Mistrzostwa Świata 2026 (USA, Kanada, Meksyk)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Mistrzostwa Świata 2026 (USA, Kanada, Meksyk)
CAT4 ww Katarze to była dla lokalsów, ja w Rosji na Polska - Senegal, tez placilem jakos 100-105 dolarów
Ale że co? Lepsi od Kamerunu, ostatni dobry PNA, no niech sobie zagrają. Ciekawe czy jutro Benin wejdzie kosztem Nigerii, punkt im wystarczy
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Tam dobry zaciąg z Holandii i Portugalii.
Większa beka będzie, jak Madagaskar się dostanie 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Lub inne Curacao i Surinam, generalnie ten przyrost miejsc dla CONCACAF chyba najbardziej absurdalny wzgledem potencjału
zespoły z ameryki łacińskiej i czarnej afryki zawsze dodają jakiś koloryt i element naiwnej gry do przodu bez kalkulacji, wśród ich zawodników pojawi się kilka jednorazowych wystrzałów, które zapamiętamy na kolejne kilkadziesiąt lat, największa hujnia to zawsze azjatyckie potęgi typu arabia saudyjska (chociaż ostatnio w grupie z nami względnie dobrze ich się oglądało), maghreb jak ta skurwiała nudna do porzygu tunezja i europejskie turbośredniaki jak polska, który pierwszy strzał na bramkę z gry oddaje w trzecim meczu fazie grupowej (jak za nawałki w rosji)
w ogóle zastanawiacie się czasem jak bardzo mogą nas nie znosić kibice z innych krajów, którzy oglądają każdą imprezę rangi mistrzowskiej, w xxi wieku częściej na nich gramy niż nie gramy i prawie zawsze gramy defensywny, sparaliżowany, nieatrakcyjny dla postronnego widza futbol, pierwszy raz miałem taki przebłysk podczas euro 2008 kiedy na jeden czwartek ustawiono wyłącznie mecz polska - austria, który był gównem niebywałym i pomyślałem sobie ja jebie jakiś hiszpański, włoski czy holenderski fan piłeczki podporządkował sobie ciepły letni wieczór pod euro czy mundial i dostał takie gówno jako danie główne dnia jak mecz polski i jest tak prawie za każdym razem, oglądali ludzie na całym świecie ten nasz czesiekball w katarze z meksykiem czy przede wszystkim argentyną i myśleili sobie kwinto kto to jest, skąd oni się tu kurwa wzięli albo ja pierdole 20 lat ponad grają na tych mundialach i tak medalu nie zdobędą, to mogliby chociaż jeden jebany raz zagrać tak, żeby dało się ich oglądać
w ogóle zastanawiacie się czasem jak bardzo mogą nas nie znosić kibice z innych krajów, którzy oglądają każdą imprezę rangi mistrzowskiej, w xxi wieku częściej na nich gramy niż nie gramy i prawie zawsze gramy defensywny, sparaliżowany, nieatrakcyjny dla postronnego widza futbol, pierwszy raz miałem taki przebłysk podczas euro 2008 kiedy na jeden czwartek ustawiono wyłącznie mecz polska - austria, który był gównem niebywałym i pomyślałem sobie ja jebie jakiś hiszpański, włoski czy holenderski fan piłeczki podporządkował sobie ciepły letni wieczór pod euro czy mundial i dostał takie gówno jako danie główne dnia jak mecz polski i jest tak prawie za każdym razem, oglądali ludzie na całym świecie ten nasz czesiekball w katarze z meksykiem czy przede wszystkim argentyną i myśleili sobie kwinto kto to jest, skąd oni się tu kurwa wzięli albo ja pierdole 20 lat ponad grają na tych mundialach i tak medalu nie zdobędą, to mogliby chociaż jeden jebany raz zagrać tak, żeby dało się ich oglądać
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
maroko i algieria props czasem poza tym to czysta brudna prawda
tak sobie patrzę na te grupy eliminacyjne i niektóre solidnie przeciętne do niedawna reprezentacje mają w huj kryzys, szwecja to wiadomo, że się ośmiesza mając isaka i gyokeresa w ataku dostając dwa razy na ryj od potężnego kosowa, ale tam raczej będzie lepiej z biegiem czasu, pewnie jeszcze w barażach na nich trafimy i będzie niezłe obesrańsko, natomiast jest trochę dziwnie widzieć czarnogórę dostającą 4-0 wpierdol od wysp owczych, chociaż faroe to chyba jakaś rodząca się potęga europejskiego futbolu skoro czechów też pierdolnęli, bułgaria to jest dopiero hit, po czterech meczach w grupie 0 punktów i bilans bramek-15, każdy mecz średnio czterema golami w pizdę, ależ tam się musi dziać w bułgarskim cafe futbol i białoruski jan tomaszewski pewnie też ciągle tylko grzmi, choć oni mają tylko -13
mołdawia dwa lata po tym jak santos i probierz ugrali w sumie na niej jeden punkt teraz dostaje 11-1 w ryj od norwegii i 4-0 od żydów u siebie, może oni jednak nie byli tacy dobrzy
mołdawia dwa lata po tym jak santos i probierz ugrali w sumie na niej jeden punkt teraz dostaje 11-1 w ryj od norwegii i 4-0 od żydów u siebie, może oni jednak nie byli tacy dobrzy
----
----
jeden z mocnych kandydatów na trenera po zwolnieniu michniewicza
mogliby go w końcu wziąć na wroga bonda do któregoś filmu
----
----
Przecież odkąd Berbatow zakończył karierę to tam nie ma pół zawodnika na solidnym, europejskim poziomie + trafiła im się w tych eliminacjach dość mocna grupa, więc IMO ich wynik to zero zaskoczenia. Hiszpania to wiadomo, Turasy mają mega potencjał i fajną mieszankę doświadczenia z młodością (Arda, Yildiz), a Gruzja już na ostatnim Euro pokazała, że przestali być takimi ogórasami i trzeba na nich uważać.
Mnie bardziej zastanawia chujowy wynik Grecji, bo takich Szkotów to w sumie powinni jebnąć a z Duńczykami przynajmniej powalczyć. Ostatnio obrodziło im w talenciaki, liga całkiem solidna, a reprezentacja cały czas marazm straszny. Ich miejsce w barażach to stawiałem praktycznie w ciemno, a wyszło jak wyszło.
popracowałby rok a potem by wyjebał w tropiki a na kanale sportowym nagonka że i tak nie kumał polskiego klimatu blond bajerant.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
pan potter nowym selekcjonerem Szwedów
Witam i masakra
Myślisz że to odcinek Kiepskich albo nieważny puchar w Anglii a to nowy, najmniejszy uczestnik mistrzostw Świata, gratulacje dla wszystkich fanów Curacao (chociaż wolałem Jamajkę, ale oni zagrają w tych barażach z DR Konga, Boliwią, Irakiem i Surinamem).
kurwa, Haiti 
- zemsta1camzata
kraj istnieje tylko na papierze, a reprezentacja na mundial jedzie xD
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Wlosi 3x bez wystepu w mundialu, dla mnie w Cardiff to w sumie 50-50 mecz jest
Irlandia jesli przejdzie Czechow, to dla mnie robi awans w Dublinie, ogolnie te baraze szykuje sie swietnie
Irlandia jesli przejdzie Czechow, to dla mnie robi awans w Dublinie, ogolnie te baraze szykuje sie swietnie
Haiti ,Curacao
Ten mundial będzie miał niesamowity poziom
Ten mundial będzie miał niesamowity poziom