Burak pisze: ↑17 paź 2025, 17:30
Jak to? Jakub Grabowski sobie podróżuję kiedy mój KEBAB BOX mieszane mieszane jeszcze nie został wysłany? Ile jeszcze będę czekać halo halo
Kiedyś to się latami czekało na wystudzony temperament i jakoś nikt nie narzekał
Dodano po 33 sekundach:
Za moich czasów preordery wcale nie przychodziły bo raperzy wykonywali kwitflip
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Pewnie wyślą partiami jutro i w piątek lub wszystko w piątek, tak żeby nie było spoilerów i żeby wszystkim przyszło równo w poniedziałek
Dodano po 40 minutach 8 sekundach:
Zresztą Tomb był wpisany w napisach końcowych musicalu jako pomoc kreatywna, więc z tą wysyłką to też do końca nie wiadomo
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
pardon pisze: ↑10 lis 2023, 12:06
nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
pan raper poleciał osobiście, żeby przywieźć piasek z saudyjskiej pustyni, niezbędny element boxu, a słuchacze jeszcze marudzą, jakby nie mogli poczekać aż wszystkie z KILKUNASTU elementów zostaną skompletowane
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął Quidquid agis, prudenter agas