Peja
-
VerminatorX
Re: Peja
Rychu zawsze musi na coś narzekać, to jest podstawowy element jego twórczości. Choćby nie wiem, jak dobrze mu było, musi znaleźć jakąś sprawę, gdzie obejmie rolę opozycji.
w ramach buntu nie słuchałem płyty, no ale te wersy mesa wyjątkowe trzeźwe i na temat. prawdziwy dramat na froncie wschodnim jest spychany medialnie do jakiejś 3 ligi, bo banda kozojebców postanowiła się bawić w wojenkę a jak spotkali się z poważnym odwetem to krzyczą ałaja nie w scepionke - a najlepsze jest to, że pejson nie jest nawet w opozycji bo jebanie izraela to teraz taka sama moda jak bycie wege i wpieprzanie dubajskich łakoci.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Ten sam peja cisnął mezo , że grał na wiecach sdpl komucha Borowskiego. Peja to jebany hipokryta jak 99% raperów . Wczuta w obronę Palestyny i jebanie Izraela przez pejsona mnie śmieszy, bo przypomina mi to jakiś zwyczajny sposób na nudę, a mam wrażenie że rychowi się ostatnio w chuj nudzi. Mało tego, zobaczycie , że rychu jeszcze trochę i pójdzie o krok dalej , zaraz się zapiszę do jakiejś partii i będzie startował do sejmu, zobaczycierodolfov pisze: ↑24 paź 2025, 10:27 ja trochę politycznie przestałem ogarniać Peję, jak dobrze kojarzę to on przed wyborami 2023 albo może 2019 dawał poparcie lewicy, wrzucał jakieś tam zdjęcia z jebaćpisem i inne tego typu motywy, a teraz odbił trochę w prawo, dostał propsy od Griszy Brauna, jakieś zdjęcie ze Cenckiewiczem (chociaż mam wrażenie, że Riczi nie ogarnął za bardzo kto to, a tym bardziej nie zna poglądów Cenckiewicza nt. Izraela)
- yungXpaproch
ahahaha co za gość, nie wierzę
- Haczapurjan
Nie wiem jak to pejsy przeżyją, ale no, rozumiem, że chodzi o wymiar symboliczny
- gods bidness
Do tego pewnie brakuje mu atencji i bycia na świeczniku, gdy po latach brylowania młodzi słuchacze lachę na niego wyłożyli. To w ogóle jest fenomen, że ci wszyscy raperzy nawijają teksty w stylu "nie dla atencji", gdzie wiadomo, że podświadomie łakną tej atencji jak kania dżdżu. Nie, że na vivie będę świecił pomadką i kolorwymi włosami jak Wiśniewski Michał. Ale że na vive będę z pitbullami wysmarowany oliwką napinał mięśnie po siłowni, to już tak.
- przedszkolanek
Zero, tutaj nie ma kalkulacji dla zysków.
To jest po prostu chorobliwość Rycha. Upatrzył sobie nowego niemal niewidzialnego wroga, w którego można jebać przy akompaniamencie gawiedzi bez żadnych konsekwencji, i teraz na tym polu wyładowuje swoją toksyczność, no bo z ''beefów się wyzerował''.
A tak można wrócić do palenia flag/koszulek na koncertach i okrzykach JEBAĆ tego i tamtego.
To jest po prostu chorobliwość Rycha. Upatrzył sobie nowego niemal niewidzialnego wroga, w którego można jebać przy akompaniamencie gawiedzi bez żadnych konsekwencji, i teraz na tym polu wyładowuje swoją toksyczność, no bo z ''beefów się wyzerował''.
A tak można wrócić do palenia flag/koszulek na koncertach i okrzykach JEBAĆ tego i tamtego.
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
- Oportunistycznyebaka
Jak mniemam usunął również konta na socialach, które są w rękach żymian.
A myslal taki peja moze zeby jakis sluchalny kawalek nagrac chyba pierwszy od 15 lat? Moze ktos by sie zainteresowal. Albo najlepiej diss to 1000 stron atencji na naszym forum. Bo chyba nie ma wiekszego npc rapu niz to co on wydaje, juz te discopolowe gowno tedego jest lepsze + jakies przeblyski rapowegods bidness pisze: ↑25 paź 2025, 13:33 Do tego pewnie brakuje mu atencji i bycia na świeczniku, gdy po latach brylowania młodzi słuchacze lachę na niego wyłożyli. To w ogóle jest fenomen, że ci wszyscy raperzy nawijają teksty w stylu "nie dla atencji", gdzie wiadomo, że podświadomie łakną tej atencji jak kania dżdżu. Nie, że na vivie będę świecił pomadką i kolorwymi włosami jak Wiśniewski Michał. Ale że na vive będę z pitbullami wysmarowany oliwką napinał mięśnie po siłowni, to już tak.
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- Rozpierdalator
1. Debil
2. Angażowanie się w to, gdy zaraz za naszą granicą odpierdala się najgrubsza czopka od IIWŚ (niesprowokowana) i ta czopka przy potencjalnie złym obrocie spraw mogłaby przenieść się do nas, pozwala sądzić że punkt pierwszy
Ja rozumiem że gdzieś daleko na zachodzie ludzie mogą mieć Ukrainę w piździe i dawać duże jebanie na tą Gazę (pojedźcie se do Portugalii), rozumiem też że odpierdala się tam tragedia, ale będąc w Polsce sądzić że to co dzieje się tam, jest ważniejsze od tego co dzieje się prawie u nas, to no punkt pierwszy
2. Angażowanie się w to, gdy zaraz za naszą granicą odpierdala się najgrubsza czopka od IIWŚ (niesprowokowana) i ta czopka przy potencjalnie złym obrocie spraw mogłaby przenieść się do nas, pozwala sądzić że punkt pierwszy
Ja rozumiem że gdzieś daleko na zachodzie ludzie mogą mieć Ukrainę w piździe i dawać duże jebanie na tą Gazę (pojedźcie se do Portugalii), rozumiem też że odpierdala się tam tragedia, ale będąc w Polsce sądzić że to co dzieje się tam, jest ważniejsze od tego co dzieje się prawie u nas, to no punkt pierwszy
Nigdy nie byłem fanem Peji, ostatnio zacząłem słuchać niektóre utwory i bardzo mi się spodobały. Następnie oglądnąłem sobie Tede komentującego akcje z koncertu Peji gdy jakiegoś małolaciku pobili, po tym wycinek wywiadu u Winiego, gdzie grubasek pyta o ww. akcję, a Peja mówi jakby nic się nie stało, i jakby on był ofiara w tym wszystkim xD
Dodano po 2 minutach 42 sekundach:
w tym momencie to w sumie jestem ciekaw, jak za tak popierdolona akcje nie spadł na niego lincz? Niestety nie pamietam 2009 roku
Dodano po 2 minutach 42 sekundach:
w tym momencie to w sumie jestem ciekaw, jak za tak popierdolona akcje nie spadł na niego lincz? Niestety nie pamietam 2009 roku
była nagonka tvnowska przecież na pełnej coorvie
Mówił też że jak przegra sprawę sądową to kończy z rapem, sprawę przegrał, z rapem niestety nie skończył
Jakby na Czarnym Wrześniu skończyła się jego kariera to można by było mówić o księciu Jeżyc jako GOATcie
Jakby na Czarnym Wrześniu skończyła się jego kariera to można by było mówić o księciu Jeżyc jako GOATcie
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111