[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
235
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 403

ignorant

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: ignorant »

"Piotrku, teraz już za późno jest na odwrót
Jestem trucizną, z której nie da się już odtruć
Także bądź gotów, bo na każdym rogu
Dziś może roić się od twoich wrogów"

:joint:

Dodano po 1 minucie 54 sekundach:
Haczapurjan pisze: 01 paź 2025, 8:31 Mes do tej pory nie wrzucił na swoich socialach linku do pre-orderu, tak że chyba tam kotłowanina myśli jest. Nie wiem czy diss dopieszcza czy walczy o prawa do domeny, ale do śmiechu mu nie jest, bo już by dawno kanał nadawczy spamował albo relacje jakieś wrzucał, a tu cisza w eterze.

Ja o preorderze dowiedziałem się tylko dlatego, że jakiś ślizgawkowicz wrzucił bezpośredni link w temacie z „Bukowskim”. Może na końcu dissa wrzuci link (o ile najpierw diss wrzuci)
my tu trochę śmieszkujemy ale on ma poważne problemy
"nie każdy to rozumie, myślą że mi odjebało już
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
Awatar użytkownika
Bane

Post autor: Bane »

Poważne problemy na własne życzenie.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Awatar użytkownika
Popi

Post autor: Popi »

Zachciało się mesiwku behemy
Ledwo zdana matura urojone probleemyyyy
Popi.jaku
ignorant

wgl zwróćcie uwagę na to, że jeśli on faktycznie pił chociaż połowę tego co opowiadał latami, to na bank usmażył połowę neuronów sobie, jak przestał, to wpadł w syndrom tzw. trzeźwego alkoholika, zaburzona ocena sytuacji, manie, wahania nastrojów, ciągły stan napięcia, szukanie zastępczych środków łagodzących stany, to już nawet nie kwestia lubienia lub nielubienia mesa, jak go zobaczyłem u winiego to gość się kwalifikował do szpitala z tym co on gadał i jak się zachowywał, bejbi mama zamki wymieniła bo to szaleniec jest, jakim ścierwem trzeba być, żeby jako osoba publiczna po rozstaniu z panną którą wychwalałeś, zrobiłeś dziecko, jechać na instastory, to już nie chodzi czy on napisze dobry tekst i nagra, tylko mesa na odwyk albo do psychiatryka trzeba dać żeby ktoś mu pomógł, alkopoligamia tyle czasu funkcjonowała i nagle się przestali dogadywać, bo zaczęli gardzić hajsem i od tak rozjebali funjonujący latami biznes, nawet jak sam nawinął w ten typ 22" - jak robili tribute dla Pjusa to nikt to niego nie zadzwonił a było to kilka lat temu, poskładajcie sobie to trochę co tu się wydarzyło
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Zostawic Was na jeden dzień samych a Wy wbijecie 500 strone mimo że mieliscie wołać to jeszcze sprawiliście że musz propsowac Fiodora - nie ladnie eKoledzy.

Świat stanął na @chuju i tańczy brackdanca
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Post autor: chuj »

huj z tym jego alkoholizmem, on to przede wszystkim jest na największym ego tripie w historii tej branży i przy nim jacek G to jest certyfikowany skromniacha. natomiast najzabawniejsze jest to, że to leczenie się z tego ego tripa, podlane autentyczną psychozą zaczyna mutować w naprawdę ciekawą stronę. mes już w tych wywiadach wchodzi na taki lewel gdzie z wkurwiającego akshually ewoluuje w karykaturę samego siebie - i to jest świeże i na swój sposób sympatyczne.
złap książkę, złap reset

free smly
ignorant

stąd właśnie ta przewózka, zaburzona ocena sytuacji, na bank jak miał wokół siebie ludzi z alkopoligami to go stabilizowali, nie był w 100% do opanowania ale czasami coś do niego dotarło i nie było takiego gnoju widać, ta ekipa się rozpadła nie bez powodu jak knapikowi siadła psycha, karwel też ledwo żywy wyszedł z tamtąd
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

