Już dzisiaj w radiu śmigało
PRO8L3M - EX UMBRA AD LIBERTATEM (2025)
Re: PRO8L3M - EX UMBRA AD LIBERTATEM (24.10.2025)
Gowniany numer do radia i reklam z generatora duetu Pro8l3m
- qualite_de_schizoide
ale on chujowo śpiewa, jak vnm normalnie:D
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
- przedszkolanek
młodzież słucha ralpha kamińskiego?
no nie kurwa, miałem lepsze zdanie o tych ancymonach
a co do numeru - gówno oczywiście, ale jestem usatyfakcjonowany, niczego innego nie oczekiwałem
lipnicka też chujowo jak coś, chciałem już nawet napisać z rozbiegu, że jej jako stulatce można wybaczyć, no ale kurwa, będąc w wieku 50 lat to powinna to lepiej zrobić jednak
wracam słuchać kizo
I co normalnie ktoś w Alior Banku zaakceptował to coś? Myślałem że to poważna instytucja
to forum zmierzam ku końcowi
Jest jeszcze lepiej nawet:
https://aboutmarketing.pl/sprobuj-choc- ... -lipnicka/
Edit. Dopiero teraz wyłapałem, świadomy follow up?
Ja nie chciałem robić rapu ale się upomniał o mnie
Ale teraz ten zestaw wytrychów ma sens przynajmniej, zabawny motyw i w klimacie.W ramach projektu Alior Bank wydał wraz z zespołem PRO8L3M unikatową kartę płatniczą z grafiką inspirowaną ilustracją z okładki nowego albumu zespołu. Kartę można otrzymać, zakładając dowolne konto w Alior Banku od 1.10 do 31.12.2025 r.
– Po raz pierwszy w historii banku stworzyliśmy kartę wspólnie z zespołem muzycznym i mamy nadzieję, że stanie się ona przedmiotem kolekcjonerskim – mówi Anna Jaworska-Winiarz, menedżer zespołu marketingu w Alior Banku. – Karta łączy w sobie funkcjonalność – posiada specjalne wycięcie dla osób z niepełnosprawnością wzroku i bezpieczeństwo – wszystkie dane dot. karty oraz jego posiadacza zostały umieszczone na rewersie, z unikatowym designem dla fanów muzyki i klientów banku – dodaje.
Edit. Dopiero teraz wyłapałem, świadomy follow up?
Ja nie chciałem robić rapu ale się upomniał o mnie
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Na okładce polskie wersje dr Strange i Hulka. Nawet spoko.
-
bobsonbejbi
W sumie mam aliora, jak za darmo rozdaja to moze se jebne dodatkowe konto zeby zawinąć kartedr zjeb pisze: ↑02 paź 2025, 5:57 Jest jeszcze lepiej nawet:
W ramach projektu Alior Bank wydał wraz z zespołem PRO8L3M unikatową kartę płatniczą z grafiką inspirowaną ilustracją z okładki nowego albumu zespołu. Kartę można otrzymać, zakładając dowolne konto w Alior Banku od 1.10 do 31.12.2025 r.
– Po raz pierwszy w historii banku stworzyliśmy kartę wspólnie z zespołem muzycznym i mamy nadzieję, że stanie się ona przedmiotem kolekcjonerskim – mówi Anna Jaworska-Winiarz, menedżer zespołu marketingu w Alior Banku. – Karta łączy w sobie funkcjonalność – posiada specjalne wycięcie dla osób z niepełnosprawnością wzroku i bezpieczeństwo – wszystkie dane dot. karty oraz jego posiadacza zostały umieszczone na rewersie, z unikatowym designem dla fanów muzyki i klientów banku – dodaje.
2137 kawałek Problemu o tym samym i bazujący na nostalgii lat 90-ych, ile kurwa można
https://soundcloud.com/redsunrisingpl TO NIE JEST HIPHOP
Ta karta to będzie mogła robić za legitymację fajnopolaka
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
-
bobermann3000
zajebisty bicior ciekawsze to niż nicea i single do paru poprzednich miernych płyt dziwi mnie hejt
Gówno totalne, nawet Lipnicka tego nie ratuje. Z alior banku i tak miałem wypierdalać 
Raper PRO8L3M około 3 tygle temu opisuje płytę na insta "tym razem uderzamy w surowej, klasycznej konwencji MC / DJ"
Raper PRO8L3M wczoraj wypróżnia okrężnicę na słuchacza z Anitą Lipnicką na fituringu.
... nie rozumiem.
źródło
... nie rozumiem.
Ostatnio zmieniony 02 paź 2025, 11:41 przez many-s, łącznie zmieniany 1 raz.
Bezjajeczny kawałek
A ten klip to taki pretensjonalny że już bardziej się nie dało. Wygląda jak nawiedzona reklama jakiejś marki modowej która wpycha Ci przekaz że MUSISZ BYĆ SOBĄ
Niech ten człowiek już przestanie śpiewać, umie nawijać, ale śpiewa tragicznie, zwłaszcza te przeciągane frazy + jakieś takie usilne podwyższanie głosu. Fragmenty śpiewane wychodziły mu przyzwoicie gdy nie chciał na siłę śpiewać wysoko tylko trzymał się środka (Flary to najlepszy przykład)
Żerowanie na klasykach popkultury oczywiście tragedia + przesłanie tytułu kopiujące z ducha przekaz tegorocznego Męskiego Grania (Tamci śpiewali, że to bardzo ziemskie się bac...)
Tu jest bingo wszystkiego czego nie lubię w mainstreamie, nawet Lipnicka nie jest w stanie tego uratować
A ten klip to taki pretensjonalny że już bardziej się nie dało. Wygląda jak nawiedzona reklama jakiejś marki modowej która wpycha Ci przekaz że MUSISZ BYĆ SOBĄ
Niech ten człowiek już przestanie śpiewać, umie nawijać, ale śpiewa tragicznie, zwłaszcza te przeciągane frazy + jakieś takie usilne podwyższanie głosu. Fragmenty śpiewane wychodziły mu przyzwoicie gdy nie chciał na siłę śpiewać wysoko tylko trzymał się środka (Flary to najlepszy przykład)
Żerowanie na klasykach popkultury oczywiście tragedia + przesłanie tytułu kopiujące z ducha przekaz tegorocznego Męskiego Grania (Tamci śpiewali, że to bardzo ziemskie się bac...)
Tu jest bingo wszystkiego czego nie lubię w mainstreamie, nawet Lipnicka nie jest w stanie tego uratować
moze po siedmiu latach juz nie czuja sie offowi, moze alior proponuje jakies przelomowe technologicznie rozwiazania ktore z czystym sumieniem moga promowac, przypierdalacie sie wariaty
Oczywiście, że Alior zaproponował przełomowe technologiczne rozwiązanie - przelew środków pieniężnych na konto zespołu.
- rozklad_gaussa
karta swiecaca w ciemnosci
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.