PRO8L3M - EX UMBRA AD LIBERTATEM (2025)
- przedszkolanek
Re: PRO8L3M - EX UMBRA AD LIBERTATEM (24.10.2025) [Zapowiedź]
haha, oskar na zwrotkach belmondziak wannabe jak spice girls tak bardzo
[hot take]
On zawsze tak przekombinowywał z flow, tylko wcześniej robił to mając na koncie dwa czy tam ile albumów (nie liczę tych typowo ulicznych przed P8M) więc był trochę inny niż reszta, w tle leciały te l e g e n d a r n e bity Steeza (czyt. gotowe pętle znanych utworów), no i argument że yyy ale on nie może się wypierdalać z bitu, bo skończył wieczorowo szkołę muzyczną i yyy w wywiadzie było że stawia sobie znaczki na kartce jak pisze teksty (geniusz)
[/hot take]
On zawsze tak przekombinowywał z flow, tylko wcześniej robił to mając na koncie dwa czy tam ile albumów (nie liczę tych typowo ulicznych przed P8M) więc był trochę inny niż reszta, w tle leciały te l e g e n d a r n e bity Steeza (czyt. gotowe pętle znanych utworów), no i argument że yyy ale on nie może się wypierdalać z bitu, bo skończył wieczorowo szkołę muzyczną i yyy w wywiadzie było że stawia sobie znaczki na kartce jak pisze teksty (geniusz)
[/hot take]
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- gods bidness
nie wiem jak wy, ale mnie przekonali, myślicie że jak wyślę opis kiedy pierwszy raz spróbowałem Molly (narkotyk MDMA przyp. tłum.) i jak to dodało mi odwagi i pewności siebie, to wygram?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- przedszkolanek
nic dziwnego, że wzięli problem do kollaba, tylko jakieś spierdoksy, które wymyśliły nazwę konta - konto jakże osobiste, mogły na coś takiego wpaść
Problem robiący pół klipu z użyciem AI
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Od PROXL3M Oskar jest impostorem w tym duecie, Steez zajebiste te bity robi, w dwóch ostatnich singlach bujają w chuj, ale o zaparzaniu Nesquika mi się nie chce słuchać
a jak dla mnie wlasnie te ostatnie bity, zwlaszcza do aliora i kursora, tez takie generyczne, pol sceny brzmi podobnie
akurat wczoraj wieczorem odpalilem na sluchawach Pro8l3m LP no i to jest jednak przepasc, tam praktycznie jest caly album bez pudla, jeden za drugim track rozpierdol, a do tego spina sie wszystko w ten koncept opowiesci o zyciu gangusa #oscarlito's way
akurat wczoraj wieczorem odpalilem na sluchawach Pro8l3m LP no i to jest jednak przepasc, tam praktycznie jest caly album bez pudla, jeden za drugim track rozpierdol, a do tego spina sie wszystko w ten koncept opowiesci o zyciu gangusa #oscarlito's way
- Pomiot_Liryczny
kurwa może to faktycznie jest jakaś prowokacja?
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

- LowestQuality
jak patrzę na rollout PROXL3M a na rollout tego albumu pod względem singli to aż mi kurwa niedobrze - kiedyś nicea teraz to gówno
jaki wstyd ja pierdole
jaki wstyd ja pierdole
- gods bidness
Nie taki zły ten kursor jak tu piszecie. Nie to, żeby było to jakkolwiek dobre, ale nie jest tragiczne. Trochę obiektywizmu, panowie.
nigdy nie pomyślałem, że zrobienie sobie kakao można nazwać "parzeniem". oskar 1 ja 0
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
antysystemowcy ida z systeme- dobra chuj tam kursor nawet mi siadł można powiedzieć
kontakt i cala reszta: guns.lol/oooizneb
Ej jajca sluchales kiedys problemu?
- Pomiot_Liryczny
obiektywizm to nie to samo co obiektywność,gods bidness pisze: ↑18 paź 2025, 22:37 Nie taki zły ten kursor jak tu piszecie. Nie to, żeby było to jakkolwiek dobre, ale nie jest tragiczne. Trochę obiektywizmu, panowie.
ma fajne momenty w tym flow ale zenujacy skit, zenujacy refren zenujace wersy zenujaca bucerka artystow na krytyke

A jakże, fajne tatuażeprzedszkolanek pisze: ↑17 paź 2025, 18:09 które wymyśliły nazwę konta - konto jakże osobiste, mogły na coś takiego wpaść
Nie mów do mnie szwagrze
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
- Pomiot_Liryczny
nawet spoko
ale szkalowanie p0laków na skicie i promocja kurestwa, szanuje

To podśpiewywanie jest niestrawne i zalatuje VNM z 2013 roku.