gods bidness pisze: 30 wrz 2025, 21:48
moore pisze: 30 wrz 2025, 21:33
gods bidness pisze: 30 wrz 2025, 21:22 Teraz dochodzę do wniosku, że nie dość, że w tym beefie nie ma wygranych, to obaj na nim stracili.
Ale co stracił Tede? Przecież oprócz Ślizgawki (gdzie i tak już większość uważa go za wygranego), to odbiór jest taki, że rozjebał.
Co najwyżej ledwie wygrał w walce dwóch retardów, a nie rozjebał. To jak mówić, że jakiś nitrozyniak na podrzędnej gali patologii wręcz głębinowej "bił" się z kruszwilem czy inną kamerzystą, któryś z nich tam ledwie wygrał, bo drugi sam się przewrócił, a ty byś wyskoczył z tekstem "uuu ale rozjebał". Taki mam obraz tego beefu.

A co Tede stracił? W moich oczach dużo. Ten beef go obnażył. Zobaczyłem podstarzałego człowieka zupełnie bez ognia, ikry i kurażu, który kiedyś rozpierdalał w beefach, w pomysłach, w energii. Miał radość tego co robi. Teraz wygląda jakby sam siebie najbardziej męczył w tym beefie i tak też brzmią jego kawałki. Widzę starego wyliniałego lwa, który powolutku wycofuje się ze stada, żeby wpierdolu nie dostać od jakiejś młodej alfy. I bynajmniej nie chodzi mi tu o Mesa, ale jakby jakiś bedoes czy inny żabson zechciałby skończyć teraz tedego w beefie, to by to zrobił bez wysiłku. A zupełnie bym się tego nie spodziewał nawet na tydzień przed tym beefem.

Dodano po 3 minutach 21 sekundach:
Do tego te gadki zmęczonym smutnym głosem "to jest morda kawałek prawdziwego hip hopu" - nie wiem kogo on próbuje przekonać mnie czy siebie. Sam czai, że skakanie pomiędzy popem, leosiami, skolimami, stanowskimi, disco polowcami to nie jest "mordzia kawałek prawdziwego hip hopu", więc musi na siłę wszystkich przekonywać tym tekstem, w tym siebie, jak tylko przychodzi mu zrobić truskulowy boombapik na jakąś okazję. Coś jak branie KRSa na kawałek, żeby przekonać, że oto prawdziwy hip hop.
Ciężko się nie zgodzić. Tede to cień samego siebie. Nie potrafi być częścią tej sceny z godnością. Myślę, że pudrowania noska przez tyle lat, plus teraz ich odstawienie dało swój efekt. I tak trzeba przyznać, że się trzyma nieźle fizycznie jak na taki tryb życia przez tyle lat.

Ostatnio sluchalem sobie trochę 3 Koron... Coś pieknego, ta iskra, energia, te bity. Totalnie inny level. Wini miał racje. Beef z Rychem go zmienił (w drugą stronę tak samo, Peja do dziś ma mocny uraz)
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
Sionek

Post autor: Sionek »

Śmiałeś się z hostingodawcy zjebie
domeny .pl formatu niedostępnego dla ciebie

Nadal śmiecham z tej akcji z domeną jak sobie o tym przypomnę randomowo xD
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Karkovsky pisze: 01 paź 2025, 9:55 Ostatnio sluchalem sobie trochę 3 Koron... Coś pieknego, ta iskra, energia, te bity. Totalnie inny level. Wini miał racje. Beef z Rychem go zmienił (w drugą stronę tak samo, Peja do dziś ma mocny uraz)
Tede po prostu nie ma zajawki już. Boli go, że nie utrzymał peaku popularności z czasów „Vanilli” i ta zaczęła pikować (jak ten samolocik na okładce „Keptn’”) i o ile jeszcze w czasach jakiegoś „Skrrrrt”, „Noji?”, „Karmagedonu” czy nawet „Disco Noir” ta popularność była jeszcze jako taka, o tyle teraz to jest podejrzewam sprzedaż płyt na poziomie tej z czasów beefu z Rychem.

