Tede

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
marmolad_k2

Re: Tede

Post autor: marmolad_k2 »

Mes już popłakał się 3 razy.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Tede znowu się sprzedał, ileż razy można się sprzedawać tak bezecnie :wall: :wall:
Awatar użytkownika
CeHaTeHaCe

Post autor: CeHaTeHaCe »

noo deszcz pada :( a to co trzymam w ręku to książka
TdW pisze: 11 gru 2019, 23:28 Chciałbym nominować słowo rondlarz do młodzieżowego słowa roku
Awatar użytkownika
PITI

Re: Ten Typ Mes

Post autor: PITI »

bronek pisze: 20 paź 2025, 1:37 Niezly z ciebie smieszek burakson :lol: :lol: Zreszta ciekawi mnie czy w glowie mesa ta spina z lygra ma taka sama legendarna otoczke jak na slizgawce/slizgu, moze on juz nawet nie pamieta tego i teraz sobie kmini co to za inside joke tu burak zapodal
Stasiak za to zna bardzo dobrze i propsował go jako klasycznego trolla.
Siły przyrody w służbie człowieka
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

No, Panie Piotrze, to będzie mandacik za przekroczenie prędkości.

- Ja rozjebusem nie jestem, kolegów nie sprzedam. Siemano, widzowie, słyszeliście, jaki sztywny jestem???
cztery żubry i dwie kurwy
2ps__

Post autor: 2ps__ »

vibe ziomków z gimnazjum co flexowali się ze spisała ich policja mocne gówno nie powiem że nie ładnie tam najebane pod kopułą jest
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Czyli za 3 dni premiera "Bukowskiego" i przy okazji "EP.itafium" od Tedego. O ile Mes w ogóle odpowie, to pewnie przesłucha epkę od Tedasa z dissami, nagra swoją odpowiedź (kiedyś) i uzna się za zwycięzcę, bo Tede pewnie już nie odpowie. I tak to się kręci.
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Bardziej mnie interesuje kiedy moderacja otworzy legendarny temat niż treść tej płyty - brawo Mes tak dokumentnie wszystko spieprzyć.
Mogłeś dokonać tego tylko kadlub Ty zuchu.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
BublOner

Post autor: BublOner »

pamiętam jak w wieku około 15 lat policja mnie spisała 3 razy w ciągu dnia i sobie puściłem hemp gru hwdp głośniej. do dzisiaj czuję żenadę. a tu dorosły chłop bez grama wstydu wpierdala takie coś
dziwki basen i machanie kutasem
PapcioWujus

Post autor: PapcioWujus »

A tu dalej trwa promocja frajerstwa i donoszenia, wam imponuje strzelanie z dupy tedego?
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Pewnie, to wyraz dojrzałości, na którego Mesa nigdy nie będzie stać.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
wuiru

Post autor: wuiru »

PapcioWujus pisze: 21 paź 2025, 15:11 A tu dalej trwa promocja frajerstwa i donoszenia, wam imponuje strzelanie z dupy tedego?
chłopa złapali z towarem, on zeznał, że sprzedawał tedemu duże ilości na handel, zawinęli tedego, przetrzepali mu chatę i znaleźli jakąś minimalną ilość, wzięli go na słuchanie gdzie powiedzieli, że ziomek się rozpruł na niego a on zeznał, że kupił na własny użytek tylko debil znaczy się ten typ mes by zamknął japę i się nie odzywał.
Tak jeszcze podchwytliwe pytanie jak można donieść na kogoś kto sam się przyznał do czegoś?
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Przyznając się do tego że kupował od niego towiec może w pewnym stopniu potwierdzić wiarygodność 60tki i przez to pośrednio inne jej rozprucia (co według rozumowania Mesa oznacza rozjebanie się? brr nie wiem)

Chyba, niech rada gitów się wypowie
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

Summon robert r7 jk do spodu sport plus jebac konfidentke co jej na komendzie spadly gacie
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Burak pisze: 21 paź 2025, 17:38 Przyznając się do tego że kupował od niego towiec może w pewnym stopniu potwierdzić wiarygodność 60tki i przez to pośrednio inne jej rozprucia (co według rozumowania Mesa oznacza rozjebanie się? brr nie wiem)
Według Kapoty miał chyba palić Jana i iść w zaparte, że nikt mu nic nie sprzedał. Nie wiem, tu już jakieś sympozjum prawilniackie musiałoby się zebrać. Najlepiej z Marcinem "Różalem" Różalskim i Tommy DeVito z loośnychgatek
Awatar użytkownika
JESTEM_HIPHOPEM

Post autor: JESTEM_HIPHOPEM »

byłem na konsultacjach w szczecinie, pokazałem białko i git heniek oraz max czapka stwierdzili, że jestem sztywny i nikogo nie sprzedałem

jebać cię @PapcioWujus farmazoniarzu
Awatar użytkownika
fifi

Post autor: fifi »

Burak pisze: 21 paź 2025, 17:38 Przyznając się do tego że kupował od niego towiec może w pewnym stopniu potwierdzić wiarygodność 60tki i przez to pośrednio inne jej rozprucia (co według rozumowania Mesa oznacza rozjebanie się? brr nie wiem)

Chyba, niech rada gitów się wypowie
sobota
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

Skoro jest 30 osób pomawianych przez dillera kapusia i mówą że pierwszy raz gościa na oczy widzą po czym przychodzi tede i mówi że go zna i kupował towar ale na własny użytek to nie dziwię się że kapota z robercikiem rs 77 się wkurwili
Śnieg Garbatym Nosom
Awatar użytkownika
PITI

Post autor: PITI »

Dokładnie.

Bez papieru to wiecie co.
rzępolak sam się wyjaśnia.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Siły przyrody w służbie człowieka
Awatar użytkownika
JESTEM_HIPHOPEM

Post autor: JESTEM_HIPHOPEM »

wujot pisze: 21 paź 2025, 17:56 Skoro jest 30 osób pomawianych przez dillera kapusia i mówą że pierwszy raz gościa na oczy widzą po czym przychodzi tede i mówi że go zna i kupował towar ale na własny użytek to nie dziwię się że kapota z robercikiem rs 77 się wkurwili
czyli debilu zaprzeczyłem jego zeznaniom bo typ zeznał, że brałem w hurcie na handel baranie
ODPOWIEDZ