Frosti
- bilderberg
Re: Frosti
O kurwa świeże to by to było w 2016 roku
Klasyczny Frosti, co 3 kawałki innego stylu się łapie i finalnie się kręci w miejscu jak bęben pralki.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- przedszkolanek
kamieniczny comedy rap (taki kizo ale z bramy), może z lekkim skrętem w stronę city folku, powinien nagrywać
Frosti skończył się na tym numerze w którym śpiewał głosem księdza z ambony, chyba mlody Midas czy coś, potem już nic wartościowego od niego nie slyszalem
to były dobre zwroty od frostiego jak dissował bedoesa na pianinie i zanim dissował się z pikim
- qualite_de_schizoide
Dojebany ten TRAPLORD
Na zdrowie dzieciak niech kapie
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
-
masz_szluge_
straszny banger ten nowy numer
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.

Spoiler

zajebiste - gra to
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
dobry przecinak to jest ten Frosti. Jak mu ojca zdziesionowali to był płacz "że został wystawiony OKROPNYM ludziom" %-), ale samemu 3/4 kariery się flexować na osiedlaka, a teraz już "z miastem jestem blisko" i nieprzypadkowa nasza gwiazda Marek, ze środowiska wiadomo jakiego - to się nie gryzie
. Pajac ciężki niestety i gangus zrodzony na GTA, chociaż muzyczka czasem fajna, ale zbyt bardzo się to kłóci z postacią rzeczywistą.
Jemu zawsze brakowało kogoś kto go poprowadzi i przytrzyma za mordę, żeby mieć spójny wizerunek