Boxing

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
Haczapurjan

Re: Boxing

Post autor: Haczapurjan »

Nie wiem na ile to prawda, na razie [UNOFFICIAL], ale wykopek zdaje się brzmieć legitnie i raczej nie bajdurzyłby przy takiej sprawie

Obrazek
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

nie no zostaw go
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

:( :( ojeju oby nie :( :( doskonały komentator, faktycznie nie pojawial sie ostatnio na kanale z bartosiakiem
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Czekam na oficjalke. Typ na wykopie pisze że na forach już huczy, że na fb rodziny wpis już jest. ...tymczasem albo słabo szukam albo niczego takiego nie ma i typ wali w chuja (oby).
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Post autor: mateko »

Oby się nie sprawdziło
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Też szukam i gówno znalazłem. Oby to był jakiś chujowy troll. Jak się okaże (oby), że fejur, to sorry za dezinfo, ale gość brzmiał wiarygodnie. Nie sądziłem, że można być takim zwyrolem

Dodano po 4 godzinach 33 minutach 44 sekundach:
Do tej pory nie pojawiło się żadne oficjalne info, a raczej już by coś przeciekło do mediów, bo przecież Pan Janusz normalnie z TVP współpracował itp., a w dodatku jeden z mirków podlinował wpis tego kretyna, który puścił tę (miejmy nadzieję) plotę:
Obrazek
Miejmy nadzieję, że połknąłem po prostu najzwyklejszego baita (choć nie ja jedyny) i z Panem Januszem wszystko git
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

Wiem, że to pokazówka, wiem że to głupie, ale akurat ta walka mnie trochę interesuje bo tam będzie coś dla mnie ciekawego i mówiącego o boksie.

Gervonta kasuje Paula łatwo, nie? To będzie różnica poziomów jak w jakimś Jackiewicz vs KKK.

No i ogólnie tak się zastanawiam, bo mi się wydaje, że ten cały Paul jest w miarę inteligentny. Dlaczego on się z własnej woli wpierdolił pod taki wpierdol? Naprawdę liczy, że rozmiar mu coś tu pomoże? A może to ja się mylę i walka nie będzie tak jednostronna?

Edit: Przebieg walki widzę tak, że Gervonta robi sobie jakieś fainty i w końcu znajduje Pattern, uczy się jak sfaintować, żeby Jake wystawił szczene i pizda nokaut.
Awatar użytkownika
mlodyperkez

Post autor: mlodyperkez »

Haczapurjan pisze: 23 wrz 2025, 12:03 Nie wiem na ile to prawda, na razie [UNOFFICIAL], ale wykopek zdaje się brzmieć legitnie i raczej nie bajdurzyłby przy takiej sprawie

Obrazek
mam info z pierwszej ręki, że to bullshit. Pan Janusz ma teraz na głowie inne sprawy, być może na dniach sam coś napisze.
Awatar użytkownika
Haczapurjan

mlodyperkez pisze: 03 paź 2025, 14:53 mam info z pierwszej ręki, że to bullshit. Pan Janusz ma teraz na głowie inne sprawy, być może na dniach sam coś napisze
Całe szczęście. Choć jak dwie doby po tym wysrywie nadal nic nie było w mediach, to już wiedziałem, że plotki o śmierci Pana Janusza były przedwczesne

Dodano po 1 dniu 7 godzinach 47 minutach 29 sekundach:
Master właśnie zdobył pas EBU. Pięknie skończył rywala
Awatar użytkownika
mlodyperkez

no Master ladna walka i ko, druga mlodosc normalnie ale przy takiej zonce to sie nie dziwie heheh.

co do Pana Janusza Garnek wrzucił takie cuś:
Spoiler
Awatar użytkownika
Haczapurjan

@mlodyperkez czyli w tym farmazonie gościa, którego wrzucałem parę postów wyżej, jakieś ziarno prawdy było, albo wiedział, że dzwoni, ale nie wiedział w którym kościele.

Trzymamy kciuki za Profesora Pinderę
Awatar użytkownika
eddy_wata

eddy_wata pisze: 14 wrz 2025, 17:27 fenomenalny bokser, deprecha i alkoholizm?
spodziewane, hatton samobój RIP
Awatar użytkownika
eddy_wata

ładnie knyba
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Knyba konsekwentnie realizował swój plan, ale walka nudna. Dobrze, że zakończył przed czasem i postawił stempel, bo takie walki trzeba po prostu wygrywać przed czasem
Awatar użytkownika
mlodyperkez

czekamy na powazniejsze wyzwania
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Knyba jest w o tyle niekomfortowej sytuacji, że TopRank na ten moment ma jakieś problemy finansowe, skończyła się współpraca z telewizjami (bodaj HBO) i Łukasz Kownacki stara się ogarniać Knybie kogo się da i wciskać na różne gale, jak ta z wczoraj chociażby. Dobrze, że chociaż aktywność podtrzymuje, ale to nadal są nazwiska do śrubowania rekordu i nic więcej. Póki co nie dostał nawet żadnego przyzwoitego gatekeepera, o kimś z top20 nawet nie wspominając.
Awatar użytkownika
eddy_wata

Howard Foster prze cwel xd
Cieszy tylko, ze ta obrzydliwa morda Wardleya stracila jakies 5 lat wytrzymalosci w tej walce i stawiam, ze bedzie szybko rozbijany
travis1

Post autor: travis1 »

ale walka potezna, z jednej strony za szybko przerwane, ale z drugiej to byla juz 3-4 sytuacja ze Wardley mial go na widelcu a Parker prawie zero odpowiedzi, jakby nie przerwal to moglby byc bardzo ciezko nokaut i tak Parker wytrzymal te kilka ciosow, mimo ze wiekszosc szla w powietrze to jednak to byla tak nawalnica Wadleya, podsumowujac
Wadley przezajebista walka jako predendent,troche szok, bo chlopa widze szczere 1-raz na oczy
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

Eddy proszę cię nie nienawidź gracza.

To nie Fabio organizował przekręt związany z tą walką, to nie on cynicznie zdecydował, żeby była rozgrywana na ziemi brytyjskiej i została tak kurewsko przerwana. To była cała machina ludzi wyżej od niego, która po prostu sobie wybrała, że bardziej im się opłaca, żeby to on wygrał.

Fabio walczył, walczył zajebiście, dał świetną walkę, jest ekscytującym, wspaniałym stylistycznie, tak wiem, że niekompletnym, ale ciekawym bokserem.

Twardym, inteligentnym, z potężnym błyskawicznym jebnięciem. To nie jest tak, że Parker na pewno by wygrał jakby puścili walkę, też mi się nie podoba przerwanie, ale uważam, że Fabio w momencie gdy to przerwanie się odbyło był faworytem. Jako osoba, która całym sercem kibicowała Wardleyowi, też się wkurwiłem, że tak wspaniałą walkę zakończono w tak kurewsko brytyjsko cwelowski sposób.

No ale się stało, niestety, nie powinno tak być oczywiście.

Tym nie mniej nie jest to wina Fabia. A Parker moim zdaniem powinien mieć jednak świadomość jakie są te kurwy brytyjskie i na alibi rzucać jakieś ciosy, żeby uniemożliwić przerwanie.
Ostatnio zmieniony 26 paź 2025, 12:40 przez Mietek, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Wardley - Itauma to musthave ogólnie, czekanko
ODPOWIEDZ