zule w rapie
Re: zule w rapie
właśnie, o co chodziło z Racą w ostatnich latach przed śmiercią? ostatnio o nim pomyślałem i przeglądałem fb i jakieś jego stare posty na fp. on w pewnym momencie zniknął i przestał nagrywać, siedział jakiś czas w Holandii a potem na Islandii ale wyglądało jakby stanął na nogi i raczej nie nazwałbym żułem, ale ostatecznie wrócił do Polski i tutaj popełnił samobójstwo? czy coś mnie ominęło?
jeśli mnie pamięć nie myli, to było tak jak mówisz (tzn chyba najpierw Islandia, potem Holandia, ale to już detale), nie wiem, czy wrócił do Olecka na stałe, na pewno w Olecku był pogrzeb
Bober kiedyś wrzucał na FB historie o Racy jak przyjechał do jakiegoś rapera/producenta nagrać zwrotkę. Wpadł do niego na chatę z siatą wypełnioną browarami i zapytał czy może przekimać jedną noc, finalnie koczował kilka dni nie myjąc się i żywiąc głównie zupą chmielową. Gospodarz się wkurwił i w końcu kulturalnie wypierdolił go z domu. Jak to wyszło to się okazało że nie był to odosobniony przypadek i Raca żył w taki sposób przez dłuższy czas. Niestety post spadł z FB Bobera.selassie pisze: ↑20 paź 2025, 20:33 właśnie, o co chodziło z Racą w ostatnich latach przed śmiercią? ostatnio o nim pomyślałem i przeglądałem fb i jakieś jego stare posty na fp. on w pewnym momencie zniknął i przestał nagrywać, siedział jakiś czas w Holandii a potem na Islandii ale wyglądało jakby stanął na nogi i raczej nie nazwałbym żułem, ale ostatecznie wrócił do Polski i tutaj popełnił samobójstwo? czy coś mnie ominęło?
#edit znalazłem

Padła i to w pierwszym poście już . Dla mnie największy żul i bej to bedoes, mimo że twierdzi iż wypił alko dwa razy w życiu, to skurwysyn wygląda gorzej niż zarzygane chodniki na nowym świecie w weekend
A to musiałem zapomnieć
Beka że bedi raz wyglądał jak quebo
Beka że bedi raz wyglądał jak quebo
a, te historię to też znam ale jakoś wczoraj o niej nie pomyślałem. myślałem że coś mnie ominęło już na etapie zaraz przed jego śmiercią.wojtek123 pisze: ↑21 paź 2025, 10:15Bober kiedyś wrzucał na FB historie o Racy jak przyjechał do jakiegoś rapera/producenta nagrać zwrotkę. Wpadł do niego na chatę z siatą wypełnioną browarami i zapytał czy może przekimać jedną noc, finalnie koczował kilka dni nie myjąc się i żywiąc głównie zupą chmielową. Gospodarz się wkurwił i w końcu kulturalnie wypierdolił go z domu. Jak to wyszło to się okazało że nie był to odosobniony przypadek i Raca żył w taki sposób przez dłuższy czas. Niestety post spadł z FB Bobera.selassie pisze: ↑20 paź 2025, 20:33 właśnie, o co chodziło z Racą w ostatnich latach przed śmiercią? ostatnio o nim pomyślałem i przeglądałem fb i jakieś jego stare posty na fp. on w pewnym momencie zniknął i przestał nagrywać, siedział jakiś czas w Holandii a potem na Islandii ale wyglądało jakby stanął na nogi i raczej nie nazwałbym żułem, ale ostatecznie wrócił do Polski i tutaj popełnił samobójstwo? czy coś mnie ominęło?
#edit znalazłemSpoiler
po ostatnich storkach dioxa zajrzałem do bastka na facebooka https://www.facebook.com/BASTEK.INS
przykro się patrzy
o pan redaktor z glamrapu juz "artykuł" napisał 
-
WesolyJozek
Łukasz Kaszkasz wybory tak ale tu jest kwestia konsekwencji wcześniejszych wyborców - konie trojańskie - LOJALNOŚĆ !!!
Rzadko spotykana wartość w dzisiejszych czasach ,
Całowali dupe dzisiaj ssaka kutasa ??
Kasa kasa niejeden się wyprze
ja mam płakać że ktoś wpierdala z mojego talerza żałuję nawet pkruchy, swoje grzechy mi przypisuje
Nawet złotówki wypiski nie wpłacił mi do puchy?
i do czego zmierzam jedzie na moim garbie parciem na szkło
Dziękuję za pomoc zerknij za okno mróz dziś zaraz filmik z pustego Krskowa
Mnie przekonał
ja mam płakać że ktoś wpierdala z mojego talerza żałuję nawet pkruchy, swoje grzechy mi przypisuje
Mnie przekonał
https://glamrap.pl/bezdomny-bastek-wyja ... -alkoholu/
Jakie Kopanie leżącego bo Bastek się kiedyś zesrał do jednego z redaktorów
Jakie Kopanie leżącego bo Bastek się kiedyś zesrał do jednego z redaktorów
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
-
nescafeklasyg
Właśnie za taki bełkot nienawidzę alkoholików i narkomanów i nie mam dla nich współczucia nawet przy -20°.WesolyJozek pisze: ↑28 lis 2025, 11:50 Łukasz Kaszkasz wybory tak ale tu jest kwestia konsekwencji wcześniejszych wyborców - konie trojańskie - LOJALNOŚĆ !!!
Mnie przekonał
KontynuacjaBurak pisze: ↑30 lis 2025, 12:04 https://glamrap.pl/bezdomny-bastek-wyja ... -alkoholu/
Jakie Kopanie leżącego bo Bastek się kiedyś zesrał do jednego z redaktorów![]()
https://glamrap.pl/czy-bastek-przetrwal ... odpowiedz/
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111