Żyto - Nowy dobry co nie spina (2025)
- gods bidness
Re: Żyto - Nowy dobry co nie spina (28.09.2025) [Zapowiedź]
Nie czytałem co tam pierdolicie, ale kawałek dobry.
To jest prawdziwy Art Brut, a nie jakiś pr06l3m.
To jest prawdziwy Art Brut, a nie jakiś pr06l3m.
- przedszkolanek
kurwa, cały numer, jak bardzo
gdyby tylko wtedy był mniej ujarany
Klawy numer panie Żyto
Chyba nikt tak dobrze w Polsce nie bawi się powtórzeniami.
Tylko problemem jest to, że po przesłuchaniu któryś raz tego utworu puściłem sobie intro do Mórz Południowych, i takiego klimatu to nie uświadczymy na nowym projekcie. To był i jest współczesny klasyk. Ta płyta będzie dobrą nowością z ulicy, ale pewnie niczym więcej.
Chyba nikt tak dobrze w Polsce nie bawi się powtórzeniami.
Tylko problemem jest to, że po przesłuchaniu któryś raz tego utworu puściłem sobie intro do Mórz Południowych, i takiego klimatu to nie uświadczymy na nowym projekcie. To był i jest współczesny klasyk. Ta płyta będzie dobrą nowością z ulicy, ale pewnie niczym więcej.
To też będzie klasyk tak jak Wiry i self titled, tylko w innej kategorii
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
To tylko zalezy od ludzi nie od zyta: jak znajdzie sie wystarczajaco osob do powiedzenia ze to byl klasyk w jakimkolwiek sens ma dla nich slowo klasyk na mysli to nim bedzie
Mnie zajaral ten singiel mocno musze przyznac, mialem wyjebongo na zyta bo nie slucham go zbytnio i nie wszystko mi siedzi od niego ale moze tutaj bedzie inaczej?
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
dobra jednak dojebany numer
czy rapera żyto można już zaliczyć do grona slizgawkowych bozkow?
czy rapera żyto można już zaliczyć do grona slizgawkowych bozkow?
Nie sluchajcie uzytkownika nademna za to sluchajcie tego singla bo to jest benger
U mnie nie schodzi ze sluchawek i juz nie przeocze followupu do podstawiania tacek z rana
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
-
bobermann3000
no wiadomo że jeżeli chcesz całe info z pierwszej ręki to głównie na instagramie a gdzie2ps__ pisze: ↑10 paź 2025, 18:27 te koszulki z jego obrazami też nawet git jakośc nie jak ladra ale nie ma lipy jak coś, wgl nie ma jakiegoś wernisażu soon w wwa czy on dalej w stanach siedzi? skąd czerpać aktualne informacje nt wydarzeń/premier/atrakcji związanych z raperem żyto bo chyba nadchodzi ten moment że zwrócą cesarzowi co cesarskie pewnie koncerty będą itp co nie? czy serio to ten czas że muszę założyć instagram specjalnie dla jednej jedynej osoby i czy będzie to malarz raper michal zytniak?
nie wiem nie używam social mediów w ogóle od jakiś 18 lat nie wiem co się wrzuca na instagrama a co na x a jeszcze jakieś fejsbuki są i inne gówna stąd moje pytanie drogi kolego dziękuję za wyjaśnienie miłego dnia
-
bobermann3000
większość artystów poza może problemem/avim/pezetem tego typu kasztanami prowadzi swoje instagramy i uważam że to tam najświeższe info legitne leci zwykle
i co był ten start preorderu czy znowu wiry
PRZEZ TAKĄ KURWĘ
Fajny ten numer i nawet mnie sposób rapowania Żyta nie męczy tak jak normalnie na bardziej żytowych bitach
Fajny ten numer i nawet mnie sposób rapowania Żyta nie męczy tak jak normalnie na bardziej żytowych bitach
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
musiałeś jakieś złe przesłuchać, są różne musisz Żyto - Żyto (2012) zbadać
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Chyba wiry jak w 2014 bo nic nie widzialem na ig nawet info typu soruwa obsuwa zara bd, zaraz bedzie trzeba wrzucic zyta do jednego wora z takim jednym kuba co tez obiecuje a pozniej nie robi tego co obiecywal
Dodano po 2 godzinach 20 minutach 31 sekundach:
Ten opis troche bogus mahboob vibe z bledami i xD na koncu
- scam_sakawa
Normalne dziecko za takie dzieła dostaje pizdę z plastyki, a nie pieniądze.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
te błendy to post-ironia przeciesz
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
no domyslam sie ze tak jak te hehe na koncu singla to gra/kreacja (sam bym tak robil na jego miejscu tbh
) i nie biore tego na powaznie (bo jestem nowy dobry co sie nie spina) ale zasmialem troche przy tym opisie 
- gods bidness