[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
najak, przez tą co przyjechała tutaj cierpem i się wypachni na pół bloku
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- CeHaTeHaCe
rzępolenie to nie zbrodnia, nawet co dnia
ej on coś wydał poza tymi psami, jakąś autobiografię? bo szukałem jakichś wierszy bukowskiego w antykwariacie i znalazłem coś takiego

-
Nicmadrego
Zapomniałeś jeszcze dodać, że masz syna i dziewiętnastowiecznego dziadka.burundi pisze: ↑08 paź 2025, 13:27 Ja pierdole jak ja kocham życie właśnie wciągam sobie koks w domu, trąbka przedmuchana, narzępolony kontrabasem akustycznym.
Nic mi więcej nie potrzeba oglądam sobie rzeczy od Babis na youtube, kjuta siedzi mi na kolanach.
Przypominam trąbka przedmuchana więc zero potrzeb zero artyzmu nie muszę z nikim się dissować bo nie mam o co. Mam mieszkania mam kontrabas i napisaną powieść i trąbka przedmuchana. Pozdrawiam ~tentypmes.com
Wiecie co się właśnie stało? Dzwoniła do mnie mama rzępolaka, okazało się, że chłopak popełnił samobójstwo. Powiesił się, zostawił list pożegnalny, w którym napisał, że nie może znieść szykanowania go w internecie. Brawo! Mam nadzieję, że odpowiednie kroki zostaną podjęte, zostało już złożone zawiadomienie prokuratury. Czemu nie możecie normalnie pisać, komentować, rozmawiać tylko musicie szykanować najsłabszych? Nawet sobie nie wyobrażacie co ten chłopiec przeżywał - nie miał żadnych znajomych, był autystykiem i bał się wychodzić ze swojego pokoju. Jedyne co miał to alkohol, narkotyki i kontrabas, a nawet to mu zabraliście.
Nie pierwszy raz spotykam się z takim aktem przemocy w internecie. Dwa lata temu również mój znajomy popełnił samobójstwo bo dużo ludzi w internecie się z niego śmiało, myślałem, że ten przypadek był wystarczająco nagłośniony, ale mylę się. Brawo internetowe trolle, tak trzymać.
Nie pierwszy raz spotykam się z takim aktem przemocy w internecie. Dwa lata temu również mój znajomy popełnił samobójstwo bo dużo ludzi w internecie się z niego śmiało, myślałem, że ten przypadek był wystarczająco nagłośniony, ale mylę się. Brawo internetowe trolle, tak trzymać.
Siły przyrody w służbie człowieka
Słyszałem z dobrego źródła że rzępolaka nie stać na dostawę swoich płyt do fanów, i Artur i Karciu wcielą się w rolę kurierów i będą jeździć z płytami i wypalać je na nero burning rom
Taki Wielki Polak jak Mes używa romów do nagrywania płyt żeby ograniczyć koszta, niesłychane
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Ładnie co poniektórzy mają tutaj łeb zepsuty, żeby sfingować czyjąś śmierć.
to przeróbka pasty 
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
No hejka, co tam się z Tobą dzieje Mes? Skąd to zwątpienie? Dlaczego chcesz teraz się poddać, tylko dlatego, że raz czy drugi Ci nie wyszło? To nie jest żaden powód. Musisz iść i walczyć. Osiągniesz cel. Prędzej czy później go osiągniesz, ale musisz iść do przodu, przeć, walczyć o swoje. Nieważne, że jesień, chandra i wszystko dookoła jest przeciwko Tobie. Najważniejsze jest to, że masz tutaj wolę zwycięstwa. To się liczy. Każdy może osiągnąć cel, nieważne czy taki, czy taki, ale trzeba iść i walczyć. To teraz masz trzy sekundy żeby się otrząsnąć, powiedzieć sobie "dobra basta", pięścią w stół, idę do przodu i osiągam swój cel. Pozdro rzępolaku.
- Haczapurjan
Według mnie Mes wie, że i tak przepierdolił ten beef, i nawet nie myśli o tym, żeby jakkolwiek szalę zwycięstwa przechylić na swoją stronę, stąd to opierdalanie się z wypuszczeniem odpowiedzi.
Odpowiedzieć odpowie, ale celem promocji płyty, na parę dni przed premierą. Psychicznie jednak to Tede okazał się mocniejszy, mimo wydygania na myśl o ewentualnej konfrontacji fizycznej.
Tede tournament winner jednak, zmieniam głos w ankiecie
Odpowiedzieć odpowie, ale celem promocji płyty, na parę dni przed premierą. Psychicznie jednak to Tede okazał się mocniejszy, mimo wydygania na myśl o ewentualnej konfrontacji fizycznej.
- JESTEM_HIPHOPEM
WIDZISZ @2rzyn? ZOSTAŁEŚ SAM LAMUSIE.
Ooo szanuje refleksje i zmianę zdania finalnie.Haczapurjan pisze: ↑08 paź 2025, 19:38 Według mnie Mes wie, że i tak przepierdolił ten beef, i nawet nie myśli o tym, żeby jakkolwiek szalę zwycięstwa przechylić na swoją stronę, stąd to opierdalanie się z wypuszczeniem odpowiedzi.
Jebany rzępolak co pierdoli beef is on miesiąc temu ale nie teraz bo Lil Rychu przez dwa dni był w szpitalu, minął miesiąc a ten odklejone storki wstawia, simpuje u Kasi Babis bo liczy że dostanie trochę hajpu od lewackiej młodzieży, a słuchaczy ma w pizdzie
W sumie jemu wystarczy że popra go Artur i Karciu i tunezyjka/hinduska z maka da dupy (kjutka), potem dzień zjazdu mefedronowego i lecimy dalej z tym bezwartościowym życiem
- Haczapurjan
No niestety.
Teraz wrzucił na relację jakąś promocję płyty i z tyłu widać tracklistę, ale chujowa jakość. Może ktoś jest w stanie wyczytać tytuł ostatniego kawałka po „Samicy psa”
Teraz wrzucił na relację jakąś promocję płyty i z tyłu widać tracklistę, ale chujowa jakość. Może ktoś jest w stanie wyczytać tytuł ostatniego kawałka po „Samicy psa”
Ja nie dałem rady bo epilepsji dostałem od tego zjebanego filmiku promocyjnego xd
Ksywa to mes (Czarny HiFi Remix) jest ostatni jak na moje oko.
Tam będzie hidden track "My 2" (feat. Karciur, Numer Raz, Charlie P).
wydaje mi sie, ze to pierdolenie w story o tym jak to artysci powinni sie nie odzywac jak nie maja nic do powiedzenia tez mialo byc przyjebka do kogos, ale nie chcial rzucac ksywa zeby nie zaczac kolejnego beefu, ktory przejebie xd

- gods bidness
A według mnie (sprawdzone info) wie, że nie przegrał, tylko wie, że jakby się np. Tede beefował ze Skolimem, to z racji tego, że fanów Skolima jest 20 razy więcej też by wszędzie czytał, że Skolimiś rozpierdolił tego starego Tedego.Haczapurjan pisze: ↑08 paź 2025, 19:38 Według mnie Mes wie, że i tak przepierdolił ten beef, i nawet nie myśli o tym