Tede

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Re: Ten Typ Mes

Post autor: Burak »

JESTEM_HIPHOPEM pisze: 21 paź 2025, 18:03 czyli debilu zaprzeczyłem jego zeznaniom bo typ zeznał, że brałem w hurcie na handel baranie
ale potwierdziłeś że kupiłeś od niego dałnie, czym uwiarygodniłeś 60tkę, to czy hurt czy detal to już śledczym koło chuja lata raczej
wujot pisze: 21 paź 2025, 17:56 Skoro jest 30 osób pomawianych przez dillera kapusia i mówą że pierwszy raz gościa na oczy widzą po czym przychodzi tede i mówi że go zna i kupował towar ale na własny użytek to nie dziwię się że kapota z robercikiem rs 77 się wkurwili
Z drugiej strony przecież to jest niemożliwe, że wszystkie osoby na które się rozpruła 60tka będą paliły jana że typa nie znają. Trafi się ktoś taki co się przyzna i co wtedy z typami którzy mówili że typa pierwszy raz na oczy widzą?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

No Tede właśnie się przyznał i ma łatkę rozjebusa, ale niejednoznaczną, bo eksperci są podzieleni

faktycznie bez wyroku Rady GITów to możemy jedynie teoretycznie powróżyć z fusów
Ostatnio zmieniony 21 paź 2025, 18:15 przez scam_sakawa, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
JESTEM_HIPHOPEM

Post autor: JESTEM_HIPHOPEM »

Burak pisze:ale potwierdziłeś że kupiłeś od niego dałnie, czym uwiarygodniłeś 60tkę, to czy hurt czy detal to już śledczym koło chuja lata raczej
Wiesz geniuszu, że przestępczość zorganizowana to inny paragraf, a detal to inny paragraf? Śledczy próbują przybić grupę, a ja temu zaprzeczam i twierdzę, że diler był detalistą. Czyli debilu tych 30 łbów nie jest obciążonych moimi zeznaniami.

@PapcioWujus @wujot @Burak @scam_sakawa - sympozjum debili strugających sztywnych zrozumiało, czy dalej mam tłumaczyć?
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

a mogłeś zamiast detalu w ogóle nie mieć sprawy jakby udało się podważyć prawdomówność 60tki

chyba że znaleźli coś u ciebie na chacie no to klops
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Awatar użytkownika
JESTEM_HIPHOPEM

@Burak Wyobraź sobie, że znaleźli. Ty byś pewnie poszedł na sztywno i na hardkorze grał w tę samą gierkę co jakieś patusy z grupy z którą de facto nie miałbyś styczności. Weź idź być debilem gdzie indziej. :lol:
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

ja to teoretyk tylko, brzydzę się narkotyków
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
georgefloyd

Post autor: georgefloyd »

Donoszenie lub potwierdzenie może wiązać się z nieprzyjemnościami porównywalnymi z zeszczaniem się w gacie. Ten Typ Mezo coś o tym wie. Cymbalistów było wielu, ale musicie przyznać, że nikt nie ma lepszej fotki z obszczanymi nachami niż mes. I to nie w skali polskiej, a w skali światowej. Nasz czterdziestoletni Piotruś całe życie udawał, że jest kimś kim nigdy nie był. Na dobrą sprawę wywiad u wojewódzkiego i te jego rozdzielanie na dni pijące i niepijące. Chwalenie się aborcją w piosenkach. Ciekawe jak Rysio zapyta czemu nie ma brata czy siostry, co wtedy mu powie. „Gnoju ty się ciesz, że ciebie nie usunęliśmy”? W te wyrywanie dupek też ciężko uwierzyć. On gada z kolesiem i się zapowietrza to co dopiero z niezłą panną. Ale to wiadomo zawsze bajera na rapera xdd. Z tej samej linii produkcyjnej co VNM, który chciał pisać książki. W życiu przeczytał tylko dzieci z bulerbyn i chłopcy z placu broni, a on do Portugalii się wyprowadza i pisarzem zostanie. Taka weryfikacja tych raperków z pustą głową. Skolim będzie stawiał osiedla dla nowych Polaków krwi banderowskiej i sprzedawał rosyjskie paliwo na własnych stacjach benzynowych. Disco Polo > Rap.
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

JESTEM_HIPHOPEM pisze: 21 paź 2025, 18:15 sympozjum debili strugających sztywnych zrozumiało, czy dalej mam tłumaczyć?
Byli u ciebie Patryk z Robertem i dostałeś od nich instrukcje jak masz zachować. Strugałeś pawiana że będzie sztywniutko mordeczki i że rozumiesz powagę sytuacji, a poszedł kleks na komendzie
Śnieg Garbatym Nosom
Awatar użytkownika
JESTEM_HIPHOPEM

@wujot oni byli u mnie po tym psy wjechały mi na chatę i wszystkich zawinęli. Przyszedł księciunio, żeby świrować i tworzyć legendę, żeby zrobić mi aferę. Jakby mi dali przed powinięciem cynk to bym nie trzymał nic na chacie baranie.
Awatar użytkownika
wujot
ave

