[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Ej ale serio Mes zamierza nagrać? Jak nie to nie zachował się jak mężczyzna.
bężczyzna*
wydaje mi się że już nic nie wyjdzie (chociaż chciałbym się mylić)
wydaje mi się że już nic nie wyjdzie (chociaż chciałbym się mylić)
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Zadzwoniłem do mesa o chuj chodzi i youtube ma lagi w pokazywaniu nowych filmów, bo dziś w nocy stawiali nowy serwer
Gdzie mozna wrzucic dzialajacego jotpega bo ten bb cwel nie trybi
https://www.youtube.com/watch?v=V4rQQ-F85BA
Tutaj okolo 25 minuty Mada gada o beefie. W skrócie - Tede propsy bo jest na luzie i jest hiphopowo, Mes słabo bo jest spięty i przekombinował.
Czyli w punkt.
Tutaj okolo 25 minuty Mada gada o beefie. W skrócie - Tede propsy bo jest na luzie i jest hiphopowo, Mes słabo bo jest spięty i przekombinował.
Czyli w punkt.
Jaki spięty? Nie widzieliście na klipie jak fala hejtu spływa po nim jak po kaczce?
Spoiler
kaczce po detailingu
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- Haczapurjan
Jak padło słowo Skilla to ja serio czekam.
Nie wiem jakim cudem tede tego nie wykorzystał i nie odwinął, że widać jak to po nim spływa jak tak jak strzał z karabinu na wodę na koncercie
Od pierwszego odsłuchu samicy psa tylko to miałem w głowie - jak tede ubierze w słowa odpowiedź na tę wystawkę do pustej
Ale hejt a rzucanie jakims gownem czy oblewanie to dwie rozne rzeczy. Rozumiem ze tedego nie wkurwialoby jakby ktos mu na morde keczup lał albo ciskal pomidorami w leb. Przeciez on taki wyluzowany to pewnie jeszcze w locie takiego pomidora by ojebal nucac refren disco polo
Któryś raz kojarzę, że Mes liczy czas odpowiedzi od zaczepki, a sam na zaczepkę Taco w Nowym Kolorze zareagował na tracku po 8 latach. Chyba że mnie coś ominęło, ale pamiętam tylko jakiś komentarz w wywiadzie czy social mediach.
Ostatnio zmieniony 27 paź 2025, 12:33 przez Esdo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Haczapurjan
2rzyn pisze: ↑27 paź 2025, 12:26 Ale hejt a rzucanie jakims gownem czy oblewanie to dwie rozne rzeczy. Rozumiem ze tedego nie wkurwialoby jakby ktos mu na morde keczup lał albo ciskal pomidorami w leb. Przeciez on taki wyluzowany to pewnie jeszcze w locie takiego pomidora by ojebal nucac refren disco polo
Do Mesa chyba nie dociera, że dla Jacka zaczepki od takiego peta jak on w God Bless to za mało, żeby dostać odpowiedź. Chronologia wg relacji Tedego jest taka, że po God Bless nagrał Tego Typu Mess ale nie wypuścił tego, bo stwierdził że nie warto poświęcać czasu na niego. Potem kilka miesięcy później był wywiad u Winiego gdzie się nakręcił na Jacę już mocniej a Wini mu wtórował. Po nim nagrał 64 lajny i wypuścił.
chyba w pierwszym odcinku house of cards była taka scena z potrąconym psem. ten pies to mes. tylko jeszcze nie wie, że został dobity.
po przesłuchaniu bukowskiego 2 razy, będzie to już drugi z kolei album mesa do którego nie będę wracał. chyba, że wyjdzie wersja instrumentalna.
imo można temat zamknąć znowu. może mes wypuści dissa w swoje urodziny w grudniu, będzie znowu miał okazje by wypić lampkę wina.
po przesłuchaniu bukowskiego 2 razy, będzie to już drugi z kolei album mesa do którego nie będę wracał. chyba, że wyjdzie wersja instrumentalna.
imo można temat zamknąć znowu. może mes wypuści dissa w swoje urodziny w grudniu, będzie znowu miał okazje by wypić lampkę wina.