Diablo 4
Moderator: con shonery
Re: Diablo 4
nie no pierdol to i zagraj w dwójkę albo w poe2
Ja ostatnio kupiłem w promce d2 i sobie siekam na ps5, piękna i nieśmiertelna gra
Diablo 4 rzuciłem dosyć szybko w kąt
Diablo 4 rzuciłem dosyć szybko w kąt
-
genocidegeneral
graliście może w project diablo 2?
Jednak przeszedłem to Diablo, polatałem trochę, porobiłem szeptów. Strasznie się wkręciłem i zastanawiam się czy nie kupić teraz dodatków przy okazji premiery tego najnowszego. Gra ktoś?
Gram regularnie od premiery co sezon, ta gra miewa swoje lepsze i gorsze momenty jednak ciągle mnie do siebie przyciąga. Jest to gra "usługa" która trzyma mnie przy sobie najdłużej bo na co dzień jestem graczem singlowym. Poprzedni dodatek był mierny fabularnie ale wniósł pare usprawnień gameplayowych no i nową klase którą gra sie fantastycznie ale ni chuja nie pasuje mi do uniwersum i klimatu całej gry. Lord of Hatred zapowiada się bardzo dobrze nie dość, że dostaliśmy paladyna, którym sobie popykałem już troche i jest aktualnie moją ulubioną klasą no to mamy też tego czarnoksiężnika, który wydaje się być jeszcze fajniejszy. Dodatek zebrał spoko recenzje więc wydaje mi sie opłacalny. Niektórzy recenzenci piszą, że to właściwie DIablo 4 2.0 po tych wszystkich zmianach które tam wchodzą.
-
genocidegeneral
bzdura, przecież najlepsza gra 2023 oraz dekady już przy poprzednim dodatku stała się tym, czym miała być na premierę 9/10
Przecież większość ludzi wróciła do PoE 1 xD