Kaz Bałagane
Re: Kaz Bałagane
Kaz masz kontakt z córką czy Sentino utrudnia
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
-
masz_szluge_
no jak to skad, taki wniosek wysnulem wlasnie z ig. wyjebali wszystkie wspolne zdjecia, ona tez, cisza na relacjach. dziecko maja wspolne to moze sie przewija gdziesfantasauce pisze: ↑15 paź 2025, 10:38Skąd to info? Wydaje mi się, że na insta się przewija co jakiś czas i dalej są razem
w każdym razie narkopop store stoi na malwinę (vide regulamin)
- bialyjelen
no i wspolna fotka tez jest
-
masz_szluge_
no to chuj, byc moze przyfarmazonilem.
ale wydaje mi sie, ze cos bylo na rzeczy, u niej jest cisza.
on tez kiedys flexowal sie nia bardziej niz teraz
ale wydaje mi sie, ze cos bylo na rzeczy, u niej jest cisza.
on tez kiedys flexowal sie nia bardziej niz teraz
-
fantasauce
Powody mogą być różne, to nie musi oznaczać końca związku, nie siejcie takich niepotwierdzonych info
- marco_pantani
sprawdzilem jej insta, podoba sie dla mnie. taka doinwestowana kjutka, stosujac terminologie rzepolaka
nie wiem czy kjutka, prędzej bad pussy ass bitch
a co do ich związku to i tak się zdziwiłem, że tyle razem ze sobą byli. kazek jest za mało dynamiczny na takie wynalazki.
a co do ich związku to i tak się zdziwiłem, że tyle razem ze sobą byli. kazek jest za mało dynamiczny na takie wynalazki.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
@chuj
haha tez mi sie tak wydaje.
haha tez mi sie tak wydaje.
kazek jest za mało dynamiczny na takie wynalazki.
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
pewnie za mało hajsu przynosił do domu już, bo umówmy się, że chłop nie gra koncertów, nie jest nawet w 2 lidze topki pod względem popularności, żadnych tam kolaboracji nie pizga, a z czasem będzie odchodzić w coraz większe odmęty zapomnienia więc dosyć przytomny ruch ze strony jego dupy, która jako w miarę zadbany spermochłon może się tera zakręcić wokół jakiegoś pana prezesa, czy innego pana polityka. kurwa, nawet koło pana dentysty będzie miała stabilny i godny byt, w przeciwieństwie do artysty co to swój peak ma blisko dekadę temu, lol.
a jeżeli on faktycznie swój brand założył na nią (była taka plota) no to beka z lamusa do potęgi.
a jeżeli on faktycznie swój brand założył na nią (była taka plota) no to beka z lamusa do potęgi.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
@chuj z grubsza się zgadzam, że będzie zjazd, ale akurat peak popularności Kaza w oczach ogólnych ludzi albo jest teraz, albo był niedawno.
O wiele większe wyświetlenia niż myślałem zrobił na ostatniej płycie na Spotify, do tego ma 1,7 mln miesięcznych słuchaczy.
Sam tego nie rozumiem, ale tak jest.
O wiele większe wyświetlenia niż myślałem zrobił na ostatniej płycie na Spotify, do tego ma 1,7 mln miesięcznych słuchaczy.
Sam tego nie rozumiem, ale tak jest.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Przepraszam za powielenie fake newsa w takim razie i dziękuje za błyskawiczne sprostowanie
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Co nie zmienia faktu, ze takie spermochlony często dyskontują przyszłość i możliwe ze przytomnie przewiduje spadek popularności i wychodzi z inwestycji na górce
Chuj wie, ale jak dzwoniłem przez obecne dwa tygodnie co jakiś czas do Malwiny, że kurier to pytała na który adres i mi kod do bramy podawała, bo zapomniałem jaki był. Jeszcze w tamtym tygodniu Kazek wjeżdżał porszawą na chałupę, a teraz to tam stoją dwie betki, a paczki, które były do niej to od trzech dni stoją pod garażem XD A zazwyczaj jak nazajutrz przyjeżdżało się to zawsze pusto było albo jakaś paczka z innej firmy, ale idk.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
-
tybdo_yntogliw
Zdecydowanie, jak on na tej późno-jesiennej trasie jest w Warszawie w Stodole, Gdańsku w B90, Krakowie w Kwadracie i wszystkie pewnie będą wyprzedane to to jest wow.
tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60
- marmolad_k2
1,7 miliona słuchaczy na spotify mówi coś innego.