Bonsoul - Do picia i mordobicia (2025)
-
peterkurten
Re: Bonsoul - Do picia i mordobicia (2025)
Czy bonsoul jako zespół muzyczny/duet/zwał jak zwał to najlepsza dyskografia w polskiej muzyce hiphop? Wg. mnie tak 
- marmolad_k2
Jest bardzo możliwe.
- Pomiot_Liryczny
jest to bardzo prawdopodobne, no bo jakie oni mają skazy na dyskografii?peterkurten pisze: ↑29 wrz 2025, 15:42 Czy bonsoul jako zespół muzyczny/duet/zwał jak zwał to najlepsza dyskografia w polskiej muzyce hiphop? Wg. mnie tak![]()
ja chyba najmniej kiwka fifka rap do piwka lubię ale to mimo wszystko poprawna płyta
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

Takie, że to takie trochę nagrywanie jednej płyty w kółko.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- marmolad_k2
Jak większość raperów, tylko że ta płyta przy okazji zawsze jest dobra.
- gods bidness
Oho, przyszła jesień, więc zaczyna się wysyp płyt od raperów nawijających o samobójstwach.
Spoiler
Aczkolwiek nie słuchałem, więc proszę o info, czy dołująca ta płyta jak większość od niego czy może jednak zaryzykować i przesłuchać.
dołująca, ale z happy endem
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Tym razem Bonson w wydaniu wygrywanie życia i czuje szczęście, albo przynajmniej jego szczątki. Co jest w ogóle w kurwę szczere w porównaniu do tych wszystkich łaków, co jak wychodzą z bloków to im odpierdala na banie.gods bidness pisze: ↑29 wrz 2025, 18:01 Oho, przyszła jesień, więc zaczyna się wysyp płyt od raperów nawijających o samobójstwach.
Spoiler
Aczkolwiek nie słuchałem, więc proszę o info, czy dołująca ta płyta jak większość od niego czy może jednak zaryzykować i przesłuchać.
Widzę beton i tylko beton, gdy patrzę ślepo
- francocarlos
mimo ze probowali mnie odpulic juz w pierwszym refrenie to bardzo fajne
troche mu sie wokal zmienil, jakby mial nos bardziej przytkany i nie wiem czy to kwestia mixu, na refluksie tego nie ma
zajebiscie jest slyszec, ze po takim okresie latach depry gosc jednak zaczyna dotykac tego mitycznego szczescia
jednak cale szczesice plytka jest utrzymana raczej w melancholijnych tonach, jak zwykle. nie wiem w sumie czy mialo byc tak, jak ktos pisal, ze miala wyjsc na lato, ale zgadzam sie, ze bardzo celnie puscili ja teraz, bo dobrze sie wpisuje w jesien
nie ma jakiegos pierdolniecia (choc, co juz wszyscy zgodnie stwierdzili, ostatni numer to kozak realtak), ale bedzie zapetlane jeszcze dlugo na pewno
dzieki panowie
troche mu sie wokal zmienil, jakby mial nos bardziej przytkany i nie wiem czy to kwestia mixu, na refluksie tego nie ma
zajebiscie jest slyszec, ze po takim okresie latach depry gosc jednak zaczyna dotykac tego mitycznego szczescia
jednak cale szczesice plytka jest utrzymana raczej w melancholijnych tonach, jak zwykle. nie wiem w sumie czy mialo byc tak, jak ktos pisal, ze miala wyjsc na lato, ale zgadzam sie, ze bardzo celnie puscili ja teraz, bo dobrze sie wpisuje w jesien
nie ma jakiegos pierdolniecia (choc, co juz wszyscy zgodnie stwierdzili, ostatni numer to kozak realtak), ale bedzie zapetlane jeszcze dlugo na pewno
dzieki panowie
- Pomiot_Liryczny
a o czym kurwo pisać?
Dodano po 1 minucie 14 sekundach:
wie ktoś z was o co chodzi z tym gruz braders? on się chyba z jednym z tych ziomków pokłócił który był też w tej Grupie Wsparcia i dlatego na kilku kawałkach się ten projekt skończył

Nie wiem, ale jestem autorem jedynego słuchalnego edita gruz braders i obecnie zbliżamy się do pół miliona odsłuchań, polecam:
- Pomiot_Liryczny
słuchałem z 10 razy a oryginału nigdy dzięki ci za ten edit niech ci się wiedzie za to ziomuś 

Wyobraź sobie moje poświęcenie, ile razy musiałem tych łaków słuchać żeby ich zgrabnie wyciąć 
ja wiem tylko że TKZtor nazywa sie Michał (bo sprawdziłem), był i w Gruz i w Grupie Wspacia, a Bons rapuje najpierw o jakimś Michale, pzdr
a no i dzięks Sieloo po latach znow pewnie, czesto se w robocie to odpalam jak nie mam juz czego słuchać
a no i dzięks Sieloo po latach znow pewnie, czesto se w robocie to odpalam jak nie mam juz czego słuchać
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Szczerze to ta EPka lepsza niż ten BonSoul
Wyjebać tylko ten kawałek z łakami.
Wyjebać tylko ten kawałek z łakami.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
@Pomiot_Liryczny @Piters
Tak chodzi o TKZetora
@francocarlos
Przytkany ma ten nos mocno na żywo, co raczej nie powinno dziwić
Tak chodzi o TKZetora
@francocarlos
Przytkany ma ten nos mocno na żywo, co raczej nie powinno dziwić
MalinowyJogurt 2
-
bobermann3000
jutro bedziemy sie z tego smiac zaczyna sie fajnie ale chuj mnie obchodzi to o czym on gada o jakims yurkowskim xd
- ConeyIsland
Dojebany argument. Numer się fajnie zaczyna ale potem w sumie to chuj mnie obchodzi o czym typ nawija.
nawija o wydarzeniach ze swojego zycia, o ktorych bylo dosc glosno w necie jak i tutaj na forum, po rapersku sie odniosl do tego, ale nie no chuj to obchodzi jakiegos bombermanna wiec numer chujowy, po co w ogole sluchasz tej plyty jak chuj cie obchodzi o czym on gada xd
teraz rapuje się o swoim gangu, reszta to chuj nie liryka