niby tak, ale na memiczność zydzi czekali z 3000 lat. a mes już w dniu premiery
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- marmolad_k2
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Suka Rzępolak to suka leniwa i nie robi wcale

Nie podchodzi to pod spam i jakiegoś bana?
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- JESTEM_HIPHOPEM
2rzyn odkąd ktoś przypomniał jego chore akcje nagle się nadaktywny robił. To nie spam. To zwykła przykrywka, żeby rozmyć temat.Lidwin pisze: ↑12 paź 2025, 20:21
A to nie 2rzyn robił jakieś chore prowokacje swojej ex czy tam koleżance i opisywał to jakby to była super akcja bo jej sie należało? Wtedy bycie sajko mesa byłoby jak najbardziej prawdziwe bo chorzy psychicznie ludzie się przyciągają.
Bo jeżeli to prowo i bait to wyjątkowo nieudolne i żenujące.
@2rzyn beef kurwo! chciałeś brudów? masz brudy.
ja tam wierzę że @JESTEM_HIPHOPEM to jaca i koledzy, bo łapać się na takie prowo mogą tylko prawdziwi boomerzy

@JESTEM_HIPHOPEM ty jestes ladnie pojebany lamusie z odcisnietym flakiem na poliku
Wchodze w powiadomienia a tam kilka wieprzowych przecpanych cweli polyka sznurek naraz
Przestan mnie oznaczac z tej frustracji ze twoj festyniarz przejebal beef
Wchodze w powiadomienia a tam kilka wieprzowych przecpanych cweli polyka sznurek naraz
Przestan mnie oznaczac z tej frustracji ze twoj festyniarz przejebal beef
ten syn tedego powinien pozgłaszac te wszystkie cwele w jego kierunku i byś w końcu zjechał na bana
no zaraz podlicze właśnie
dokladnie to, no kurwa wyobrazcie sobie jak zeus to nawija na 100% nikt by na forum tego wersu nie spostowaljajca pisze: ↑12 paź 2025, 22:06 Gdyby taka linijkę wypluł jakiś mydłek w stylu nie wiem, Zeusa, to nie byłaby ona przyjebana tylko przezroczysta i nijaka. Jednak trzeba mieć wizję, zeby wykreować takie uniwersum soniczne i ogólnie stylistyczno-memiczne, w ktorym taka linijka może odpowiednio rozblysnac
nie no mietek i 2rzyn bez huja w uszach props
chlopaki przyzwyczajeni do sluchania rapu z kalkulatorem w huj w szoku ze wers zrymowany zjebie - ciebie moze miec taki impact i delivery ze jest jednak dobry i wypieraja to ze ciagle rozbrzmiewa im echem w czaszce poprzez twierdzenie ze tak naprawde to sie smieja z rzepolaka
btw. kaz balagane czy belmondo tez maja czesto w huj proste rymy ocierajace sie o czestochowe
Zeby tylko ci sie zwoje nie przegrzaly cwir cwirku
@Sensei ladny post
Mocno okopcone outputy maja ci glusi farmazoniarze. Non stop w glowach powtarzaja linijki Mesa ale boja sie przyznac ze im sie to podoba
@Sensei ladny post
Mocno okopcone outputy maja ci glusi farmazoniarze. Non stop w glowach powtarzaja linijki Mesa ale boja sie przyznac ze im sie to podoba
Ostatnio zmieniony 13 paź 2025, 10:31 przez 2rzyn, łącznie zmieniany 1 raz.
Mes? On deliver, c'man y'all
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Ten temat to nie belmondziakomania, a i tak przeszedł najśmielsze oczekiwania.
Rozpoczęcie obiecujące linijki i akcje jak między Alem Pacino i Robertem de Niro w "Gorączce", a tymczasem dojechaliśmy do onirycznego tańca Audrey Horne i rzucania kamieniami w butelki żeby wytypować podejrzanego w sprawie zbrodni z "Twin Peaks"
Rozpoczęcie obiecujące linijki i akcje jak między Alem Pacino i Robertem de Niro w "Gorączce", a tymczasem dojechaliśmy do onirycznego tańca Audrey Horne i rzucania kamieniami w butelki żeby wytypować podejrzanego w sprawie zbrodni z "Twin Peaks"
Ostatnio zmieniony 13 paź 2025, 12:04 przez dr zjeb, łącznie zmieniany 1 raz.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
- francocarlos
nie kloccie sie chlopaki, dajcie chociaz hiphopowi wygrac

smacznej kawusi wszystkim forumowiczom

smacznej kawusi wszystkim forumowiczom
-
VerminatorX
Idąc logiką, że wers memiczny = dobry, to wszystkie lechy rochy pawlaki, czosnki, waszki g i eldoki na wolno są tytanami rapgry.
- JESTEM_HIPHOPEM
To jak to było z tą twoją ex, czy tam koleżanką?