Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
gorzej jak nikt nie krzyknie żeby oddać opiekę drugiemu
nie wiem co wtedy
nie wiem co wtedy
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Spoiler
Refren nawet przebojowy, ale muzycznie strasznie wtórne, a Mes asłuchalny.
Jak to dobrze, że nie nie tracę czasu na słuchanie polskiego gówna.
Lygrys pojebałeś tematy, ale ciężko się nie zgodzić.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Kanał nadawczy, wrzucam tutaj bo zamknęli najlepszy temat na forumZaleca sie lubienie postu i zamówienie płyty, bo post ma dobre zdjęcia autorstwa mojej ziomalki, a płyta ma np takie piosenki, których jeszcze nie znacie (Bukowski, Sie o ciebie martwie, Ursynów, Daj kobiete) a które bez trudu zjadają całe dyskografie różnych beztalenci.
To była odezwa
Rodaczki, rodacy! Odpowiedzcie czynem, nie ramion wzruszeniem
Dodano po 1 minucie 25 sekundach:
@Burak jako osoba wrzucająca posty i relacje liczę na Ciebie
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
"płyta ma np takie piosenki, których jeszcze nie znacie (Bukowski, Sie o ciebie martwie, Ursynów, Daj kobiete) a które bez trudu zjadają całe dyskografie różnych beztalenci."
dupsko mu już w poprzek pękło, że ktoś kto w jego mniemaniu robi gorszą muzykę odnosi sukcesy a on "wielki muzyk, artysta" prawie nikogo nie obchodzi. Ciekawe czy chociaż tysiąc płyt sprzedał
dupsko mu już w poprzek pękło, że ktoś kto w jego mniemaniu robi gorszą muzykę odnosi sukcesy a on "wielki muzyk, artysta" prawie nikogo nie obchodzi. Ciekawe czy chociaż tysiąc płyt sprzedał
wydawało mi się, że po ponad 20 latach w branży powinien już wiedzieć, że "ambitniejsza" muzyka nigdy się nie będzie sprzedawała tak jak popularna 
- przedszkolanek
ale weźmy nie przesadzajmy z ambitnością muzyki mesa jakby to była jakaś postmodernistyczna musique concrete połączona z field recording nad gniazdem szerszeni albo sonoryzm jakiś uzyskiwany poprzez uderzanie kutasem w stanie wzwodu w pudło rezonansowe późnobarokowej violi da gamba
ambitnością w oczywiście jego mniemaniu 
mesiak juz calkowicie dostal kryzysu wieku sredniego, a z dnia na dzien robi regres intelektualny, przykre :cwuiru pisze: ↑18 paź 2025, 12:28 "płyta ma np takie piosenki, których jeszcze nie znacie (Bukowski, Sie o ciebie martwie, Ursynów, Daj kobiete) a które bez trudu zjadają całe dyskografie różnych beztalenci."
kontakt i cala reszta: guns.lol/oooizneb
Ziomek.przedszkolanek pisze: ↑18 paź 2025, 19:43 ale weźmy nie przesadzajmy z ambitnością muzyki mesa jakby to była jakaś postmodernistyczna musique concrete połączona z field recording nad gniazdem szerszeni albo sonoryzm jakiś uzyskiwany poprzez uderzanie kutasem w stanie wzwodu w pudło rezonansowe późnobarokowej violi da gamba
Najebałeś 20k postów na jakimś śmietnikowym forum.
I zdaje się że wyobrażasz sobie siebie jako osobę, która jakoś wyprzedza intelektualnie pozostałych.
I w ogóle masz te jakieś posty, w których starasz się coś oceniać.
mi się wydawało, że po 20 latach w branży i 40 w życiu wie, że wchodzenie w dyskusje w komentarzach na instagramie to żenująca opcja a nagranie dissu w beefie, który sam sprowokowałeś nie powinno trwać półtora miesiąca no ale
Przedszkolanek najebał 20 tysięcy postów
Mi się wydaje że on jednak nie rucha.
Mi się wydaje że on jednak nie rucha.
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
- JESTEM_HIPHOPEM
Atakujesz go personalnie, a nie odnosisz się bezpośrednio do tego co napisał znaczy, że napisał prawdę i uwiera cię to.Mietek pisze: ↑18 paź 2025, 23:19Ziomek.przedszkolanek pisze: ↑18 paź 2025, 19:43 ale weźmy nie przesadzajmy z ambitnością muzyki mesa jakby to była jakaś postmodernistyczna musique concrete połączona z field recording nad gniazdem szerszeni albo sonoryzm jakiś uzyskiwany poprzez uderzanie kutasem w stanie wzwodu w pudło rezonansowe późnobarokowej violi da gamba
Najebałeś 20k postów na jakimś śmietnikowym forum.
I zdaje się że wyobrażasz sobie siebie jako osobę, która jakoś wyprzedza intelektualnie pozostałych.
I w ogóle masz te jakieś posty, w których starasz się coś oceniać.
- marmolad_k2
I nie nawijam o bliznach jak Mes
Czym on się jara? Że dostał wpierdol jak leszcz?
na forum muzycznym śmie oceniać muzykę? no kto by przypuszczał, kto by pomyślał
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- przedszkolanek
czegoś nie rozumiesz? mogę ci wyjaśnić. nie wiesz co to stan wzwodu?
Możemy się licytować na ilość zobaczonych wzwodów w życiu, ale obawiam się, że przegram.
-
nescafeklasyg
Czekam na dzień w którym piotr schmitt wstanie rano i przez pełną dobę nie popełni żadnej kompromitacji.Mam wrażenie że on nawet jak śpi to robi to w jakiś kretyński i pseudoartystyczny sposób
Mes na kanale nadawczym wrzucił filmik jak stoi przy psach którzy szukają go w bazie z podpisem:
Brawo Piotrek 43 lata nic nie powiedział policjantomCzy słyszycie żebym coś mówił? Wskazywał adresy, ilości, daty, okoliczności?
XDD