Pan Tede to ma jednak gest, mesiwko ma już teraz własny disco numerek i jak to płynie
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
no właśnie leci u mnie mandacik bo dopiero sprawdzam epke
Pan Tede to ma jednak gest, mesiwko ma już teraz własny disco numerek i jak to płynie
"nie każdy to rozumie, myślą że mi odjebało już
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
troche to nie fair, ze Tede nawija, ze juz nic nie nawinie, a potem wypuszcza kilka nowych dissow. Mes pracowal tyle tygodni nad odpowiedzia na ostatni diss, a tu taki zonk, cały materiał trzeba pisać od nowa.
- marmolad_k2
Nie fair, że Mes mówił, że nawinie, a potem nie na nawinął.
beef is on, c'man y'all
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Teraz bym posłuchał wywiadu z Mesem jak tłumaczy to, co się stało.
Wgl prócz obiecanego kawałka jest jescze kwestia obrony czci syna czy o chuj tam chodziło, Mes mówił że żaden rodzic takich rzeczy nei zostawia
Wgl prócz obiecanego kawałka jest jescze kwestia obrony czci syna czy o chuj tam chodziło, Mes mówił że żaden rodzic takich rzeczy nei zostawia
I fajnie jakby Mes wytłumaczył o co chodziło mu z Ty śmiałeś się z chorego Pjusa, zjebie; Pięknego człowieka formatu niedostępnego dla ciebie 
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
-
niuskultonowytruskul
Kiedyś se poprzysiągłeś Piotruś, to jakiś twój obłęd, Piotruś?
Żeby zawsze mieć Ukraińca w tracku?
Żeby zawsze mieć Ukraińca w tracku?
Tyle pytań ale Piotrek na wywiady chodzi tylko do bezpiecznych Onetów Rano gdzie i tak chichocząca prowadząca sprzedała mu drobne szpilki.
- Haczapurjan
Za co go baba rzuciła a on się oburzył na to założenie że to on coś odjebal
Rozmowa na temat rozstania Mesa zaczyna się, gdy sam zainteresowany (cały na biało!) wspomina o sytuacji, mówiąc "kobieta mnie rzuciła" - 01:13:38.
Dziennikarka od razu na to reaguje (i bardzo dobrze!), pytając wprost: "a co zrobiłeś że cię rzuciła?" - 01:13:48.
No i co na to Mes? Czy przyznał się, co nabroił?
A skąd! Oczywiście od razu przeszedł do ataku, że pytanie jest "seksistowskie"
i że to jemu "uczyniono zło". Biedny, pokrzywdzony Piotruś...
Dziennikarka od razu na to reaguje (i bardzo dobrze!), pytając wprost: "a co zrobiłeś że cię rzuciła?" - 01:13:48.
No i co na to Mes? Czy przyznał się, co nabroił?
A to nie koniec! Oto kilka innych "smaczków" z tej rozmowy:Ten Typ Mes pisze:(...) być może na przykład zwariowała albo jest cynicznym złym człowiekiem (...) boleje nad tym że zakładasz że to ja coś zrobiłem mnie zrobiono uczyniono mnie zło (link do 01:13:56)
- Opisując swój stan po rozstaniu, używa mocnych słów (chyba naprawdę musiał coś przeskrobać!
):
Ten Typ Mes pisze:i serio przez półtora roku byłem na dnie dna był rówiańskie depresji (link do 01:14:56) - W pewnym momencie bardzo "skromnie" ocenia swój wkład w polski hip-hop:
Ten Typ Mes pisze:(...) znowu do rapu polskiego dzięki mojej jakże skromnej osobie osobie wraca pojęcie tematu piosenki o zapomniane w ogóle już zapomniane (link do 01:17:03)
- Na pytanie, czy będzie "wyrywał" na nową płytę:
Ten Typ Mes pisze:dlaczego ja mam wyrywać ja leżę (...) ja leżę i mówię wydałem nową płytę ja nie muszę nic (link do 01:19:08)
Siły przyrody w służbie człowieka
Mandacik sprawdziłem, głosu na Tedego nie zmieniam, Mesa nie sprawdzę.
- marmolad_k2
Polecam kanał nadawczy Mesa. Wrzucił przed chwilą screeny jakiejś wymiany wiadomości z jakąś klakierką swoją, gdzie upaja się tym jak Tede przegrywa beef przez numer z Millerem. Odklejka totalna. Mes rozjebany, ale niby wygrywa xD To zaczyna przypominać Akwareliste, który dowodził nieistniejącymi dywizjami, które niby gniotą Aliantów.
Co jest bardziej hip hopowe, odpowiadać w stylu disco polo, czy nie odpowiadać w ogóle (gdy się zaczęło)?
- Haczapurjan