Rychu dobrze śpiewał - dlaczego tede kurwą jest
Teraz możesz prostować, ale kurwo druta, jebać cię

jazda z kurestwem co się boi więzienia
Śnieg Garbatym Nosom
Awatar użytkownika
JESTEM_HIPHOPEM

wyzwiska ci zostały dzbanie
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

georgefloyd pisze: 21 paź 2025, 18:45 Cymbalistów było wielu, ale musicie przyznać, że nikt nie ma lepszej fotki z obszczanymi nachami niż mes. I to nie w skali polskiej, a w skali światowej.
jest to oczywista nieprawda, ale za chuja nie mogę tego zdjęcia teraz znaleźć, więc musisz uwierzyć na słowo

Dodano po 3 minutach 12 sekundach:
mam kurwa, ale to pochowane w necie
niemiec mówi potrzymaj mi 5 piw
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Dobra historia, nie znałem :lol:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
zuperhero

Post autor: zuperhero »

Burak pisze: 21 paź 2025, 18:07
JESTEM_HIPHOPEM pisze: 21 paź 2025, 18:03 czyli debilu zaprzeczyłem jego zeznaniom bo typ zeznał, że brałem w hurcie na handel baranie
ale potwierdziłeś że kupiłeś od niego dałnie, czym uwiarygodniłeś 60tkę, to czy hurt czy detal to już śledczym koło chuja lata raczej
wujot pisze: 21 paź 2025, 17:56 Skoro jest 30 osób pomawianych przez dillera kapusia i mówą że pierwszy raz gościa na oczy widzą po czym przychodzi tede i mówi że go zna i kupował towar ale na własny użytek to nie dziwię się że kapota z robercikiem rs 77 się wkurwili
Z drugiej strony przecież to jest niemożliwe, że wszystkie osoby na które się rozpruła 60tka będą paliły jana że typa nie znają. Trafi się ktoś taki co się przyzna i co wtedy z typami którzy mówili że typa pierwszy raz na oczy widzą?
pytam z ciekawości- skąd tede, po tym jak go zawinęli miał wiedzieć że ten diler który pomówił tedego jest 60tką?
jeśli ktoś nas pomawia to nie można się bronić(w sensie rozjebać jak tede) w żadnym wypadku, czy można ale tylko wtedy jeśli pomawiacz nie jest 60tką, a jak jest 60tką to trzeba siedzieć cicho? skąd potencjalnie mam wiedzieć że ktoś jest notorycznym pomawiaczem 60tką, czy to tylko jedno małe niewinne pomówienie?
tyle pytań, tak mało odpowiedzi
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

zuperhero pisze: 21 paź 2025, 19:25 jeśli ktoś nas pomawia to nie można się bronić(w sensie rozjebać jak tede) w żadnym wypadku, czy można ale tylko wtedy jeśli pomawiacz nie jest 60tką, a jak jest 60tką to trzeba siedzieć cicho?
W każdym scenariuszu masz recytować formułkę że nic nie wiesz i odmawiasz odpowiedzi

Jakiekolwiek rozmawianie = konfident
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
moore

Post autor: moore »

przedszkolanek pisze: 21 paź 2025, 19:17 niemiec mówi potrzymaj mi 5 piw
jeśli mes przegrywa tylko z takim gościem, to i tak jest wkurwe wysoko.
a też nie jestem pewien czy przegrywa.
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

zuperhero pisze: 21 paź 2025, 19:25 pytam z ciekawości- skąd tede, po tym jak go zawinęli miał wiedzieć że ten diler który pomówił tedego jest 60tką?
jeśli ktoś nas pomawia to nie można się bronić(w sensie rozjebać jak tede) w żadnym wypadku, czy można ale tylko wtedy jeśli pomawiacz nie jest 60tką, a jak jest 60tką to trzeba siedzieć cicho? skąd potencjalnie mam wiedzieć że ktoś jest notorycznym pomawiaczem 60tką, czy to tylko jedno małe niewinne pomówienie?
tyle pytań, tak mało odpowiedzi
No wersja była taka, że niby Kapota mu gadał, jak ma odpowiadać, a Tede "spękał" i dlatego też było potem to oświadczenie w lesie, że to nie jest jego świat ten świat zasad i tak dalej.

Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży, ale gdzie leży, to nie mam kurwa pojęcia
Awatar użytkownika
PITI

Post autor: PITI »

Wyobraźcie sobie taką hipotetyczną sytuację:

> Są niepodważalne dowody, że coś z kimś robisz.
> Mówisz, że nic nie kupowałeś itp ...
> Jesteś niewiarygodny w kwestii handlu hurtowego.

Sami znawcy przestępczości zorganizowanej i życia w temacie.
A Patryczek kapota aka. pyszne.pl to tzw. człowiek prosty, nie obrażając go, nie ma co od niego wymagać rozumowania.
Siły przyrody w służbie człowieka
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Znaczy no, w momencie kiedy jest białeczko, że jesteś wjebany w jakieś gówno po uszy, w dodatku jeszcze znajdują coś u ciebie na kwadracie, no to pójście w zaparte i palenie jana, że ja nic nie wiem i że z psami się nie gada, to może i prawilne, nie wiem, za to na pewno charakteryzujące kompletnego kretyna
Awatar użytkownika
wujot
ave

zuperhero pisze: 21 paź 2025, 19:25 jeśli ktoś nas pomawia to nie można się bronić(w sensie rozjebać jak tede) w żadnym wypadku, czy można ale tylko wtedy jeśli pomawiacz nie jest 60tką, a jak jest 60tką to trzeba siedzieć cicho?
pies bije, drze mordę, w powietrzu wiszą lata
nie mów nic nikomu, szacunek masz u brata
Śnieg Garbatym Nosom
ODPOWIEDZ