Pogoni takiego „Vox Veritatis” z 5-7 koła at best, no więc wydaje taśmowo tak jak zawsze, średnio raz na rok, żeby pogonić te kilka koła i akurat będzie na jakieś nowe alusy do Merca i rower za 100 koła i tak się kręci to elo velo u cyklisty wypalonego.
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

Sionek pisze: 01 paź 2025, 11:23 Śmiałeś się z hostingodawcy zjebie
:lol: :lol: :bowdown:
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
arystokrata91

Post autor: arystokrata91 »

Słuchajcie, teraz mnie naszła myśl. Kiedy wygasła domena i ją TasDeFleja przejął, a kiedy wychodziły 3 komory i się tak przydupasy Jacka podnieciły, że beef rozjebany? Może to był ten czas i wiedzieli o sytuacji z EP.ITAFIUM?
Awatar użytkownika
Bane

Post autor: Bane »

Zdradliwa domena, raz jest, raz jej nie ma.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
dispe

Post autor: dispe »

Z kronikarskiego obowiązku mogę wam zdradzić, że cynk o wygasającej domenie podklepał Tedasowi mój stary znajomy z czasów forumka WFD, pozdro Orlik :bowdown:

TEDE KRÓL. RZĘPOLAK CIUL.
Truten

Post autor: Truten »

arystokrata91 pisze: 01 paź 2025, 11:40 Słuchajcie, teraz mnie naszła myśl. Kiedy wygasła domena i ją TasDeFleja przejął, a kiedy wychodziły 3 komory i się tak przydupasy Jacka podnieciły, że beef rozjebany? Może to był ten czas i wiedzieli o sytuacji z EP.ITAFIUM?
Według Abla dokładnie tak było. Napisał w komentarzu na fb, że koniec beefu znając wszystkie tracki i plan z domeną.
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

dispe pisze: 01 paź 2025, 12:10 Z kronikarskiego obowiązku mogę wam zdradzić, że cynk o wygasającej domenie podklepał Tedasowi mój stary znajomy z czasów forumka WFD, pozdro Orlik :bowdown:

:bowdown: Ha ha
W ogóle to jest akcja jak znalazł z arsenału dziada boomera, pasuje idealnie. Aż się przypominają czasy wczesnej czaterii, wymieniania się przez naiwnych i poczciwych userów fotami i prawdziwymi nazwiskami, a potem podjebywania ich i wysyłania screenów z gorących alkoholowych i narkotycznych rantów Halinkom z HR w pracy albo nawet wprost do szefa, jeśli na stronce januszexu był namiar.

Edit
A Mes to niechby se kurwa wziął do brudnego serca słowa swojego mistrza, a nie zamulał pizdę:
Jeżeli już o coś zabiegasz, idź na całego, w przeciwnym razie nawet nie zaczynaj.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Brzuch
Zbanowany

Post autor: Brzuch »

To źle śmiać się z tego, że e ktoś jest kaleką!
Awatar użytkownika
JESTEM_HIPHOPEM

Post autor: JESTEM_HIPHOPEM »

dispe pisze: 01 paź 2025, 12:10 Z kronikarskiego obowiązku mogę wam zdradzić, że cynk o wygasającej domenie podklepał Tedasowi mój stary znajomy z czasów forumka WFD, pozdro Orlik :bowdown:

I TO JEST WŁAŚNIE SIŁA WIERNEGO FANBEJSU I LATANIA W KONKRETNEJ EKIPIE
YP_

Post autor: YP_ »

z tym ciezko sie nie zgodzic. tez juz o tym pisalem, ze mes mialby podobna przewage gdyby w ogole dopuszczal do siebie jakies pomysly fanow. za to mesiwo woli powiedziec, ze on wie lepiej i chuj, albo jeszcze sie obrazic bo jak śmieć śmie mi tu coś mówić
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

Bane pisze: 01 paź 2025, 11:56 Zdradliwa domena, raz jest, raz jej nie ma.
Sionek pisze: 01 paź 2025, 11:23 Śmiałeś się z hostingodawcy zjebie
:bowdown: :bowdown:
ODPOWIEDZ