Nie znają Spejsona? To co to za gangusesy?synczyzna pisze: ↑05 paź 2025, 9:12A jednak. Niezły wątek o Kaczym w wywiadzie z Haniorem:OmarStooleyman pisze: ↑21 gru 2022, 22:49 On ma taki książę kapota vibe, nie wierzę ani trochę w tę przewózkę, ale jego okrągła mordka zawsze cieszy
Kaczy - Drillowanie rąk nie brudzi EP (2022)
Re: Kaczy - Drillowanie rąk nie brudzi EP (2022)
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
- erotsreppir
Dobra konflikty, ale jednak żaden ziomek do mnie z kosą nie wyjeżdżał. Typa z ekipy, co by zachlastał za dupeczkę (ile było wspólnych?) odcieloby się jako wariata, a on by szybko wylądował w ekipie podobnych jemu wariatów. Ale nie byłoby sztamy i hołubienia przez kolejne ćwierćwiecze. Tyle ode mnie
- TooMuchSmoke
Jadą świnie, słychać jebane koguty.
Prędko, prędko! Nie mamy czasu, palimy buty!
DZIUPLOWY NA MIEJSCU GOTOWY
Prędko, prędko! Nie mamy czasu, palimy buty!
DZIUPLOWY NA MIEJSCU GOTOWY
Dokładnie, kto nigdy nie pociął kosą ziomka niech pierwszy rzuci kamieniem.dispe pisze: ↑06 paź 2025, 20:57 To na pewno było bardzo dawno temu, kto spędził trochę życia na osiedlu a nie w szafie, ten wie, że czasem z ziomkami też się miało różne konflikty a po czasie odchodziły w niepamięć, oczywiście jeżeli obie strony tego chciały chociaż nie wiem czy byłbym w stanie wybaczyć komuś że mnie pociachał.
Ja go nie usprawiedliwiam tylko głośno myślę. Po prostu w życiu bywa różnie. W moim towarzystwie nie było ludzi którzy bawili się w ustawki, głębiej siedzieli w półświatku czy ganiali z nożami, od takich pojebów się trzymałem z dala więc chuj wie jakie oni tam mieli klimaty i co byli w stanie sobie wybaczyć. Ja parę razy byłem świadkiem jak ktoś komuś zajebał dwie sztuki w ryj za karę a potem podawał rękę i się szło na piwko, może u nich było podobnie tylko wersja bardziej hardcorowa.