Kibicowanie - temat tylko dla rolników!!!
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Kibicowanie - temat tylko dla rolników!!!
No oczywiście wina Tuska bo Karol prezydent latał z Wielkim Bułą po lasach. On by nie dał. Kurwa w jakim my kraju żyjemy. Akcje widzewa i łks z śmiesznego ,,Widzew śpi z rodzicami" zmieniają się w demolke Bogu ducha winnych ludzi i uwaga w nagrodę damy wam mural pewnie pod którym będzie melina po meczowa. Jebać. Można się bawić można cwaniakowac ale tu nikt niewinny nie ucierpiał. Zawsze jak przynosi listonosz awizo to akurat wczasy. Może czas na wczasy z naczelnikiem i makowcem
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
-
Bisclavret
A no to jak pomalowali w łodzi chatę babie to masz rację chuj z tym staruchem, siedziałby w domu to by zakazu nie dostał.
No Staruch baranek boży. Biedny może zrobimy mu zrzutkę na kanapki, żeby chociaż miał czym chleb posmarować w razie ewentualnej zawijki za pomoc starszym Paniom w przejściu przez pasy
W szkole Ci kanapki zabierali? 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Te które zabierała ci moja siostra. Były z salcesonem więc oddawał bez żalu.
Uważam, że to miejsce jest adekwatne niż "fame mma" - ładnie Peniska Zamiękiego wyjaśniają na trybunach i na mieście z transparentami. Kiepsko jest jak nawet ojciec ma wyjebane w niego i nie ma pleców.
@GoodStuff halo.
@GoodStuff halo.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
@stanger to że wracała najedzona to zaskoczę Cię ale nie od kanapek, plus taki że białko w diecie jej się zgadzało 
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Pizda zwykła jesteś a nie skoczek. Jedyne białko od ciebie to jest na policji bo wszyscy doskonale wiemy, że ci nie staje
Nawet tu Fiodora wmieszali
Ale dobrze myśl i mów co chcesz Szwagier 
Z dniem 01.10 zgoda z Elaną Toruń przechodzi do historii.
Powodem tej decyzji są krzywe i frajerskie akcje, które nie mają nic wspólnego z zasadami, jakimi kierujemy się na Trybunach i poza nimi.
Dodatkowo brak reakcji wobec Załęckiego tylko potwierdził, że nasze drogi muszą się rozejść.
Pozdrowienia dla zgód i zaprzyjaźnionych drużyn.
PF
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
I tak będą ich tolerować, tylko tyle, że pierdolą ich i zrywają układ czy tam zgodę. Na meczach ze zgodami spoko, a na mieście czy tam w lesie chulaj dusza. W końcu WRWE yo? W sumie beka byłaby, jakby wszyscy na Elanę wyjebali się ze zgód przez penisa. 
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
- Pan WRWE?
- Panie, widzi pan tam „E” na końcu?...... No, to proszę czytać dokładnie. O jezu....
- Faktycznie, nie ma „ E”. Czyli WRWE bez „E”.

darmowy portal x
- Panie, widzi pan tam „E” na końcu?...... No, to proszę czytać dokładnie. O jezu....
- Faktycznie, nie ma „ E”. Czyli WRWE bez „E”.

darmowy portal x
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
Tu nie chodzi o Denisa, przyczyna była inna
No i jak ostatecznie, tylko Ruch się odciął? Pogoń widziałem że pojechała z Elana na wyjazd kilka dni temu.
I czy @GoodStuff to Bartosz Szachta?!
I czy @GoodStuff to Bartosz Szachta?!
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
No @@wujot chyba dobry wyjazd dziś masz, pisz relacje jak wrócisz
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Zajebisty wyjazd. Godnie zaprezentowaliśmy się na mieście przed meczem dosłownie przejmując centrum Kowna.
Szkoda tylko niewykorzystanego potencjału, bo przy lepszej organizacji, byłby kozacki przemarsz na stadion z miejsca zbiórki, no ale może innym razem.
W centrum pełno ekip z całej Polski szukających wrażeń, policji wszędzie dużo; w centrum, parkach, przed stadionem (zaangażowali dwie armatki wodne i wojskowy wóz opancerzony
)
Przed stadionem doszło do małego starcia między litwinami, a polakami ale psy od razu wjechały i się skończyło na wyzywaniu ze spierdalaniem, chociaż podobno była mała wymiana ciosów
Na stadionie KLASA - świetna oprawa, masa odpalonej pirotechniki i fanatyczny dobrze zorganizowany doping, którego dawno nie było. Dużo zamaskowanych chłopaków na trybunie w trakcie meczu, był klimacik
Litewscy kibice nie słyszalni, chociaż zebrali się w te 400-500 osób za drugą bramką w rogu trybuny. Nic nie pokazali
Jebanie Tuska z trybun było słyszalne w Suwałkach, więc trochę zaskoczyło mnie takie oburzenie w polskim internecie po meczu
na plus
Dwa razy śpiewana Rota (niestety tylko po jedna zwrotce)
Debiut nowej piosenki od jagi, ale to się niosłoooo
I znowu wyjazdowy mecz
I znowu śpiewać mi się chcę
Polska my z wami
Jazda z kurwami
Po meczu dobra i głośna zabawa z piłkarzami do wszystkim dobrze znanej przyśpiewki nie poddawaj się
Z ekip to najwięcej osób widziałem z Motoru Lublin, Hetmana i Jagielloni. Zdziwiło mnie, kiedy zobaczyłem ekipę około 20 osób z Broni Radom
Mam nadzieję że przyjdzie do nas moda na styl ubierania football casual bo te czarne kangurki z napisami typu Orzeł Parysów, Przeworsk, Sulejówek śmiesznie wyglądają

Szkoda tylko niewykorzystanego potencjału, bo przy lepszej organizacji, byłby kozacki przemarsz na stadion z miejsca zbiórki, no ale może innym razem.
W centrum pełno ekip z całej Polski szukających wrażeń, policji wszędzie dużo; w centrum, parkach, przed stadionem (zaangażowali dwie armatki wodne i wojskowy wóz opancerzony
Przed stadionem doszło do małego starcia między litwinami, a polakami ale psy od razu wjechały i się skończyło na wyzywaniu ze spierdalaniem, chociaż podobno była mała wymiana ciosów
Spoiler

Spoiler

Jebanie Tuska z trybun było słyszalne w Suwałkach, więc trochę zaskoczyło mnie takie oburzenie w polskim internecie po meczu
na plus
Dwa razy śpiewana Rota (niestety tylko po jedna zwrotce)
Debiut nowej piosenki od jagi, ale to się niosłoooo
I znowu wyjazdowy mecz
I znowu śpiewać mi się chcę
Polska my z wami
Jazda z kurwami
Po meczu dobra i głośna zabawa z piłkarzami do wszystkim dobrze znanej przyśpiewki nie poddawaj się
Z ekip to najwięcej osób widziałem z Motoru Lublin, Hetmana i Jagielloni. Zdziwiło mnie, kiedy zobaczyłem ekipę około 20 osób z Broni Radom
Mam nadzieję że przyjdzie do nas moda na styl ubierania football casual bo te czarne kangurki z napisami typu Orzeł Parysów, Przeworsk, Sulejówek śmiesznie wyglądają

WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
-
Bisclavret
Propsy dla Jagi za oprawę, mega forma ultras w ostatnich latach z ich strony
lygrys przeloguj