Jakub Żulczyk- stary pijak i marny pismak?!
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: Jakub Żulczyk- stary pijak i marny pismak?!
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
bimbały bardzo na plus, ale z mordy trochę ufoludek
Z buzi trochę Young Adult Leosia
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
a nie wygląda trochę jak jedna z kreacji doja cat
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
Czy w środowisku DJ jest jakaś niepisana reguła że kobiety DJ muszą wyglądać jak prostytutki? Serio pytam
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Mam dziwne wrażenie że Mesina maczał tutaj palce
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
bananowy ciumciok tak daleko zabrnal w fantazjowaniu o wizerunku lobuziaka bad boya znawcy ulicy kronikarza ciemnej strefy, ze zeby sie uwiarygodnic znalazl se matchujaca dupe
w wolnej polsce będzie zdelegalizowany
trójkąt bermudzki wola mokotów
Chłopcy, przypominam wam.
.
Spoiler
On to czyta
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
On nie czyta a pisze bo to dwie różne opcje
Ps. Kuba nie pisz ale nagrywaj więcej podcastów, wspomnisz moje słowa bo tam więcej €$ będzie a to idzie Wam top
Ps. Kuba nie pisz ale nagrywaj więcej podcastów, wspomnisz moje słowa bo tam więcej €$ będzie a to idzie Wam top
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- Haczapurjan
Wyjątkowo przehajpowany grafoman. Jako człowiek też antypatyczny.
i gust rapowy przemka rudzkiego zmieszany z eweliną z psychologii
Nie słuchaj magidoxa, chuja wie o piniondzach.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
nie no, córkę już odchował (co prawda nie swoją xddd pewnie dlatego tak sympatyzuje z kazem), więc może teraz na legalu przechodzić kryzys wieku średniego i biegać za wyuzdanymi djkami
chociaż obawiam się, że w tej sytuacji strachota niedługo straci współprowadzącego
ew. przywita go za parę lat jako gościa podcastu
btw. w liceum dostałem egzemplarz "ślepnąc od świateł" w ramach nagrody za wyniki w nauce (japierdole)
ale nie czytałem jeszcze
chociaż obawiam się, że w tej sytuacji strachota niedługo straci współprowadzącego
ew. przywita go za parę lat jako gościa podcastu
btw. w liceum dostałem egzemplarz "ślepnąc od świateł" w ramach nagrody za wyniki w nauce (japierdole)
ale nie czytałem jeszcze
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
Akurat sympatyzowanie z kazem i ogólnie gust rapowy Jakuba to wypadkowa tego co pisałem wyżej, tzn. kompleksu ciumcioka który chciałby być łobuziakiem i pewnie kaz mu opowiada historie z melanży ala przełamując fale, ciekawe czy odkrycie ze jego bożek sokół też jest ukrytym bananowcem złamało mu serce czy właśnie na odwrót poczuł sie lepiej
zulczyk ukryty weteran [h] i slizgawki mowie wam on na hajpku byl jak mowiliscie na chleb bep czy cos takiego
kontakt i cala reszta: guns.lol/oooizneb
Ja tma nawet Żulczyka lubie i props za podcast, ale życzę mu utrzymania trzeźwości z panna djką xD