[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Powtórzę to chyba po raz trzeci. Wygranym tego beefu jest forumek, a największym przegranym Mes, któremu Tede nawet finansowo zaszkodził akcją z domeną
Dodano po 1 minucie 18 sekundach:
Piękne jest także to, że dwuwers Mesa o Pjusie stał się takim memem
Dodano po 1 minucie 18 sekundach:
Cala epka ma być z dissami? Nie przypominam sobie takiego infoburundi pisze: ↑03 paź 2025, 22:03 Tego typu mes - wiadomo, że na rzępolaka.
Bonaparte - pewnie na Liroya (bo kurdupel heheheh).
O 5 za dużo - tutaj może być coś do Winiego. Bo wtrącił swoje 5 groszy do beefu i że niby o 5 za dużo czy coś w tym stylu.
Wyrocznie - brzmi jak Boomer Raz i Red w ostatnim czasie.
Szwarny wrzesień - Rzępolak nr 2 z ew. jednowersowymi pociskami po przystawkach, które również Tedemu podpadły.
Bonus track (niespodzianka) - prawdopodobnie Rzępolak nr 3, skompletowanie dissowego hat-tricka. Tutaj samym pociskiem będzie pewnie bit Donia, ficzuring Meza czy refren śpiewany przez Marcina Millera. Albo wieprz kupił od Stasiaka jakieś stare zwrotki Pjusa, pięknego człowieka formatu niedostępnego… i se dodał do kawałka.
Mówił to ostatnio na livie, że jak zawsze miał potrzebę nagrywania kawałków, ale przez to, że trwał beef to nie umiał nagrywać o niczym innnym więc wszystkie te kawałki są „mniej lub bardziej” poświęcone tej tematyce.
A że tyle to wszystko trwało przez zamulanie rzępolaka to nagrał tego więcej niż się spodziewał i miał dużo czasu na dopracowanie, np. książeczki do albumu, która ma aż 24 strony
A że tyle to wszystko trwało przez zamulanie rzępolaka to nagrał tego więcej niż się spodziewał i miał dużo czasu na dopracowanie, np. książeczki do albumu, która ma aż 24 strony
- Haczapurjan
Niezależnie od tego czy Suka robi byle jak, to jednak robi.
Mes kurwa miesiąc pisze jeden diss, z czym do ludzi. Jutro minie równo miesiąc od premiery „3 komór”, a my nawet zajawionego dissa od Mesa nie mamy. Magisterkę kurwa pisałem chyba 10 dni, a pierdolony kilkunastu-kilkudziesięciu wersów nie potrafi napisać. W miesiąc (sic!)
Mes kurwa miesiąc pisze jeden diss, z czym do ludzi. Jutro minie równo miesiąc od premiery „3 komór”, a my nawet zajawionego dissa od Mesa nie mamy. Magisterkę kurwa pisałem chyba 10 dni, a pierdolony kilkunastu-kilkudziesięciu wersów nie potrafi napisać. W miesiąc (sic!)
A przy okazji ostatniego singla kilkukrotnie odpisywał ludziom na Ig, że diss będzie.
Przez chwilę myślałem, że czeka z dissem aby na EPitafium nie było odpowiedzi na najnowszy diss, tylko same stare kawałki bo może jakoś się dowiedział o domenie i planach TDFa ale teraz myślę, że to rozkmina formatu zbyt pięknego, niedostępnego dla niego.
Podejrzewam, że z albumem obudził się z ręką w nocniku i musiał poświęcić sporo czasu na dopięcie tego, żeby to w ogóle wyszło chociaż z miesięcznym opóźnieniem, a jednoczesne bojowanie na słowa okazały się too much dla niego, Pana Artysty, wolał świętować z kjutkami to, że udało mu się ogarnąć płytę bez Witka i Stasiaka. Może około premiery coś da na luźnych gaciach dla promocji
Przez chwilę myślałem, że czeka z dissem aby na EPitafium nie było odpowiedzi na najnowszy diss, tylko same stare kawałki bo może jakoś się dowiedział o domenie i planach TDFa ale teraz myślę, że to rozkmina formatu zbyt pięknego, niedostępnego dla niego.
Podejrzewam, że z albumem obudził się z ręką w nocniku i musiał poświęcić sporo czasu na dopięcie tego, żeby to w ogóle wyszło chociaż z miesięcznym opóźnieniem, a jednoczesne bojowanie na słowa okazały się too much dla niego, Pana Artysty, wolał świętować z kjutkami to, że udało mu się ogarnąć płytę bez Witka i Stasiaka. Może około premiery coś da na luźnych gaciach dla promocji
- Haczapurjan
Mógł Artura i Karcia o pomoc poprosićKarleone pisze: ↑04 paź 2025, 10:09 Podejrzewam, że z albumem obudził się z ręką w nocniku i musiał poświęcić sporo czasu na dopięcie tego, żeby to w ogóle wyszło chociaż z miesięcznym opóźnieniem, a jednoczesne bojowanie na słowa okazały się too much dla niego, Pana Artysty, wolał świętować z kjutkami to, że udało mu się ogarnąć płytę bez Witka i Stasiaka. Może około premiery coś da na luźnych gaciach dla promocji
Artur i Karciu legendy hip hopu jak suge knight i diddy
OnlyFans ma fajne dupy, ale nas nie cieszy
Artur i Karciu są dla nas jak J Dilla i Jay-Z
Artur i Karciu są dla nas jak J Dilla i Jay-Z
- gods bidness
Ciekawe czy będzie tam foto z obszczanymi spodniami xd
W sumie Peja na reedycji Czarnego Września dał jako "oprawę" wkładki zdjęcie ze słynnego wywiadu, więc tutaj fotka spodni też nie zaskoczy xD
- francocarlos
Jeden cię jebal, drugi mordę ci lizał
Do tego pierwszego bym się zainspirował okładka Afrojaxa; wystarczy twarz przekleić
A do drugiego… może Szpilka?
Ale jak w książeczce będą SMS-y do chorego pjusa (zjebie) to będzie conajmniej remis 
SWOJĄ DROGĄ CIEKAWE JAKA BYŁA SPRZEDAŻ TEGO DZIEŁA
Siły przyrody w służbie człowieka
-
arystokrata91
Nie ma nigdzie oficjalnych info o ilości sprzedanych książek itd.?
TO POUFNE INFORMACJE DLA WYDAWCY, MY CO NAJWYŻEJ MOŻEMY POPATRZEĆ NA HISTORIĘ CENY.

Siły przyrody w służbie człowieka
Dostępne również jako słuchowisko z kontrabasem w tle: https://vocaroo.com/16ZbfFnV7JIugods bidness pisze: ↑03 paź 2025, 18:30 Mnie się wydaje, że jak on to powyższe pisał, a mesendżer to dzielił na kolejne chmurki zdanie po zdaniu, wers po wersie, to gdzieś już po drugim enterze wydało mu się, że to wiersz się pisze Mesem, Mes się pisze wierszem. I dał się ponieść własnej wenie.
"Na nagrobek mój"
(I co w związku z tym?)
Polacy coś tam sobie odbierają po swojemu
Ale nie Polacy są raperami
Ja jestem
I nie Polacy beda lezec pod nagrobkiem z napisem TEN TYP MES
ja bede.
Wiec dopoki ja nie robie niczego na sile
Pospiesznie
Jak z temu
Jak kurwa z drukarki 3D
To dobrze