[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Sześć niepublikowanych, bo może sam Komeda uznał ze to chujnia? Ile się można wozić na tych "inspiracjach duchem mistrza" (który był mocno asłuchalny nota bene, i to wcale nie w pejoratywnym sensie). Niucham zachwyty bo tak wypada, coś jak z tą płytą Ptaszyna grającego "Ojczyznę"
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Wspaniałe ma te wersy, zwłaszcza w tym disie z zeszłego tygodnia. I w tym sprzed dwóch też było gorąco. Mes wygrywa 100 do 0.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Nikt z was nie wlaczyl od 3 tygodni dissu tedego. Za to suka i samica psa lataja na ripicie w waszych glosnikach i czaszkach. Proste
- bialyjelen
no jak mam zly dzien i cos mi nie wychodzi to wlaczam w/w dwa kawalki zeby sie pocieszyc ze nie jest ze mna tak zle i inni sa wiekszymy nieudasami
- Haczapurjan
@2rzyn jak jesteś w takiej dobrej komitywie z Mesem, to może zapytaj go czemu dalej się opierdala (już ponad 5 tygodni) z nagraniem odpowiedzi
Nikt od ponad 5 lat nie włączył żadnego numeru Mesa. Nikt. Żadnego. FAKTY.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Muszę stanąc w obronie 2rzyna, Ja słuchałem ale tylko twórczości do kns/ lepsze zbiki
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- marmolad_k2
Ja w tym miesiącu ani razu nie słuchałem dissu Mesa, a przesłuchałem kilka LAJNÓW.
Tym łatwiej będzie sprawdzać disy jednej i drugiej strony w tym chujowym beefie.
- gods bidness
Beef has ended.
You can leave the chat.
You can leave the chat.
oczywiście, że tak. jak ten typ cwel wypuści dissa to żeby go ukarać za frajerskie granie na czas specjalnie go nie odsłucham. trzeba mieć szacunek do siebie jako słuchacza polskiego rapu. taka moja opinia.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
+1marmolad_k2 pisze: ↑14 paź 2025, 12:40 Ja w tym miesiącu ani razu nie słuchałem dissu Mesa, a przesłuchałem kilka LAJNÓW.
W tym miejscu chciałbym serdecznie przeprosić sympatycznego użyszkodnika @Milahovic , jakieś 400 stron temu raczyłem robić sobie śmieszki z teorii Dopuszczalnego Hiphopowego Czasokresu Na Wypuszczenie Dissu, a tu się okazało, że to była sama święta prawda
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
przecież już bywały beefy gdzie odpowiedzi były nagrywane parę miesięcy później, teraz wszyscy przebodźcowani i chcą wszystko na już
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
A w 1993 ludzie jak chcieli zjeść burgera to mieli do wyboru jedynie takiego z budki za 2,50 z 3 kotletami i surówką z kapusty, a z sosów ketchup.
Czasy się zmieniły, w 2025 beefy rozciągane na miesiące nikogo nie grzeją.
Mes mógł się dostosować lub zostać wyśmianym, wybrał to drugie
Czasy się zmieniły, w 2025 beefy rozciągane na miesiące nikogo nie grzeją.
Mes mógł się dostosować lub zostać wyśmianym, wybrał to drugie
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Te czasy gdzie na odpowiedzi czekało się nawet rok bo ukazywały się dopiero na nowej płycie dissowanego dawno minęły. Dzisiaj żyjemy szybko i to samo dotyczy beefów.
Pisał, że od God Bless też czekał długo na odpowiedźHaczapurjan pisze: ↑14 paź 2025, 12:21 2rzyn jak jesteś w takiej dobrej komitywie z Mesem, to może zapytaj go czemu dalej się opierdala (już ponad 5 tygodni) z nagraniem odpowiedzi