[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
i 10 lat pozniej chlop to rozpamietuje w kawalkach, naprawde jest niedojebany

-
arystokrata91
Jeżeli to zmyślone to jesteś geniuszemBizon Twoja Strata pisze: ↑02 paź 2025, 22:39Ja chętnie. Mes grał sporo lat bez większego powodzenia na kontrabasie, to jego niespełniona ambicja - przerośnięcie OSTR-ego, skrzypkisty i stąd też ta wieloletnia stylizacja na jazzmana. Odpuścił sobie, jak mu ktoś uświadomił, zdaję się Wdowa, że wielkie skrzypce to bardziej wiolonczela, nie kontrabas. Za tą uwagę wywalił ją z resztą z wytwórni. Reszta ze strachu potwierdziła, że bardziej kontrabas, ale on już sobie podarował rzępoladę. Mówił o tym w wywiadzie u tej szczecińskiej Bogny Świątkowskiej, ze Snuzu takiej.
Jeśli nie, to nie wiem co o tym myśleć.
Ze wszystkich historii, które się nie wydarzyły, ta mogła wydarzyć się najbardziej.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
ma ktoś link do takiego wykładu dla studentów (chyba) gdzie pierdolił takie głupoty, że się nie dało tego słuchać?
64 lajny i dedlajny miały wyjść na youtube alkopoligamii, ale stasiak z witkiem spękali - info z ostatniego live tedego
ładny byłby przyteczek w nos, ale nie wyszło niestety
ładny byłby przyteczek w nos, ale nie wyszło niestety
Niby czego się spękali? Że wielki gangus Mes ich naliczy jak Hemp Gru Wfd? 
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Tak a mój sextape z Bambiszczem miał wyjść na kanale Turzyna ale Burak zablokowal plus się obraził dlatego tu nie prostuje...
Ostatnio zmieniony 03 paź 2025, 9:42 przez Megidox, łącznie zmieniany 1 raz.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
podobno przy rozmowach przy rozstawaniu sie z alkopoligamią groził im wjazdem na chatę, a teraz nie chcieli doprowadzić do ewentualnych takich akcji
/ żebyś Ty nie musiał słuchać live to ja tylko przekazuję info
/ żebyś Ty nie musiał słuchać live to ja tylko przekazuję info
- Haczapurjan
Ja doceniam. Mówił coś jeszcze o beefie, jakkolwiek się odnosił do tej kwestii?
Stasiak i Witek byli męczeni pierdoleniem Mesa przez 5 dni, bo wrzucili diss Tedego na kanał Potężnego Artysty
Dzięki za przeklejenie info
Ostatnio zmieniony 03 paź 2025, 9:55 przez Burak, łącznie zmieniany 2 razy.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
O kurwa
Podejrzewam, że oni po prostu chcą mieć spokój i juz zapomnieć o tej całej alkopoligamii i tentypnarcyz.
Poza tym byłoby to odebrane jako słaba akcja przez sporą część ludzi. Ale skoro do takiego czegoś mogło dojść, to tylko pokazuje ile Typ ma za uszami
- gods bidness
Nie spękali, tylko może nie chcą być narzędziem w rękach Tedego. To tak samo jak ta akcja z angażowaniem Meza, Donia i discopolowców do dissu na Mesa. Nie wiem co ten odklejeniec myślał. Już wszyscy rzucą wszystko co mają teraz na głowie i biegną w jego dissie wystąpić, bo przecież teraz najważniejsza rzecz dla całej ludzkości to jego beef z Mesem.
Przynajmniej Tede coś kombinuje, żeby było ciekawiej, a Mes dalej każdego dnia doszlifowuje swoje dzieło wers po wersie w jazzowej samotni... tak, oczywiście, na pewno właśnie tak to wygląda.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
https://www.youtube.com/watch?v=jY4j3Wmyrtg
Podrzucam znowu, bo się dobrze zgrywa z tematem skrzypiec i kontrabasu. Mesiu tam gasił dziewczynę żeby nie szła w skrzypce bo w popie nie są w ogóle wykorzystywane
tede powiedział też, że youtube mesa jest NAJPRAWDOPODOBNIEJ postawiony na domenie tentypmes.pl i zastanawiają się czy to wykorzystać jeśli jest taka możliwośćHaczapurjan pisze: ↑03 paź 2025, 9:50Ja doceniam. Mówił coś jeszcze o beefie, jakkolwiek się odnosił do tej kwestii?
premiera epitafium w dzień premiery bukowskiego
tracklista epitafium była podana
i generalnie stwierdził, że juz chce mieć ten temat za sobą i skupiać się na nowych trakach
Nie znam się, kanał YouTube może być przypisany do/postawiony na konkretnej domenie i nierozerwalnie z nią związany?
- marmolad_k2
Po minucie oddechciało mi się słuchaćTruten pisze: ↑03 paź 2025, 10:02https://www.youtube.com/watch?v=jY4j3Wmyrtg
Podrzucam znowu, bo się dobrze zgrywa z tematem skrzypiec i kontrabasu. Mesiu tam gasił dziewczynę żeby nie szła w skrzypce bo w popie nie są w ogóle wykorzystywane![]()
Soku proszę 
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Nie do domeny a do konkretnej skrzynki np. [email protected] która teraz jest w rękach Tedeusza