Pikers
Re: Pikers
kurwa niech on wyda takie coś z dobrym teledyskiem i zarobi sobie troche pieniążków

świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- marco_pantani
Najlepsze jest to że on na dyskach ma tego w chuj patrząc na snippety kawałków których nie wypuścił i projekty które zapowiadał np z koneserem
zwracam honor
W końcu miałem okazję posłuchać na spokojnie, co tu się będę rozwodził 
Albo nie rozumiem albo tutaj trollujecie z jaraniem się tym, jakby dać inną ksywę to wylądowałoby w temacie beka z lokalnych raperów xD
tez chyba prowo kręcą bo chujowe
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
powrót 9P
Dodano po 5 godzinach 32 minutach 56 sekundach:
no i wywiad na glamrapie to rozumiem
o kurcze
o kurde
o kurde
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Obejrzałem wywiad z tą owianą tajemnicą personą i kurwa mam wrażenie że i on i fani coś sobie wkręcili a to kolejny kurwa nieciekawy człowiek który zbudował legendę na tajemniczości no ciekawe w chuj.
I klasyczne NIE SŁUCHAM POLSKIEGO RAPU haha beka w chuj z typa jaki odklejony no brawo że nie słuchasz ale jesteś poważny przystojniaku
To Paluch który ma 40 lat słucha jak sam wspomniał mainstream, podziemie i drugi szereg podziemia z czysto biznesowego podejścia nie dla przyjemności ale jakiś chłystek NIE NO GDZIEŻBY
I klasyczne NIE SŁUCHAM POLSKIEGO RAPU haha beka w chuj z typa jaki odklejony no brawo że nie słuchasz ale jesteś poważny przystojniaku
To Paluch który ma 40 lat słucha jak sam wspomniał mainstream, podziemie i drugi szereg podziemia z czysto biznesowego podejścia nie dla przyjemności ale jakiś chłystek NIE NO GDZIEŻBY
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Zawsze go miałem za takiego buca jebanego, a w tym wywiadzie całkiem sympatycznie wypadł.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
raczej na tym, że robił spoko flowy w rzeczywistości w której raperzy nie potrafili nawijać, a potem jak już się nauczyli to zaczeli piszczeć jak małe dziwki. i jak mamy sobie porównać ich do pikersa to u niego nagle wszystko gra. robił trap taki jakim powinien on być od samego początku.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
spoko wywiad polecam
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Nie mogę uwierzyć, że ludzkość doczekała się wywiadu z pikim.
Ogólnie piki na propsie od zawsze.
Jedyny undergroundowiec z wyboru, a jednocześnie popularny raper. Przynajmniej jedyny jakiego znam ale nie jestem znawcą tematu
Ogólnie piki na propsie od zawsze.
Jedyny undergroundowiec z wyboru, a jednocześnie popularny raper. Przynajmniej jedyny jakiego znam ale nie jestem znawcą tematu
Pierwszy wywiad, a w sumie nic ciekawego xd ale spoko wyszedł, bez bucowatej otoczki, co powiedział to z sensem, ale no można było dużo ciekawiej poprowadzić
cztery żubry i dwie kurwy
-
dobryjoint
To nie jest jego pierwszy wywiad, był już na pewno w 2017, tylko w formie tekstowej i nie tak obszerny, ale też na glamrapie.
Na koncercie też wyluzowany i kręci bekę, ale i tak najsympatyczniejszy ziomek od nich to MFC.
Też tak zawsze myślałem, ale jak zamieniłem z nim z dwa słowa na żywo to inny człowiek zupełnie niż na tych storkach na ig.
Na koncercie też wyluzowany i kręci bekę, ale i tak najsympatyczniejszy ziomek od nich to MFC.
- marco_pantani
Był też niuans ale ostal tylko urywek https://m.soundcloud.com/fqty5l3rosxx/p ... e#comments
Było też radio żak
https://m.youtube.com/watch?v=T_o3UWRRank
Było też radio żak
https://m.youtube.com/watch?v=T_o3UWRRank
zwracam honor