Jak to jest że rapować może dobry chłopak
Jak to jest że rapować może dobry chłopak
Od zawsze nurtuje mnie pytanie jak to jest możliwe że dałbyś niby wykształconej elokwentnej osobie bez względu na płeć kartkę papieru i bit i kazał napisać zwrotkę rapu i wyszłoby z tego jedno wielkie gówno.
A potem wbija taki TPS który w wywiadzie pokazuje bardzo ubogi zasób słownictwa a ten tekst cytując klasyka po prostu uderza. I nie chodzi o tematykę a jakąś taką błyskotliwość w zastosowaniu pewnych mechanizmów budowania tekstu.
Jakim kurwa cudem może polska scena od zawsze leci na ghost writerach a może po prostu to te jebane 10 tysięcy godzin sprawia że nawet byle debil jest w stanie złożyć coś co się nieźle rymuje.
Jak to jest bracia
A potem wbija taki TPS który w wywiadzie pokazuje bardzo ubogi zasób słownictwa a ten tekst cytując klasyka po prostu uderza. I nie chodzi o tematykę a jakąś taką błyskotliwość w zastosowaniu pewnych mechanizmów budowania tekstu.
Jakim kurwa cudem może polska scena od zawsze leci na ghost writerach a może po prostu to te jebane 10 tysięcy godzin sprawia że nawet byle debil jest w stanie złożyć coś co się nieźle rymuje.
Jak to jest bracia
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Re: Jak to jest że rapować może dobry chłopak
Paluch pewnie więcej czasu spędził
E: w rapie głównie chodzi, żeby na lapsa nie wyjść, a tu najłatwiej ma CzłowiekTM
Ostatnio zmieniony 06 paź 2025, 19:00 przez Jasek, łącznie zmieniany 1 raz.
cztery żubry i dwie kurwy
Wypierdalaj z Paluchem i japa tam, poważne pytanie
Mój styl życia to Piątkowo
no chief keef też przepotężny debil jak posłuchasz wywiadów, a imo jest goatem tej muzyki. dlaczego tak sie dzieje? imo błyskotliwość nie koreluje z inteligencją. pamiętacie tego ziomka debila co zawsze rzucił jakimś śmiesznym tekstem z dobrym wyczuciem czasu z ostatniej ławki?
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
albo czujesz muzyke albo nie czujesz, co ma wyksztalcenie do tego bo ja nie rozumie
Predyspozycje jak do każdej czynności
- gods bidness
Rap to muzyka od debili dla debili.
Przecież już dawno wyjaśnione ze polski rap to postPRLowska klasa średnia udającą "dobrych chłopaków"
Fajnie ujales to ze rap jest dla wszyskich, i ze kazdy moze sobie cos nagrywac, zgadzam sie w 100%
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużegoprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- Oportunistycznyebaka
No jak dla Ciebie teksty tuptusia kurwa są czymś wyjątkowym to nawet nie ma co zaczynać tematu.
Każdy jeden z drugim przy odrobinie zaparcia i regularnych treningów tekstowych wbije taki poziom, tylko ten poziom jest taki że rymy są chujowe albo ich nie ma wcale, a ta błyskotliwość może zaskoczy chłopaka pod trzepakiem. I sprawa druga, to że się jąka w wywiadach nie oznacza, że to debil. Grzesiuk też był z marginesu a pisał dobrze i przyjemnie, natomiast Tyrmandem czy Zeromskim nie został. Zresztą masz przykład swojego Palucha, zbyt bystry nie jest, ale coś tam składać potrafi i jako typowy wyrobnik po wielu latach praktyki osiągnął jakiś poziom.
Każdy jeden z drugim przy odrobinie zaparcia i regularnych treningów tekstowych wbije taki poziom, tylko ten poziom jest taki że rymy są chujowe albo ich nie ma wcale, a ta błyskotliwość może zaskoczy chłopaka pod trzepakiem. I sprawa druga, to że się jąka w wywiadach nie oznacza, że to debil. Grzesiuk też był z marginesu a pisał dobrze i przyjemnie, natomiast Tyrmandem czy Zeromskim nie został. Zresztą masz przykład swojego Palucha, zbyt bystry nie jest, ale coś tam składać potrafi i jako typowy wyrobnik po wielu latach praktyki osiągnął jakiś poziom.
- oKulTywowany
Tps xD ? Od niego taki Żary w wieku 14 lat czy Hudy Hzd lepiej składał i nawijał
Temat z dupy,jeśli mowa o raperach to to po prostu czujesz
Możesz i dobrze pisać i dobrze nawijać.
Istnieją dinozaury co dobrze coś naskrobią a po 20 latach momentami brzmią jak hemoroid w tym rapowym dukaniu.
Temat z dupy,jeśli mowa o raperach to to po prostu czujesz
Możesz i dobrze pisać i dobrze nawijać.
Istnieją dinozaury co dobrze coś naskrobią a po 20 latach momentami brzmią jak hemoroid w tym rapowym dukaniu.
This page is no longer available.