W sumie jak dobrze pamiętam JE Nawrocki coś wspominał o zurnalisty że za małolata słuchał Ryszarda
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
+ kojarzę, że cenckiewicz gdzieś kiedyś opierdolił, że ostr, peja, prawdziwe życie z bloków, to się akurat w pałacu prezydenckim znalazło to pokolenie, co słuchało za małolata, zresztą taki minister żurek z technikum leśnego rodem cytował paktofonike
wyobraźcie sobie, że za 30 lat z wizytą u prezydenta będzie taki oki albo sobel
wrzucał zdjęcie z wrzucania karty do urny, która trochę prześwitywała - wychodziło, że albo na Brauna, albo na Trzska, z czego zacięcie bronił się potem, że przecież nie zagłosował na Rafałka
Kiedyś Peja popierał strajk kobiet xD także chyba wjechało tu "i support current thing". Jak bycie prawicowym jest teraz w modzie to Rychu juz popiera obecnego prezydenta.
Panz-E pisze: ↑23 paź 2025, 7:39
Kiedyś Peja popierał strajk kobiet xD także chyba wjechało tu "i support current thing". Jak bycie prawicowym jest teraz w modzie to Rychu juz popiera obecnego prezydenta.
tak samo robił sobie fotki z posłanką razem na spotkaniu z ambasadorem Palestyny we Wrocławiu - wydaje mi się, że bycie zawziętym antysemitą jest dla niego najważniejsze, ponad podziałami
śmiesznie się ustawili, tzw. drabinka wariatów - u mnie na osiedlu się tak mówiło, jak kilka osób szło/ stało obok siebie od najżniszego do najwyższego. Inna sprawa, że niewiele mogli na to poradzć poza wzięciem Onomato do środka.
erotsreppir pisze: ↑23 paź 2025, 8:05
Co Gandzior ubrał na te giry ja pierdole
Jakieś najacze, jak przybliżysz widać, że zapastował łyżwę na czarno.
Panz-E pisze: ↑23 paź 2025, 7:39
tak samo robił sobie fotki z posłanką razem na spotkaniu z ambasadorem Palestyny we Wrocławiu - wydaje mi się, że bycie zawziętym antysemitą jest dla niego najważniejsze, ponad podziałami
Towarzystwo przyjaźni polsko-palestyńskiej "Jebać Żydów" im. Ryszarda Andrzejewskiego
W opór szanuję, jak jakiś artysta łapie zajawkę na ważny dla niego temat polityczny i się temu oddaje na sto procent, a nie jak 99% artystów albo wydygańce i stulone pyski nawet jak coś ich obchodzi, albo zaangażowanie społeczne pod trendy, żeby ładnie wyglądało w social media.
Skurwiałe jest to podejście, że człowiek się nie powinien w nic angażować oraz kręcenie beki z ludzi mających jakieś wartości, a nie tylko chęć wygodnego i tchórzliwego żyćka, hatfu na was.