[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
235
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 403

dispe

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: dispe »

efzet pisze: 08 paź 2025, 21:35
Haczapurjan pisze: 08 paź 2025, 19:38 Według mnie Mes wie, że i tak przepierdolił ten beef
wydaje mi sie, ze to pierdolenie w story o tym jak to artysci powinni sie nie odzywac jak nie maja nic do powiedzenia tez mialo byc przyjebka do kogos, ale nie chcial rzucac ksywa zeby nie zaczac kolejnego beefu, ktory przejebie xd
Tede bodajże na nielegalu 3H-WWA dissował Liroya w latach 90 i tam w refrenie było "wyłącz mikrofon nie masz już nic do powiedzenia" - może to jakiś follow up :)
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Alez Mes dominuje psychicznie nad tas de flakiem. Flacko juz obzarte paznokcie do lokci w oczekiwaniu na odpowiedz :joint:
Ostatnio zmieniony 09 paź 2025, 8:14 przez 2rzyn, łącznie zmieniany 1 raz.
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

XD
znaki
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
Bane

Post autor: Bane »

Tak się obsrał ze strachu, że aż przejął jego stronę i sprzedaje tam płytę ze starymi oraz nowymi disami plus gadżety. Biedny, zaszczuty Tede...
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
edenmar

Post autor: edenmar »

[TYPER] Na ilu stronach tego tematu można znaleźć wpis 2rzyna, że Mes rozpierdala w beefie i Tede już się nie podniesie
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

statystycznie to na każdej
Bizon Twoja Strata

Post autor: Bizon Twoja Strata »

efzet pisze: 08 paź 2025, 16:38 ej on coś wydał poza tymi psami, jakąś autobiografię? bo szukałem jakichś wierszy bukowskiego w antykwariacie i znalazłem coś takiego
Obrazek
O! Gratulacje, to prawdziwy biały kruk. Nie chcę Ci za dużo zdradzać, ale książka jest o seryjnym mordercy kobiet, którym umarł mąż. Autor pół książki upaja się opisami coraz bardziej wymyślnych okrucieństw, trup ściele się gęsto, głowy spadają. W połowie bohater ginie w bitwie z nadkomendanetem policji, wspieranym przez dwie dywizje antyterrorystów i trafia przed oblicze Boga, który okazuje się być wielkim kontrabasem. Bóg zachwala bohatera, że jedyny nie dał się omamić i pokazuje piekło, które jest miejscem pełnym płomieni i kobiet, którym umarł mąż, a nad wszystkim góruje wielką rogata wiolonczela.

Kontrabas z podziwu dla bohater usynawia go i sądza po swojej lewicy. Zmienia mu imię z bohater na Mesjasz. Nadal w szoku, że ktoś może być tak zajebistym, mianuje MESa, jak go pieszczotliwe skraca, patronem dochodów pasywnych, terapeutów i ludzi, którzy wyglądają jakby się posikali, a tylko wylał im się drink.

Na koniec zsyła ponownie na Ziemię, jako najbardziej wysmakowanego rapera wszechczasów, rzępoląc z góry w bezbrzeżnym zdumieniu, że można być takim kurwa przezajebistym.
Ostatnio zmieniony 08 paź 2025, 22:39 przez Bizon Twoja Strata, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

I Ukraińców.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

dispe pisze: 08 paź 2025, 21:51
efzet pisze: 08 paź 2025, 21:35
Haczapurjan pisze: 08 paź 2025, 19:38 Według mnie Mes wie, że i tak przepierdolił ten beef
wydaje mi sie, ze to pierdolenie w story o tym jak to artysci powinni sie nie odzywac jak nie maja nic do powiedzenia tez mialo byc przyjebka do kogos, ale nie chcial rzucac ksywa zeby nie zaczac kolejnego beefu, ktory przejebie xd
Tede bodajże na nielegalu 3H-WWA dissował Liroya w latach 90 i tam w refrenie było "wyłącz mikrofon nie masz już nic do powiedzenia" - może to jakiś follow up :)
To było na Ein Killa Hertz z 1996
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Ja trzymam kciuki za rapowa twórczość uz Turzyn dlatego liczę że z beki o dograniu się Mesina mu rzuci zwrotkę, tylko problem jest ze z tempem nagrywania to serio całość wyszła by w 2137 roku#konflikttragiczny
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
Karleone

Post autor: Karleone »

Haczapurjan pisze: 08 paź 2025, 20:03 No niestety.
Teraz wrzucił na relację jakąś promocję płyty i z tyłu widać tracklistę, ale chujowa jakość. Może ktoś jest w stanie wyczytać tytuł ostatniego kawałka po „Samicy psa”
No pisałem o tym z 5-10 stron temu bo to foto z tracklistą ma normalnie wrzucone na Ig jako post

Też wg mnie ostatni track to ksywa to mes remix co zwiastuje, że na albumie nie ma nowych dissow :roll:
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

gods bidness pisze: 08 paź 2025, 21:37 A według mnie (sprawdzone info) wie, że nie przegrał, tylko wie, że jakby się np. Tede beefował ze Skolimem, to z racji tego, że fanów Skolima jest 20 razy więcej też by wszędzie czytał, że Skolimiś rozpierdolił tego starego Tedego.
No czyli nie docenił potęgi fanbase'u, jak to nawinął Wini.

