Ero x Włodi - Reszty Nie Trzeba (2025)
Re: Ero x Włodi - Reszty Nie Trzeba (październik 2025) [Zapowiedź]
Look na okładce + tytuły z tracklisty krzyczą "kryzys wieku średniego na pełnej kurwie".
A miny takie, że spokojnie mogliby zostać twarzą wątku "jak często sracie", skoro już o reklamie mowa
A miny takie, że spokojnie mogliby zostać twarzą wątku "jak często sracie", skoro już o reklamie mowa
Ostatnio zmieniony 14 paź 2025, 15:44 przez dr zjeb, łącznie zmieniany 1 raz.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Zobacz 2rzyn ze solowe płyty Włodka od pierwszej oscylują w okolo maks 12 utworów, tu jest duet, ok. Moim zdaniem zero zdziwienia ze to jest tak długie.
Edit. A dobra, o ilości tracków pisal Hacza, sorry 2gi
Edit. A dobra, o ilości tracków pisal Hacza, sorry 2gi
Kurde nie chce byc niemily ale okladka z kasety jeszcze gorsza. Jakby wlodi wrocil z ruchania. Tzn ze go ktos, moze ero ruchal
Kto robil te chujowe zdjecia
Kto robil te chujowe zdjecia
Imo ta z kasety lepsza niz ta z plyty, ale fakt ze tam zamiast nazwy plyty byloby H&M i pasowaloby idealnie pod jakas nowa reklame
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- stratemirat
RNT, bo to dwóch rencistów
- Pomiot_Liryczny
kurwa 4 wydania winyli o różnym wyglądzie, wytłumaczy mi po co oni to robią? jeszcze rozumiem jakby sprzedawali jeden i w losowych wzorkach by przychodził to by było spoko
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

Re: Ero x Włodi - Reszty Nie Trzeba (07.11.2025) [Zapowiedź]
zapowiada się kolejny klasyk 
Dawać jakieś typy over under na ilość wersów że wypuszczam dym i coś tam z płucami od obu artystów łącznie
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Over 20 kurs 1.40
Tytuły piosenek, które na bank będą miały wersy dotyczące jaranka
3. Przymruzone oko (jaram te baty / mam oczy azjaty)
7. Pro-porcja (to pro-porcja jak uncja Northern Light z haszem / zdrowie wasze a w płuca nasze)
8. Czarne chmury (paląc jointa widziałem ją z kolegą / miała na sobie coś jak gandzia zielonego)
Ostatnio zmieniony 16 paź 2025, 12:56 przez many-s, łącznie zmieniany 4 razy.
- Haczapurjan
W sumie ciekawe czemu Włodi skończył współpracę z 88. To IMO było całkiem dobre kolabo
a czemu mieliby to ciagnac, zeby nagrac jeszcze pare razy ta sama plyte?
- Haczapurjan
o duzo za duzo
-
bobermann3000
88 lubi rusząć się do przodu
- stratemirat
Ewidentnie chłop się lepiej bawi na tych wszystkich Unsoundach niż klepiąc boom bapy dla Włodiego
88 robił i robi w chuj rzeczy (głównie poza hh), a Włodek nie działa na zawołanie i raczej proces twórczy trwa u niego długo, więc chyba dobrze, że na siłę nie cisnęli kontynuacji. ale faktem, że pod kątem produkcji płyta z Przemkiem to najlepsza płyta Włodiego.
15 lat za późno, Erosik przespał swój moment i zaczął nagrywać gdy raperzy przestali śmigać w ssg i outside wear i zaczęli nosić monclera, a wiara poszła za nimi i siedzenie w sklepie przestało się opłacać. Wlodiego bardzo lubię i nie przeszkadza mi pierdolenie o jaraniu, do póki robi to w dobry sposób. Na wielu koncertach Włodka byłem i zazwyczaj spotyka się tych samych ludzi, więc fanbase ma dość wierny, choć może nie jest najliczniejszy. Sprawdzić pewnie sprawdzę, ale chyba każdy wie, że będzie ukazany ułamek potencjału jakie ma te colabo i każdy wie co na tej płycie będzie nawet nie sprawdzając jej.
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER