Nie było już miejsc w szkole specjalnej i dokooptowali go tutaj, więc może trochę więcej. Coś jak niewidomy z psem przewodnikiem do sklepu, gdzie normalnie nie można wchodzić z psami etc.
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- Haczapurjan
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Październik miesiącem roleplayu na ślg, jedni udają tedego inni hustlera ruchacza, wymyśl se postać i dołącz
Popi.jaku
-
Bizon Twoja Strata
Dobra, dobra Bruner. Takie kity to my, nie nam.
Jan Marian Rokita wrócił do łask, bo robi w tej samej firmie u Stanowskiego.
Do Borixona full puca, bo wyprzedził eks koleżkę i jest tunel powietrzny do opierdolenia.
A KNT bo zwyczajnie, po ludzku miło czasem popatrzeć, jak ktoś nie ma, a ty masz. Nawet kawior lepiej smakuje. Vide Peja - Iceman.
Jan Marian Rokita wrócił do łask, bo robi w tej samej firmie u Stanowskiego.
Do Borixona full puca, bo wyprzedził eks koleżkę i jest tunel powietrzny do opierdolenia.
A KNT bo zwyczajnie, po ludzku miło czasem popatrzeć, jak ktoś nie ma, a ty masz. Nawet kawior lepiej smakuje. Vide Peja - Iceman.
O co była spina z KNT? Myślałem że ich drogi się rozeszły jak KNT trafił do szpitala, a Tede chciał drugą płytę wydać i tam żadnego konfliktu nie było?
Ostatnio zmieniony 05 paź 2025, 11:06 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE ENZO
FREE NAFAS
-
nobezprzesady
- JESTEM_HIPHOPEM
@Bizon Twoja Strata PIĘKNIE MANIPULUJESZ. Z MARIANEM MIAŁEM ODNOWIONE RELACJE ZANIM PRACOWAŁ U STANA I ZANIM STANO RUSZYŁ Z KANAŁEM. BORYGO NIC NIE WYDAJE W OSTATNICH LATACH, CHILLWAGON SIĘ ROZLECIAŁ, A DALEJ TRZYMAMY SZTAMĘ. KNT NAWET NIE KOMENTUJĘ BO NACIĄGASZ FAKTY DO GRANIC MOŻLIWOŚCI.
Dodano po 1 minucie 9 sekundach:
Dodano po 1 minucie 9 sekundach:
STRACH BY IM NA TO NIE POZWOLIŁ, ŻEBY MNIE OSTRZEGAĆ.nobezprzesady pisze: ↑05 paź 2025, 11:06 Również dostawał ostrzeżenia, równość I wolność jak na razie zachowane.
Tede nie wydał drugiej płyty u Kozaka nie przez szpital tylko kase. Kontrakt na Sport był na 75 koła. Tede chciał za 3H 150k bo to druga płyta, w dodatku dwupłytowa i kozaka nie było stać na wyłożenie takiej kwoty. Jaca wydał się sam wtedy bez złej żadnej złej krwi.
- gods bidness
Czemu tede jeździ na bmxie, skoro trików nie robi. Nie ma chyba gorszego roweru do przemieszczania sie z punktu A do B, czyli tak jak on z roweru korzysta. Już lepiej by było downhillem nawet jeździć.
no ale bez przesady, nie ma "zewu" żeby przez ponad 4 tygodnie nie potrafić napisać 3 zwrotek czy raczej po prostu nie jest tak dobrym za jakiego się uważa i był postrzegany i ten beef to bezlitośnie obnażył
- JESTEM_HIPHOPEM
POLECAM UWAŻNIE OGARNIAĆ MOJE TEKSTY DZIECIAKI:
Ex wydawca bluźni, ex wydawca bruździ
Bo się spóźnił, Wielkie Joł jest z ludźmi
Ziomuś, mógłbyś mieć melanż na Seszelach
Ale już nie ma opcji, wróćmy, kapiszi?
To jest Wielkie Joł, ziom słyszysz?
To nie kanciapa w twojej piwnicy
Imperium legło czas oczy przetrzeć
Wierz mi, w międzyczasie podnieście poprzeczkę
Mogłeś siadać w hotelu Bristol
Byłeś blisko, dalej jadasz w bistro
Szkoda gadać, spierdoliłeś wszystko
To boli, rozkminiasz? stoisz na ruinach
Przyjrzyj się zgliszczom, skończ podpierdalać
Nie masz szans żeby wydać jakikolwiek hałas
To przemyśl, my będziemy rośli będziemy drożsi
A ty skończ zazdrościć
- gods bidness
Z drugiej strony w rap pakamerze w miarę świeżo po beefie z Mezo mówił, że jak Mezo jeszcze coś nagra, to dzień później będzie jego odpowiedź, bo on jest raperem. Coś w ten deseń.YP_ pisze: ↑05 paź 2025, 1:40 Jakos wlaczylem sobie dzisiaj "Otwarcie" z KNS i wpadl mi w ucho jeden wers.
