[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Dobra ej, odpisał na tym kanale nadawczym pod fotą w płaszczu, że idzie po tedasa. Co to może oznaczać? Za tydzień premiera, może już jutro o północy cos 
- Haczapurjan
W odpowiedzi na komentarz.
Czyli już TEJ ZIMY
MES WYGRYWA PO RAZ 2137
WIEPRZ ROZJEBANY
Czyli już TEJ ZIMY
MES WYGRYWA PO RAZ 2137
WIEPRZ ROZJEBANY
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Ciekawe czy to możliwe, żeby Tede puścił swój g funkowy diss z refrenem śpiewanym przez gangsta Marcina Millera z klipem nagranym w LA w tym samym czasie co mes swój gangsta diss w stylu thomasa shelbiego, o ile w ogóle ten drugi coś puści
Z 2 i 4 tygodnie temu też odpisywał na ig, że diss będzie i to przez dwa kk w słowie tak więc w sumie twarda odpowiedź, nie trzeba co tydzień przypominać
Dodano po 1 minucie 59 sekundach:
Z 2 i 4 tygodnie temu też odpisywał na ig, że diss będzie i to przez dwa kk w słowie tak więc w sumie twarda odpowiedź, nie trzeba co tydzień przypominać
Dodano po 1 minucie 59 sekundach:
Kliknij tę strzałkę z cyfrą 8. Szukaj pytania czy idzie po tedasa i w odpowiedzi onej są słowa wymowne „yup”
- Haczapurjan
Dobra, już to ogarnąłem, jeszcze się uczę tych nadawczych, myślałem że ta strzałka to udostępnienie xD

Też tak miałem z miesiąc temu czyli 0 słownie zero dissow temu w tym wolnym jak pizda beefie przez naszego piotr rap bukowskiego czekającego na wenę King Konga.
Ciekawe czy tedzik z tych nud dalej nagrywa dobre numery na dobrych kurwa bitach kierując nienawiść w stronę obszczanca
Ciekawe czy tedzik z tych nud dalej nagrywa dobre numery na dobrych kurwa bitach kierując nienawiść w stronę obszczanca
Czyli nie dopisał że idzie po Tedasa, tylko kiwnął głową na żart jakiegoś randoma, IMO spora różnica wagi słów.
Co innego wrzucić sobie na facebooku na zdjęcie w tle zdjęcie fury za pół miliona z deklaracją "odebrałem z salonu nowy wóz!!", a co innego wrzucić zdjęcie i pod komentarzem znajomego "to twój?
" odpisać "taa".
Wybaczcie kulawe porównanie ale chyba wiadomo ocb
Co innego wrzucić sobie na facebooku na zdjęcie w tle zdjęcie fury za pół miliona z deklaracją "odebrałem z salonu nowy wóz!!", a co innego wrzucić zdjęcie i pod komentarzem znajomego "to twój?
Wybaczcie kulawe porównanie ale chyba wiadomo ocb
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Śmiejecie się, a Mes każdego dnia, dosłownie co kwadrans siada przy biurku i dopracowuje dis dekady. Słowo po słowie, wers po wersie.
Ma już tych wersów trzy.
Ma już tych wersów trzy.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
- gods bidness
Prawda taka, że obiektywnie rzecz oceniając, kompletnie mu się nie opłaca wypuszczać czegokolwiek na Tedego przed wyjściem tej jego epki. Musi już poczekać na co najmniej 25 X.
Eh znowu sobie to robimy…
Ludzie kurwa chcą beefa, że co? Chce lud to mieć w chuj
Twoja suka taka chuda, że potrzebuje kotletów
Ludzie kurwa chcą beefa, że co? Chce lud to mieć w chuj
Twoja suka taka chuda, że potrzebuje kotletów
-
Nicmadrego
Podobno zaczyna się od słów: W piękny poranek majowy wytworna amazonka, siedząc na wspaniałej kasztance, jechała kwitnącymi alejami Lasku Bulońskiego.
- Haczapurjan
W sumie ma to sens, że czeka na premierę nowej Erraty/AH24N2 od Wieprza. EPka pewnie znowu ożywi trochę beef i wtedy będzie dobre momentum, żeby wjechać z czymś swoim. Tak będzie, na pewno
Mes strateg niczym Piłsudski
Artysta wspaniały tylko trochę się skurwił
Artysta wspaniały tylko trochę się skurwił
Może i tak, ale przecież kiedy w ogóle nie było jeszcze informacji o tentypmes.pl, jakoś niespecjalnie brał się za dopracowywanie dzieła życia.gods bidness pisze: ↑16 paź 2025, 11:12 Prawda taka, że obiektywnie rzecz oceniając, kompletnie mu się nie opłaca wypuszczać czegokolwiek na Tedego przed wyjściem tej jego epki. Musi już poczekać na co najmniej 25 X.
Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Tego Typu Mesa słuchają prawiczki i lamusy? Zgadzacie się z ta teza?
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
- JESTEM_HIPHOPEM
@jotwupe To nie teza, to udowodniony fakt. Dowodem jest @2rzyn.
@jotwupe a to nie Ty ostatnio podrabiałeś screen z ruchania ze zdjęciem jakiejś randomowej laski z netu?
XD
alis_springs pisze: ↑24 wrz 2025, 22:51 To niezła Karolina tej
https://today.line.me/th/v3/article/kEJmagZ
co za frajer 
- marmolad_k2
Ale ślizgawka