Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Zasłużenie, beznadziejna Barcelona w drugiej połowie, ale Ferran i Olmo też spierdoli dwie setki 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Hakimi i mendes co to sa za goat boki obrony w ogole.
Niestety z dobrze zorganizowanym i zbalansowanymi ekipami barca nie ma czego szukać jeśli akurat yamal i raphinha nie robią cudów.
Niestety z dobrze zorganizowanym i zbalansowanymi ekipami barca nie ma czego szukać jeśli akurat yamal i raphinha nie robią cudów.
Federico Gatti bramka kolejki, kto by to przewidział. 
Co dziś oglądacie najpierw? Lecha, Jagę czy jednak derby Krakowa?
////
Ostatnio zmieniony 11 gru 2025, 19:03 przez enjoy1g, łącznie zmieniany 1 raz.
ale dominacja genetyczna poznanioków
Wielka Wieczysta
Dodano po 18 minutach 44 sekundach:
Legia jaki skład wymyśliła
Dodano po 18 minutach 44 sekundach:
Legia jaki skład wymyśliła
- scam_sakawa
Dlaczego druga połowa Wisły zaczęła się z takim opóźnieniem? Dopiero włączyłem
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
co tam sie w Romie odpierdoliło własnie xdd
3x karny z rzędu obroniony przez bramkarza Lille, 2x Dovbyka, za trzecim razem Soule, dwie powtórki bo za wcześnie wyszedł z linii
3x karny z rzędu obroniony przez bramkarza Lille, 2x Dovbyka, za trzecim razem Soule, dwie powtórki bo za wcześnie wyszedł z linii
Pierwsza już była opóźniona o 15 min, bo Wieczysta za późno na stadion przyjechała z powodu korków.scam_sakawa pisze: ↑02 paź 2025, 20:29 Dlaczego druga połowa Wisły zaczęła się z takim opóźnieniem? Dopiero włączyłem
Mikułko kapitalnie broni dzisiaj
niestety
- scam_sakawa
Wielka Wisła
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.