Słuchawki
Moderator: wrubel
Re: Słuchawki
No tak, bo ta firma należy do Apple.
Tyle, że ja nie mam ajfona.
Tyle, że ja nie mam ajfona.
Już od ponad roku używam słuchawki kostne
philips sport headphone GO TAA6606
Pomijając fakt, że to świetne słuchawki do słuchania podcastów w pracy gdzie trzeba gadać z klientami, największą ich wadą jest to, że sa bardzo delikatne i już dawno ułamałem zaślepkę na złącze USB-C, oraz jeden z głośników mi wypadł, ale można go schować spowrotem.
Słuchawki nadal się ładują i normalnie działają, ale nie chodzą mi 9h, tylko chyba mniej.
Mam też problem by przy włączonych słuchawkach odebrać rozmowę telefoniczną, ale to może być moje nieogarnięcie funkcji.
Będę próbowałem droższych słuchawek kostnych od philipsa, bo niewyobrażam sobie pracy bez takich słuchawek.
P.s. jeżeli chodzi o słuchanie muzyki na słuchawkach kostnych to według mnie to nie ma sensu, podobnie słuchanie w nich czegokolwiek idąc przy ulicach w mieście, bo hałasujące samochody wszystko zagłuszają.
philips sport headphone GO TAA6606
Spoiler
Słuchawki nadal się ładują i normalnie działają, ale nie chodzą mi 9h, tylko chyba mniej.
Mam też problem by przy włączonych słuchawkach odebrać rozmowę telefoniczną, ale to może być moje nieogarnięcie funkcji.
Będę próbowałem droższych słuchawek kostnych od philipsa, bo niewyobrażam sobie pracy bez takich słuchawek.
P.s. jeżeli chodzi o słuchanie muzyki na słuchawkach kostnych to według mnie to nie ma sensu, podobnie słuchanie w nich czegokolwiek idąc przy ulicach w mieście, bo hałasujące samochody wszystko zagłuszają.
Ktoś ma słuchawki kostne firmy Shokz? Pytam, bo sklepy agd są zasrane ich produktami.
Dodano po 1 minucie 57 sekundach:
Chińskie skurwysyny.
Dodano po 1 minucie 57 sekundach:
Chińskie skurwysyny.
chodzi ci o TPV Technology Limited z Hong Kongu, która to firma aktualnie produkuje słuchawki pod marką Philips?
Połowa mojej rodziny i znajomych
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
ktos moze ma albo czytał opinie o Denon PerL PRO? rozważam je oprócz polecanych tutaj soundcore Liberty 4 pro, w moich soniaczach WF-1000XM4 znowu bateria w lewej sluchawce pada
Coś mi się pojebało, amerykańska firma.
Może się skuszę, zobaczę ile mi hajsu zostanie.
pudło, Shenzhen Shokz Co z siedzibą w Chinach (również tam projektowane)
Chińskie skurwysyny.
Chińskie skurwysyny.
shenzen to mekka taniego ale zajebistego hi fi audio
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Ale po co?
Słuchawki kostne są dla ludzi, którzy A. chcą oszczędzać słuch (np. bo pracują cały dzień na słuchawce) i B. chcą mieć totalny kontakt z otoczeniem (np. rowerzystów szosowych). Do słuchania muzyki nadają się raczej średnio, bo jakość nie ta.
Wyobraż sobie, że ja przez 8 do 10 w pracy muszę przybywać na parterze i co kilka minut, ktoś mi wchodzi do izby i coś pyta.
Kostne pauzuje jednym kliknięcie i nie muszę ich zdejmować jak rozmawiam, bo nie zasłaniają mi ucha.
Wyobrać, sobie że jak z kimś rozmawiasz z słuchawkami w uszach, to ludzie myślą, ze masz na nich wyjebane.
Kostne pauzuje jednym kliknięcie i nie muszę ich zdejmować jak rozmawiam, bo nie zasłaniają mi ucha.
Wyobrać, sobie że jak z kimś rozmawiasz z słuchawkami w uszach, to ludzie myślą, ze masz na nich wyjebane.
Wyobrażam sobie że nie wypada słuchać cały dzień muzyki i podcastów kiedy się jest poważnym ochroniarzem na straży Izby 
Spoiler
No dobra, wiem że to nie poważna praca tylko zakład pracy chronionej
znajdę lepsze niż Jabra Elite 4 Active słuchawki douszne na bt w budżecie do 250 pln?
Podpinam się, ja niestety nie znalazłem. Wziąłem jbl endurance race 2 i wkurwiające mają te przełączanie + jakość dźwięku gorsza.
Kupiłem sobie kostne słuchawki firmy shokz
https://mediamarkt.pl/pl/product/_sluch ... 92413.html
Głównie do pracy, bo nie wyobrażam sobie pracy z ludźmi tez słuchawk kostnych, a u mnie na dzielnicy są tylko takie od ręki i potrzebuje takie co mi wytrzymają ponad 8 godzin na jednym ładowaniu.
https://mediamarkt.pl/pl/product/_sluch ... 92413.html
Głównie do pracy, bo nie wyobrażam sobie pracy z ludźmi tez słuchawk kostnych, a u mnie na dzielnicy są tylko takie od ręki i potrzebuje takie co mi wytrzymają ponad 8 godzin na jednym ładowaniu.
- scam_sakawa
jak się sprawdzają? kurde, 9 stów trochę sporo za słuchawki kostne
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
https://mediamarkt.pl/pl/product/_sluch ... rm=1478226
Jeszcze kupiłem sobie kolejne kostne firmy philips, które grają 6h jako rezerwowe.
Ja do pracy muszę sobie kostne założyć, bo co chwilę ktoś mnie o coś pyta.
Kostne łatwo i szybko się pauzuje, wznowią podcast i uszy nie są zakryte.
Jeszcze kupiłem sobie kolejne kostne firmy philips, które grają 6h jako rezerwowe.
Ja do pracy muszę sobie kostne założyć, bo co chwilę ktoś mnie o coś pyta.
Kostne łatwo i szybko się pauzuje, wznowią podcast i uszy nie są zakryte.
ktoś powinął już może nowe airpodsy 3 pro i może coś o nich powiedzieć?
Właśnie testuje te moje nowe shokzy i jestem zadowolony.scam_sakawa pisze: ↑01 paź 2025, 16:17 jak się sprawdzają? kurde, 9 stów trochę sporo za słuchawki kostne
Lepiej grają niż te tańczę philips i normalnie działają przy rozmowie telefonicznej.
Opłacało się kupić do pracy.