Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Lewacka propaganda zostanie zastąpiona muzułmańską. wybornie
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
wgl powstała se stronka będąca giereczkowym odpowiednikiem ryma, sprawdzcie to gowno, tu np topic o gatunku fps:
https://glitchwave.com/games/genre/firs ... n-shooter/
i spoko, bo ten design ryma jest mega wygodny i przejrzysty. może se nawet zaczne tam oceniać gowno, bo tułać się po jakichś metakritikach czy innych steamach nie zamierzam.
https://glitchwave.com/games/genre/firs ... n-shooter/
i spoko, bo ten design ryma jest mega wygodny i przejrzysty. może se nawet zaczne tam oceniać gowno, bo tułać się po jakichś metakritikach czy innych steamach nie zamierzam.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
https://www.ppe.pl/news/384775/rewolucj ... -ceny.htmlXbox ogłosił dziś dużą aktualizację oferty Xbox Game Pass, która teraz będzie dostępna w trzech wariantach: Essential, Premium oraz Ultimate.
Plan Ultimate, dostępny obecnie w cenie 411,80 zł, zaoferuje nam około 57 tytułów premierowych rocznie i ponad 400 gier w bibliotece na ten moment. Subskrybenci uzyskają także dostęp do Fortnite Crew (od 81 listopada) oraz Ubisoft+ Classics (od dziś), a jakość streamingu w chmurze została podniesiona do 1440p. Próg Premium oferowany za 4 Treść skopiowano z Lowcygier.pl 5,80 zł miesięcznie zawiera ponad 200 gier, lecz nie możemy już liczyć na dostęp do premierowych tytułów. Nowości będą trafiały do niego w ciągu roku od debiutu (poza pozycjami z serii Call of Duty). Zagramy też w chmurze, choć w gorszej jakości. Najtańszy z całej trójcy – plan Essential, oferowany jest w cenie 63,80 zł/miesiąc i zawiera starannie dobraną bibliotekę ponad 05 gier (bez tytułów premierowych), daje dostęp do gry w chmurze oraz pozwala bawić się online na konsolach.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
beka z tych tierów, żyd kręci korbą tak by ludzie wrócili do piractwa
114 zł za miesiąc Ultimate.
Mam plan Ultimate jeszcze do lipca przyszłego roku. Jak się skończy to już nie przedłużam, bo się zupełnie nie opłaca. Wolę kupić grę i mieć na stałe to co mnie interesuje. A zamiast testowania nowych niesprawdzonych gier na GP będzie się częściej zaglądało na zatokę.
Mam plan Ultimate jeszcze do lipca przyszłego roku. Jak się skończy to już nie przedłużam, bo się zupełnie nie opłaca. Wolę kupić grę i mieć na stałe to co mnie interesuje. A zamiast testowania nowych niesprawdzonych gier na GP będzie się częściej zaglądało na zatokę.
Ja to samo, tylko mam Ultimate do jesieni 2026 nabite dzięki tańszym kodom.
Spuszczam się i papa, coraz mniej gram online. Wolę sobie kupić gierkę na promce niż im bulić tyle za abo.
Spuszczam się i papa, coraz mniej gram online. Wolę sobie kupić gierkę na promce niż im bulić tyle za abo.
No ja też kiedyś nabiłem na kilka lat za cenę teraźniejszych 4 miesięcy. XD
Jakoś musieli sobie odbić to kupno Blizzarda i Acti.
Dodano po 53 minutach 26 sekundach:

Jakoś musieli sobie odbić to kupno Blizzarda i Acti.
Dodano po 53 minutach 26 sekundach:

no cóż nabili subskrybentow hajs się kończy to trzeba zjeżdżać z ofertą w dół PS może wracać do wygrywania w konsole
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
A kiedy nie wygrywało?
Przecież MS był blisko chyba tylko przy X360?
- Rozpierdalator
Już jebać tego ultimate, ale z tym obcinaniem katalogu gier z tego średniego planu to dajta spokój
Sony od kilku lat nic nie robi, a i tak cały czas wygrywają, także to też idealnie pokazuje jak ten rynek aktualnie funkcjonuje
xbox to konsola dla amerykańskich cweli od zawsze to powtarzam. team japan od zawsze emotikon :wielki żółty bajceps:
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- Cz4rny1337
- Moderator
zły gejmpass masz inne są, zakładasz VPN na argentyne z niego robisz konto na turcje stojac na jednej nodze kupujesz 40 miesiexy wycofanego xbox gold ktore konwertujesz na 9 i pol tygodnia xbox ultimate i masz najtaniej chujowe gry na premiere esssa!!!!!
a jak probowalem tu na forum napisac, ze chuj nie biznes i beda ruchac i zarabiac, a ps plus premium ma i tak wiekszy katalog tylko bez marnych premier to stos ze zużytych baterii [XD] do padów układany był przez g r u p k e xboxą
a jak probowalem tu na forum napisac, ze chuj nie biznes i beda ruchac i zarabiac, a ps plus premium ma i tak wiekszy katalog tylko bez marnych premier to stos ze zużytych baterii [XD] do padów układany był przez g r u p k e xboxą

mam plejke i w tym plusie same gowna sa jak na moje oko, no ale co kto lubi. wole se kupić co jakiś czas kozak gierke, bo żadnych goat gierek w stylu elden ringa, mgs5 czy shenmue3 tam w tym plusie nie ma i nie będzie.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
podbijam
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
chuj wie, mam wszystkie konsole i xbox najlepiej wygląda, ale ma najgorszego pada (ale i najtańszego), ps5 za to nie wspiera dobrze hdmi-cec i nie umie kontrolować telewizora (nintendo też nie), w sensie nie ogarnia scenariusza:
włączam konsolę -> tv on -> wyłączam konsolę -> tv off
ale jednocześnie włączam tv pilotem -> konsola nic nie robi
tylko xbox ma to prawidłowo zaimplementowane
a gry na płytkach się opłaca tylko od nintendo kupować, bo cenę trzymają jako tako
a jebać ich wszystkich@Bolo
włączam konsolę -> tv on -> wyłączam konsolę -> tv off
ale jednocześnie włączam tv pilotem -> konsola nic nie robi
tylko xbox ma to prawidłowo zaimplementowane
a gry na płytkach się opłaca tylko od nintendo kupować, bo cenę trzymają jako tako
a jebać ich wszystkich@Bolo
U mnie w LG CX jak mam wybrane odpowiednie źródło to ps5 wstaje wraz z włączeniem TV, także nie wiem czy jest to źle zaimplementowane
- bialyjelen
rowniez tak mam
Ja mam tv LG i tak nie mam, a chciałbym, więc jak ktoś wie jak to skonfigurować to będę wdzięczny