PRO8L3M
Re: PRO8L3M
Najbardziej przed samym sobą
Innowacyjna na skalę światową technologia nadrukowania grafiki na karcie bankomatowej, a hejterzy i tak powiedzą, że komercja i się sprzedali

- marmolad_k2
Czy ktoś zrobił kiedyś innowacyjny papier toaletowy z logo płyty?
oczywiście nie trzeba dodawac ze karta swieci w ciemnosci
-
masz_szluge_
pieprzeni antysystemowcy 
Niekomercyjność też ma wartość komercyjną.
to po 2020? i jakiś kolabach z Marią Peszek ktoś jeszcze i antysystemowców traktuje? dla mnie większa beka z wzoru karty która by nawet przedszkolaki pogardziły, więc w sumie większa przypał dla Aliora niż dla nich
-
bobermann3000
problem i pezet to symbol najwiekszego kłamstwa i gówna w polskim hip hopie
i kiełbo
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
- ebismolarek
Święta trojca fajnopolackiego rapiku
Nie byłem nigdy jakimś pezetologiem, ale czy jemu dałoby się wyciągnąć takie górnolotne deklaracje jak te Steeza o jakichś rewolucyjnych zabiegach i undergroundzie?bobermann3000 pisze: ↑08 paź 2025, 10:43 problem i pezet to symbol najwiekszego kłamstwa i gówna w polskim hip hopie
Ja nie kojarzę, w moich wspomnieniach Pezet nie robił z tego wielkiej filozofii, tylko napój płacił żeby wspomnieć ich nazwę w piosence, to Pezet wspominał. Producent butów płacił żeby były widoczne w klipie, to były.
Wiem, że Pezet na takim Płomieniu był wcześniej młody gniewny, a na płycie z Sidneyem nosił czerwone rurki, ale stricte w temacie kampanii reklamowych nigdy jakoś mnie to nie uwierało, za to P8M odjebał mocny fikoł.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Chodzi chyba o reedycję muzyki poważnej
A, no to może tak. Żeby nie było, ja nie zaprzeczam, że Pezet lubił se po latach zaprzeczyć (heh), po prostu skupiłem się na współpracach z gigantami.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- marmolad_k2
- yungXpaproch
jutuberzy mieli swoje grafiki na kartach bankowych 10 lat temu, a typy piszą o przełomie
PRO8L3M nie jest nawet pierwszy w kategorii polskiego rapu, więc ten argument z innowacyjnością, wprowadzaniem na wyższy level można sobie wiadomo coyungXpaproch pisze: ↑08 paź 2025, 13:44 jutuberzy mieli swoje grafiki na kartach bankowych 10 lat temu
Qry z czilwagonu