Trzeba oddac Mesowi, ze zawsze mial takie podejscie do robienia muzyki. To tak a propos tego jego wywodu z nagrobkiem.Chcę powiedzieć tu wciąż mam dla was miłość
Ale muzyka to zew - nic sobie wbrew, nic na siłę
Tak, ze moze to, ze dissa jeszcze nie ma, nie wynika z opierdalania sie czy słabości. Co nie zmienia faktu, ze w beefie dziala to mocno na jego
Tez se latam na bmxie i nie robie trickow, po prostu ten rower jest wygodny do cruzowaniagods bidness pisze: ↑05 paź 2025, 11:43 Czemu tede jeździ na bmxie, skoro trików nie robi. Nie ma chyba gorszego roweru do przemieszczania sie z punktu A do B, czyli tak jak on z roweru korzysta. Już lepiej by było downhillem nawet jeździć.
- Haczapurjan
No tak było, nie tak dawno to oglądałemgods bidness pisze: ↑05 paź 2025, 11:51 że jak Mezo jeszcze coś nagra, to dzień później będzie jego odpowiedź, bo on jest raperem. Coś w ten deseń.
- gods bidness
Ale jak kurwa. Zwłaszcza przy posturze Tedego. Krótka rama, kolana przy brodzie, rowerek jak dla dziecka. Do cruzowania lepsze jest dosłownie każdy inny typ roweru. No może jakąś czasówką po mieście by było ciężej.Dzonson pisze: ↑05 paź 2025, 11:53Tez se latam na bmxie i nie robie trickow, po prostu ten rower jest wygodny do cruzowaniagods bidness pisze: ↑05 paź 2025, 11:43 Czemu tede jeździ na bmxie, skoro trików nie robi. Nie ma chyba gorszego roweru do przemieszczania sie z punktu A do B, czyli tak jak on z roweru korzysta. Już lepiej by było downhillem nawet jeździć.
-
Bizon Twoja Strata
Takiś pewny? Twój wybór.JESTEM_HIPHOPEM pisze: ↑05 paź 2025, 11:11 @Bizon Twoja Strata PIĘKNIE MANIPULUJESZ. Z MARIANEM MIAŁEM ODNOWIONE RELACJE ZANIM PRACOWAŁ U STANA I ZANIM STANO RUSZYŁ Z KANAŁEM. BORYGO NIC NIE WYDAJE W OSTATNICH LATACH, CHILLWAGON SIĘ ROZLECIAŁ, A DALEJ TRZYMAMY SZTAMĘ. KNT NAWET NIE KOMENTUJĘ BO NACIĄGASZ FAKTY DO GRANIC MOŻLIWOŚCI.
Z Janem Marianną jeszcze przed Stanowiskom połączyły was sprawy łóżkowe, a konkretnie dostęp do jego ówczesnego męża, Łukasza Schreibera, ministra z PiSu. Zależało ci na wyciągnięcie papierów na Numera. Kiedy się okazało, że nie istnieją, Jan Marianna Schreiber sam produkował jakieś SBeckie posty, ale bez pokrycia. Desperacja, bo bał się, że go znowu porzucisz dla DJ Deszczu Strąki.
Dalej?
- JESTEM_HIPHOPEM
@Bizon Twoja Strata NIE. NIE TRZEBA. TYLE MI WYSTARCZY, ŻEBY STWIERDZIĆ, ŻE JESTEŚ IDIOTĄ.Dalej?
- Haczapurjan
Boże jaki festiwal bezbectwa
Jestem tej samej postury
Masz sztyce lekko wykrzywiona do tyłu i to ci koryguje pozycje, dzięki czemu jest wygodnie.
-
Bizon Twoja Strata
Ożeszty. Ale oszczędzę ci większych szykan. Jedna rzecz - byłeś i będziesz tylko cieniem Tedzika.JESTEM_HIPHOPEM pisze: ↑05 paź 2025, 12:23@Bizon Twoja Strata NIE. NIE TRZEBA. TYLE MI WYSTARCZY, ŻEBY STWIERDZIĆ, ŻE JESTEŚ IDIOTĄ.Dalej?![]()
Ostatnio zmieniony 05 paź 2025, 12:56 przez Bizon Twoja Strata, łącznie zmieniany 1 raz.
No, ja zgadzam sie z tym, ze Mes powinien juz dawno zrobić tego dissa i ze nie potrzeba wielkiego natchnienia zeby nagrać kilka zwrotek z panczlajnami choćby nawet na kradzionym bicie jak to zrobil Bedoes. Po prostu wpadł mi w ucho ten wers, skojarzyłem go z nagrobkowym manifestem Mesa i wydawało mi się to spójne. Po tym co napisał @gods bidness to widzę, że jednak trochę brakuje tutaj spójności u Mesa
Ostatnio zmieniony 05 paź 2025, 13:06 przez YP_, łącznie zmieniany 1 raz.