Tylko że tu znów zawracamy do tego, co jest "wygraniem beefu". Bo na ten przykład jak toczyłem homeryckie boje w temacie beefu Tede vs Peja, to wielokrotnie padał argument, że to Peja wygrał, bo Tede nie mógł grać koncertów, infamia i tak dalej. A ja jak ten głupi osioł podkreślałem, że chodzi mi o "niwę muzyczną".

Tyle że tutaj Mes też poległ, bo po prostu nie nagrywa kawałków i się wysrał na to wszystko.
Nie ma tu za bardzo odcieni szarości. Sytuacja jest zero-jedynkowa. Albo nagra coś solidnego i być może nawet ugra parę punktów, zjedna sobie jakąś tam niewielką grupkę osób w tym beefie, albo nie nagra nic, co i tak tylko przypieczętuje jego marny koniec. W tym i sprzedażowy.
Awatar użytkownika
Megidox

A nie jest trochę tak że fani TTM obecnie oddzielają jego bycie raperem od bycia artysta muzycznym i to że na ten moment dostaje na dziurę w beefie to nawet jego dissy to były dobre tracki ?
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Megidox pisze: 08 paź 2025, 23:31 A nie jest trochę tak że fani TTM obecnie oddzielają jego bycie raperem od bycia artysta muzycznym i to że na ten moment dostaje na dziurę w beefie to nawet jego dissy to były dobre tracki ?
No "Suka" to fajny kawałek z repeat value, ale jako diss mierny, a to chyba nie o to chodzi w beefie. "Samica psa" podobnie zresztą, choć w kategoriach dissu i tak o półkę wyżej niż "Suka". No ale za co sie ten hejt wylał - za to, że rozpoczął beef i zamiast mięsa, to psycholandlord poszedł w braggę, której większość osób nie kuma
VerminatorX

Post autor: VerminatorX »

Minęło już tyle czasu, że wypuszczenie przez Mesa nowego dissu należałoby uznać za rozpoczęcie nowego beefu.
Awatar użytkownika
Megidox

Z roku na rok spada liczba ortodoksow sceny i obecnie liczby generuje Oskarek który ma w dupie czy Wieprz się rozjebał/Pjoter nieogarnal własnej firmy córki przez Stasiaka oraz Julka która bardziej interesuje czy będzie bardziej top tuptajac do featu Granieckiego z Skolimem w klubie czy jak będzie awangardową muza i odskocznią od trenów przy KontraBasie Rzepolaka.

Teraz liczą się single bo to one <nawet nie płyty> kręcą hajs za streaming i generują koncerty.
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Megidox pisze: 08 paź 2025, 23:56 Z roku na rok spada liczba ortodoksow sceny i obecnie liczby generuje Oskarek który ma w dupie czy Wieprz się rozjebał/Pjoter nieogarnal własnej firmy córki przez Stasiaka oraz Julka która bardziej interesuje czy będzie bardziej top tuptajac do featu Granieckiego z Skolimem w klubie czy jak będzie awangardową muza i odskocznią od trenów przy KontraBasie Rzepolaka.

Teraz liczą się single bo to one <nawet nie płyty> kręcą hajs za streaming i generują koncerty.
No to oczywiste, że ten beef to gratka dla nas rondlarzy, ale to już nie możemy mieć nic fajnego? Na szczęście rodzi się coraz mniej dzieci, więc i oskariat będzie coraz mniej zasilany rezerwuarem siły żywej
Awatar użytkownika
efzet

Post autor: efzet »

Bizon Twoja Strata pisze: 08 paź 2025, 22:24 mianuje MESa, jak go pieszczotliwe skraca, patronem dochodów pasywnych, terapeutów i ludzi, którzy wyglądają jakby się posikali, a tylko wylał im się drink.
:lol:

w ogóle jak szukałem zdjęcia do tego, to odniosłem wrażenie, że pioter gdzieś po drodze jebnął se jakiś botoksik albo coś w ten deseń
Obrazek
dispe

Post autor: dispe »

scam_sakawa pisze: 08 paź 2025, 23:12 To było na Ein Killa Hertz z 1996
Sprawdziłem i na WWA było "Wyłącz mikrofon II"
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

33:42
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
ODPOWIEDZ