Brawo
W.E.N.A/Amatowsky - Wytrych (2025)
Re: W.E.N.A/Amatowsky - Wytrych (2025)
Nowy klip
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Dla tych co zamowili winyle bedzie dodatkowe bonusowe dvd z teledyskiem ktorego nie maja w planach udostepnic w internecie (czyli bedzie latal ale jako jakis rip cnie)
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
dvd nie dla tych, którzy kupili winyle tylko dla tych, którzy kupili bilet na koncert w ramach trasy koncertowej
Bez kitu sory pomieszalem 
-
tybdo_yntogliw
Jezu, zawsze K-O-C-H-A-Ł-E-M jego głos, ale do tych pierdoletów z Nowej Ziemi etc. nigdy nie wrócę, a tutaj jest prosto, surowo i chce się wracać.
tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60