[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- Haczapurjan
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Ktoś sprawdził „Bukowskiego”? Są chociaż jakieś szpilki w Wieprza?
Pierdolony nawet playlisty nie mógł dobrze ustawić
Pierdolony nawet playlisty nie mógł dobrze ustawić
- marmolad_k2
2rzyn i Karciu, bo Artur już śpi.Haczapurjan pisze: ↑24 paź 2025, 0:22 Ktoś sprawdził „Bukowskiego”? Są chociaż jakieś szpilki w Wieprza?
jak mes nie wyciągnie teraz z rękawa drugiej płyty pułapki to niech spierdala grać w house flippera

Też pierwsze co to przescrollowałem tracklistę na spotify mając w pamięci niedawne rozkminy ludzi co będzie pod numerem 22 skoro numer 20 to coś tam i Mes na story pisał że coś tam, a okazało się, że to...remix singla i tyle?
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Ursynów dobra nuta z tego co na razie słuchałem, a wiecie że hejtowalem rzępolaka
w aptece z winim (ale chujnia w ogóle XD belmondo już to nagrał i dużo lepiej) i huja wiesz z karwelem nic nie ma na tedego jakby co
- Haczapurjan
Haha, ja pierdolę, nieironicznie myślałem, że on po prostu poczeka na premierę i wypuści jakiś diss (niekoniecznie na płycie, a jak na płycie to z klipem dla promocji), a ten kurwa dosłownie nic nie nagrał od momentu wypuszczenia „3 komór”. Żenada jak sam skurwysyn
Ta Apteka to jakiś pean dla medyczniaka? XDD
Aurora od dioradioradioradiora
Apteeeka apteeka apteka apteeeekaaaa
O boże ale syf xD
Aurora od dioradioradioradiora
Apteeeka apteeka apteka apteeeekaaaa
O boże ale syf xD
Jejku az zal mi sie Mesa troche zrobilo, tak po ludzku, coa tan sie stara, storka o podpisywaniu plyt, ehh po co Ci to bylo Pjoter xD
Czy on nawija w „*uja wiesz” za pierwszym razem „twój stary mówi synu chuja zjesz”
Wstyd żeby taki stary facet tyle stękał na albumie, czekam na crashout instagramowy album chujowo się przyjmie
Wstyd żeby taki stary facet tyle stękał na albumie, czekam na crashout instagramowy album chujowo się przyjmie
Refren utworu Filmowcy
Filmowcy są zjebaani zjebaaaani
Serio xD
Apteeeeka apteeka
Filmowcy są zjebaani zjebaaaani
Serio xD
Apteeeeka apteeka
- Haczapurjan
Coś pisał, że niby singiel dla Jacka się smaży. Cokolwiek to znaczy, może tylko chciał mnie zbyć tym tekstem, żebym mu nie psuł ćpania wieczornej, artystycznej fazy. A to że nie na albumie to było już wcześniej wiadome w sumie.
Sprawdzaj refren Filmowcy i Apteka, comedy goldHaczapurjan pisze: ↑24 paź 2025, 0:36Właśnie skończyłem odsłuchiwać ten kawałek. Wstyd to w aucie puścić
Huja wiesz przez same h
Huja wiesz przez same h
Gościu chuja wiesz
Twój stary mówi synu chuja zjesz
XDSDDDDDDDDDDDDDDDDD
Huja wiesz przez same h
Gościu chuja wiesz
Twój stary mówi synu chuja zjesz
XDSDDDDDDDDDDDDDDDDD
- Haczapurjan
bez kitu nie ma żadnego nowego dissu na płycie mesa? buahahah, @2rzyn niezła kompromitacja cwela
złap książkę, złap reset
free smly
free smly