[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Flak powiedzial ze ta jego pozal sie boze epka to definitywny koniec beefu? No to ladnie przejebal "ciota pierdolona".
Mes juz chyba 4:1 prowadzi
Mes juz chyba 4:1 prowadzi
sto do zera co się będziesz ograniczać
Bez kozery powiem pińcet!
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
-
VerminatorX
Jak mogłoby być coś innego niż koniec ze strony Tedego, jak on nie ma nawet na co odpowiadać, a i tak odpowiada epką?
- Haczapurjan
No teoretycznie można sobie wyobrazić sytuację, w której to Mes w końcu coś nagra i Tede będzie miał na co odpowiedzieć. Tyle że na dłuższą metę nie ma to sensu, bo jak Mes ma mieć taki zapłon z odpowiadaniem, to nie ma sensu prolongować tego beefuVerminatorX pisze: ↑06 paź 2025, 23:41 Jak mogłoby być coś innego niż koniec ze strony Tedego, jak on nie ma nawet na co odpowiadać, a i tak odpowiada epką?
-
nobezprzesady
Hannibal wjebał się do Italii przez Alpy, ale rozjebany został strategią, którą teraz przyjmuje Mes. Nie pierwszy i nie ostatni wielki kunktator w historii.
- scam_sakawa
co będzie w najbliższym dissie od Mesa? @2rzyn
i jeszcze jedna kwestia - z kim pizga Ten Typ Mes, mówiąc, że debiutancka walka is coming, ale my z tego pizgamy? Kjutki, Lil Mes czy może słynni Artur i Karciu?
i jeszcze jedna kwestia - z kim pizga Ten Typ Mes, mówiąc, że debiutancka walka is coming, ale my z tego pizgamy? Kjutki, Lil Mes czy może słynni Artur i Karciu?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
A kim byli my z utworu My? Wtedy też o sobie nawijał w liczbie mnogiej, bo chyba nikt sobie nie wyobraża ze Gajos i Frycz są jak De Niro i Pesci dla jakiegoś Stasiaka xd
-
Bizon Twoja Strata
Ostatnio zmieniony 04 mar 2026, 3:50 przez Bizon Twoja Strata, łącznie zmieniany 2 razy.
Obaj bardzo samotni
Skoro Mes stracił ulubionego dilera, to lada dzień odpowiedźBizon Twoja Strata pisze: ↑07 paź 2025, 6:53 Już nie poprze mnie Artur, nie poprze mnie Karciu.
Art.r Karcisz.wski tym bardziej.
https://ksp.policja.gov.pl/pl/dzialania ... huany.html
Ma ktoś na szybko ogarnąć poparcie?
-
bobsonbejbi
Przecież u winiego chwalił sie ze medyczniak only. To tez ciekawe, zeby psychiatra przepisywał gościowi z tak spraną czapką kolejne środki piorące
medycznej nie musi przepisywac psychiatra, kazdy internista moze taka recepte wystawic, dlatego sa kliniki ktore tylko tym sie zajmuja, jedna siec klinik ma wizyty po 50zl bo sa zwiazani z producentem suszu 

nie chce mi się sprawdzać tych dissów już nawet, bo wiadomo że obie strony są w tragicznej formie ale przeleciałem sobie ostatnie kilkanaście stron tematu i dla mnie bezwzględnym tzw zwycięzcą turnieju jest niezmiennie 2rzyn z tym lizaniem dupska tego typu mezowi, flexowaniem się jego występem na jakimś mixtape. bez kitu 2rzyn jesteś nie do podrobienia w swoim przyjebaniu, szacun.
nic na potem
-
arystokrata91
Ten czas oczekiwania to bez kitu już przegięcie pałeczki tym razem XD, już myślałem, że przy Suce przeginał, ale popisuje się jeszcze bardziej.
- Haczapurjan
^No dlatego skłaniam się ku teorii, że wypuści diss na kilka dni przed premierą „Bukowskiego”, żeby „podbujać cyfrę”. Chyba że jest po prostu takim pierdolonym leniem i nic nie nagrał
Dzieki mordo, vice versa!kr0pka pisze: ↑07 paź 2025, 10:11 nie chce mi się sprawdzać tych dissów już nawet, bo wiadomo że obie strony są w tragicznej formie ale przeleciałem sobie ostatnie kilkanaście stron tematu i dla mnie bezwzględnym tzw zwycięzcą turnieju jest niezmiennie 2rzyn z tym lizaniem dupska tego typu mezowi, flexowaniem się jego występem na jakimś mixtape. bez kitu 2rzyn jesteś nie do podrobienia w swoim przyjebaniu, szacun.
-
VerminatorX
Ale to Mes jest Hannibalem w tej alegorii.nobezprzesady pisze: ↑07 paź 2025, 0:15 Hannibal wjebał się do Italii przez Alpy, ale rozjebany został strategią, którą teraz przyjmuje Mes. Nie pierwszy i nie ostatni wielki kunktator w historii.
-
masz_szluge_
siema. przeczytalem i przeanalizowalem 521 stron - tede wygral.
jacek zostal poinformowany o statusie zwyciezcy, temat do zamkniecia.
jacek zostal poinformowany o statusie zwyciezcy, temat do zamkniecia.
no tak właśnie jest @masz_szluge_ pamiętaj jeszcze tylko żeby skillować bonsona w temacie niżej