Pezet - Muzyka Popularna (2025)
Re: Pezet - Muzyka Popularna (31.10.2025) [Zapowiedź]
jaki był ostatni track nagrany w duecie małolat pezet? ciekawi mnie jaka jest między nimi relacja braterska hmm
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Re: Pezet - Muzyka Popularna (2025)
////
Ostatnio zmieniony 11 gru 2025, 19:05 przez enjoy1g, łącznie zmieniany 1 raz.
- gods bidness
Chyba kurwa na szczudłach.
Bliżej 175 niż 185.
Według wielu źródeł Pezet ma 184
Czyli ma pewnie 179 albo 181 xd
- gods bidness
Kaz Bałagane skompletował całkiem niezłą kolekcję featuringów z dosłownie całym polskim mejem jak na kogoś, kto podkreślał że nie słucha polskiego rapu w ogóle i jak się dogrywać, to ziomkom
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Fajny ten ostatni singiel
Jakby wywalic pezeta to bylby nawet fajny kawalek

Pewnie sluchal ale sie wstydzil i fajnie pasowalo do roli jaka wtedy chcial grac na kawalkach, tutaj np wspomial ze jak padly 2 wieze to sluchal pezeta wiec props dla niego ze juz wyrosl ze wstydu sluchania polskiego rapu i sie przyznaje normalnie jak czlowiekTM
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
beat to re-flex-yeah
what jerzy what jerzy kurde
- gods bidness
Przecież on miał wtedy z 12 lat i chodził w szerokich dresach bez ściągacza.bronek pisze: ↑18 paź 2025, 0:12 Jakby wywalic pezeta to bylby nawet fajny kawalek![]()
Pewnie sluchal ale sie wstydzil i fajnie pasowalo do roli jaka wtedy chcial grac na kawalkach, tutaj np wspomial ze jak padly 2 wieze to sluchal pezeta wiec props dla niego ze juz wyrosl ze wstydu sluchania polskiego rapu i sie przyznaje normalnie jak czlowiekTM![]()
Re: Pezet - Muzyka Popularna (2025)
////
Ostatnio zmieniony 11 gru 2025, 19:05 przez enjoy1g, łącznie zmieniany 1 raz.
Plus pytany bezpośrednio o ten wers i o jakie projekty chodziło wyciągnął klasyczną zagrywkę Palucha czyli yyy no mordo ja nie będę teraz rzucał ksywek zresztą mordo nawet już nie pamiętam do końca mordo kumaci będą wiedzieć o co chodzi wiesz o co chodzi
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
A to przepraszam faktycznie moj blad jak mial szerokie dresy ale bez sciagaczow to faktycznie nie mogl wtedy sluchac pezeta, jakby je mial ze sciagaczami to bylaby szansa ze to mozliwe ale bez sciagacza ewidentnie 0 szans, pozdro i dzieki za proprawke ekolegogods bidness pisze: ↑18 paź 2025, 10:47Przecież on miał wtedy z 12 lat i chodził w szerokich dresach bez ściągacza.bronek pisze: ↑18 paź 2025, 0:12 Jakby wywalic pezeta to bylby nawet fajny kawalek![]()
Pewnie sluchal ale sie wstydzil i fajnie pasowalo do roli jaka wtedy chcial grac na kawalkach, tutaj np wspomial ze jak padly 2 wieze to sluchal pezeta wiec props dla niego ze juz wyrosl ze wstydu sluchania polskiego rapu i sie przyznaje normalnie jak czlowiekTM![]()
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- gods bidness
Ech, wszystko pomieszałeś przyjacielu, więc objaśniam - Kazek słuchał Pezeta, bo miał z 12 lat w 2001 i to nie był wtedy przypał. Tak jak nie było przypałem nosić dresy bez ściągacza, a dzisiaj jest:
https://genius.com/Kaz-baagane-szafa-lyrics
https://genius.com/Kaz-baagane-szafa-lyrics
[Bridge: Kaz Bałagane, Steez]
Uff, cała szafa polówek w paski, mordo, nie wierzę
Się nosiło
I te dresy bez ściągaczy, kurwa, klasa
No a jak
Pawle z Ursynowa nie pierdol nie udawaj tylko rob Muzyke Rozrywkowa 2 a nie jakies komercyjne smuty
kontakt i cala reszta: guns.lol/oooizneb