Lecimy tutaj
https://glamrap.pl/weteran-rapu-z-krako ... zamarznac/
Na początku roku Bastek opublikował długi i niezrozumiały post na Facebooku. Odpowiedział na niego jeden z użytkowników, który nakreślił trochę sytuację życiową weterana polskiej sceny.
(...) Nie robią wrażenia na mnie zwidy rozbitego alimenciarza. Kładź se swoje brudne prącie na użytkowników zbiornika, a ode mnie wara szmaciarzu. Amen.
Serio porównujesz alko z kawą?nescafeklasyg pisze: ↑19 paź 2025, 17:24 No ale to że ktoś nie miał umiaru i teraz jest menelem nie oznacza że alkohol to zło.Jak będziesz jebał po 20 kaw dziennie i pierdolniesz na zawał to nie będzie wina kawy.
To i to w nadmiarze szkodzi oraz jedno i drugie ma status używki więc czemu nie?Wiadomo, kawa ci życia nie zrujnuje a alkohol owszem ale zanim zaczniesz chlać setę o poranku bo cię telepie to raczysz się codziennie piwkami bo masz klimat i nie dociera do twojego tępego łba że to się źle skończy i nadejdzie moment w którym już będziesz musiał pić bo nie będzie innego wyjścia.
zasmialem srogo ale nie wiem czy powinienem
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Po pierwsze kawa w normalnej dawce, a nawet sporej jest zdrowa, dobra dla organizmu, a alko jest trucizną od pierwszego łyka, działa toksycznie nawet tygodnie po drinku.nescafeklasyg pisze: ↑20 paź 2025, 1:20To i to w nadmiarze szkodzi oraz jedno i drugie ma status używki więc czemu nie?Wiadomo, kawa ci życia nie zrujnuje a alkohol owszem ale zanim zaczniesz chlać setę o poranku bo cię telepie to raczysz się codziennie piwkami bo masz klimat i nie dociera do twojego tępego łba że to się źle skończy i nadejdzie moment w którym już będziesz musiał pić bo nie będzie innego wyjścia.
Ludzie sobie zawsze znajdą usprawiedliwienie na swoje niedojebanie, to może wycofajmy niektóre leki z aptek bo znajdzie się banda oszołomów co nie dość że wpierdalają je na potęge to jeszcze robią z tego trend.To twoja i tylko twoja wina że nie masz umiaru w czymkolwiek i zwalanie tutaj na reklamy, na bogusława linde czy na to że świat jest zły jest conajmniej żenujące.Tak wycofajny alko, zamknijmy sklepy po 22, wprowadźmy godzinę policyjną i w ogóle zabarykadujmy się w domach i nie wychodźmy na zewnątrz bo czyhają nałogi i źli dilerzy pod szkołą