@bronek nie kumam ocb z tą ladra ale to był brand żytniaka z jakims ziomkiem z tego co kojarzę to on tam za projekty odpowiadał wiec nic dziwnego że w tym chodzi nie? ja swoją zgubiłem do tej pory płacze za nią pytałem kiedyś michala czy nie ma jakiś na stanie jeszcze i potem był powrót jeszcze chwilowy ale chyba nie było białych ale nie zdążyłem została mi tylko koszulka top materiał i krój ale jest taka na styk raczej dla dupek jak chcą coś do spania
No jakis typ co wyglada jak bonson bo ma caly leb wydziarany (ale za to ma pedofilski was temu rozkminilem ze to nie moze byc bonson) jest na klipie z ta czapka i tak nawiazalem do mojej krucjaty w temacie bitwa *raperow i to tyle
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Ladra była akurat mega spoko, fajne jakościowe ciuszki, miałem i polecałem. Jakiś czas temu (pewnie jakoś hmm koniec zeszłego roku) gadałem o tym z Żytniakiem i mówił że szykuje jakiś nowy brand ubraniowy.
dobry singiel, klasyczny Żytniak, ale nadal potrafi mnie zaskoczyć jakimś rymem czy linijką. ciekawe, kto jeszcze na bitach, ale już trochę tęsknię za Noonem, bo ten bit, mimo że nawet niesie, to jednak na granicy generyczności.
O kurde Ladra to brand żytniaka? Pisałem dwa razy do nich 7 lat temu czy nie mają właśnie czapki i sweterka. Dwa lata później o kolekcje bo wcześniej zapowiadali, ale wstrzymali przez covida.
strobe pisze: ↑10 paź 2025, 15:45
Ladra była akurat mega spoko, fajne jakościowe ciuszki, miałem i polecałem. Jakiś czas temu (pewnie jakoś hmm koniec zeszłego roku) gadałem o tym z Żytniakiem i mówił że szykuje jakiś nowy brand ubraniowy.
No to ten efficite co teraz sie pojawia u niego na ig
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
te koszulki z jego obrazami też nawet git jakośc nie jak ladra ale nie ma lipy jak coś, wgl nie ma jakiegoś wernisażu soon w wwa czy on dalej w stanach siedzi? skąd czerpać aktualne informacje nt wydarzeń/premier/atrakcji związanych z raperem żyto bo chyba nadchodzi ten moment że zwrócą cesarzowi co cesarskie pewnie koncerty będą itp co nie? czy serio to ten czas że muszę założyć instagram specjalnie dla jednej jedynej osoby i czy będzie to malarz raper michal zytniak?