Suja THS Klika
Re: Suja THS Klika
dzosza se w gram, kosza se pale
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
jak tam panowie i panie, gotujecie już gulaszorzygi według przepisu gocławskiego troglodyty w szerokich spodniach?
dziwki basen i machanie kutasem
- scam_sakawa
warto też odnotować, że cebulka w srogiej ilości oleju podsmażona mordziu
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
jak zaczął mówić po "węgiersku" to w pierwszej chwili pomyślałem, że wylewu dostał
trójkąt bermudzki wola mokotów
dzisiaj gocław zamarzł, sujbit napisał refren wpadajacy w ucho
dziwki basen i machanie kutasem
dwa kozackie refreny na storkach polecam obadać i najlepiej archiwizować, bo pierwszy zdaje sie bedzie tylko godzinke wisiał
Salutens
Salutens
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Ręka w górę kto by pomyślał, że w roku Pańskim dwa zero dwa pięć sympatyczny kuchcik emce z Gocławia położy lepszy refren niż raper Problem
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
////
Ostatnio zmieniony 11 gru 2025, 19:05 przez enjoy1g, łącznie zmieniany 1 raz.
Wrzuć ktoś te refreny.
dzisiaj jaka prezencja zupki z grzybka podgryzbka mordziuuu
darek to jednak umie wywarek apetyczny upichcic cyk
darek to jednak umie wywarek apetyczny upichcic cyk
- scam_sakawa
troszke magi mordziu na koniec żeby smak zupki podbić
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Wdech, wydech, wydech, wdech, Do tego tutaj dobry towar, chyba wiesz. Wdech, wydech, wydech, wdech, Towar, nierozłączna para na osiedlach jest.
Wdech, wydech, wydech, wdech, Do tego to daj dobry browar, chyba wiesz. Wdech, wydech, wydech, wdech, Towar, nierozłączna para na osiedlach jest. (jest, jest, jest)
Wdech, wydech, wydech, wdech, Jak nie przy kopce przed 12:00, to jest grzech. Słomie do trzech, Żaden nie odbiera już. Zawsze o tej porze już w pokoju jest siekiera. (siekiera, siekiera)
I dym gęsty ten w pokoju, jak ten smog nad miastem. Ziomów sam już nie wiem, biega, o co tu chodzi. Jeden wchodzi, drugi wychodzi, Trzeci wpada, na kanapie siada, Wyciąga telefon i przez godzinę gada. Z jakąś Lunią, kurwa, se kontemplują, Tacy czują, dopiero jointa swą. Z jakim Joshuem podstawisz pod nos I gość na ogół ma pretensje, Bo jak zwykle ominął kolejkę. Taki dobry ma pretensje, Bo jak zwykle ominął kolej.
Wdech, wydech, wydech, wdech, Chyba wiesz. Wdech, wydech, wydech, wdech, Para na osiedlach. Wdech, wydech, wydech, wdech, Do tego dodaj dobry towar, chyba wiesz. Wdech, wydech, wydech, wdech, I w głowach nierozłączna para na osiedlach.
Nierozłączne są, syjamskie bliźnięta, Tak na osiedlu bez browarka nie ma skręta. Święta racja, codzienna rekreacja, Rowerek, w parku ławka, są-czes browarka. Mój ziomuś kręci lolka z gita, Pyta mnie, czy mam kawałek peta. Akurat tak się składa, Że ostała mi się ramka. Mojej koleżanki od szklanki, Co zostawiła majtki. Sobotniej nocy wpadła na kocyk, Ale mniejsza z tym. Rozpalaj, dawaj jeden dym, Wiesz, co najbardziej kocham w tym? (kocham, kocham, kocham w tym, kocham w tym)
Wdech, wydech, wydech, wdech, Do tego tutaj dobry browar, chyba wiesz. Wdech, wydech, wydech, wdech, Towar, nierozłączna para na osiedlach jest. Wdech, wydech, wydech, wdech, Do tego daj towar, chyba wiesz. Wdech, wydech, wydech, wdech, Towar, nierozłączna para na osiedlach.
Wdech, wydech, wydech, wdech, Do tego to daj dobry browar, chyba wiesz. Wdech, wydech, wydech, wdech, Towar, nierozłączna para na osiedlach jest. (jest, jest, jest)
Wdech, wydech, wydech, wdech, Jak nie przy kopce przed 12:00, to jest grzech. Słomie do trzech, Żaden nie odbiera już. Zawsze o tej porze już w pokoju jest siekiera. (siekiera, siekiera)
I dym gęsty ten w pokoju, jak ten smog nad miastem. Ziomów sam już nie wiem, biega, o co tu chodzi. Jeden wchodzi, drugi wychodzi, Trzeci wpada, na kanapie siada, Wyciąga telefon i przez godzinę gada. Z jakąś Lunią, kurwa, se kontemplują, Tacy czują, dopiero jointa swą. Z jakim Joshuem podstawisz pod nos I gość na ogół ma pretensje, Bo jak zwykle ominął kolejkę. Taki dobry ma pretensje, Bo jak zwykle ominął kolej.
Wdech, wydech, wydech, wdech, Chyba wiesz. Wdech, wydech, wydech, wdech, Para na osiedlach. Wdech, wydech, wydech, wdech, Do tego dodaj dobry towar, chyba wiesz. Wdech, wydech, wydech, wdech, I w głowach nierozłączna para na osiedlach.
Nierozłączne są, syjamskie bliźnięta, Tak na osiedlu bez browarka nie ma skręta. Święta racja, codzienna rekreacja, Rowerek, w parku ławka, są-czes browarka. Mój ziomuś kręci lolka z gita, Pyta mnie, czy mam kawałek peta. Akurat tak się składa, Że ostała mi się ramka. Mojej koleżanki od szklanki, Co zostawiła majtki. Sobotniej nocy wpadła na kocyk, Ale mniejsza z tym. Rozpalaj, dawaj jeden dym, Wiesz, co najbardziej kocham w tym? (kocham, kocham, kocham w tym, kocham w tym)
Wdech, wydech, wydech, wdech, Do tego tutaj dobry browar, chyba wiesz. Wdech, wydech, wydech, wdech, Towar, nierozłączna para na osiedlach jest. Wdech, wydech, wydech, wdech, Do tego daj towar, chyba wiesz. Wdech, wydech, wydech, wdech, Towar, nierozłączna para na osiedlach.
Siły przyrody w służbie człowieka
Sieeekieera sieeekiera
szkoda że Suja usunął ten kawałek, bo jeden z jego lepszych i w tą stronę powinien pójść
szkoda że Suja usunął ten kawałek, bo jeden z jego lepszych i w tą stronę powinien pójść
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Panowie Dareczek ma problemy, jak chcecie pomóc zapraszam do tematu:
viewtopic.php?p=1172977#p1172977
viewtopic.php?p=1172977#p1172977
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
W podziekowaniu tak zwanym podziekowaniu za akcje ratunkową sujbicik nagrał barykenty ale takie bardziej bagiety suchutkie mordziu z testem tym razem w pokoju kruszac na dywan zamiast na obrus mordzie
świadomość swojej ignorancji
Dopiero niedawno zacząłem mocniej śledzić Dareczka. Czy mógłby ktoś wyjaśnić czym dokładnie są barykenty?
Forma przygotowania i podania ulega modyfikacjom, ale czynnikiem bazowym i niezmiennym są paruwki czyli właśnie tak zwane barykenty, jeśli gotowane to koniecznie w posolonej wodzie. Geneza tego określenia to prawdopodobnie scena z filmu miś