[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Niby fajna akcja, ale tak naprawdę to Tede nakręci tylko tym zainteresowanie Mesowi.
Ile osób kupuje fizyki w 2025? Szczególnie Mesa? Z 1000? Oni i tak się doszukają poprawnego linku do preordera na Instagramie czy gdzieś.
Pewnie większość fanpage rapowych by osrała wrzucanie info, że Mes dał preorder, albo zebrałoby to 50 like, a przez tę akcję zasięgi mogą być kilka razy wyższe.
Props Tede, że dzięki tobie więcej ludzi się dowie kiedy Mes wydaje.
Ile osób kupuje fizyki w 2025? Szczególnie Mesa? Z 1000? Oni i tak się doszukają poprawnego linku do preordera na Instagramie czy gdzieś.
Pewnie większość fanpage rapowych by osrała wrzucanie info, że Mes dał preorder, albo zebrałoby to 50 like, a przez tę akcję zasięgi mogą być kilka razy wyższe.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Dopóki u tede nie będzie baby mamy na chórkach to nie ma co przesądzać
Tede i Mes tak naprawdę chcieliby współpracować ze sobą tylko nie wiedzą jak zagadać
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
- francocarlos
cos w tym jest. ale pomysl, jak musi czuc sie mes z tym, ze pod domena schowana za jego ksywa jest sklep jego wroga #1 (przynajmniej na ten moment)? przeciez ksywa to mesoldschool pisze: ↑30 wrz 2025, 19:38 Niby fajna akcja, ale tak naprawdę to Tede nakręci tylko tym zainteresowanie Mesowi.
Niby tak, ale idąc tą logiką raperzy powinni podejmować beefy wyłącznie z konkurentami mającymi na dany moment ~takie same~ liczby, żeby czasem niechcący nie dać możliwości przedstawić oponenta nowym słuchaczom.oldschool pisze: ↑30 wrz 2025, 19:38 Niby fajna akcja, ale tak naprawdę to Tede nakręci tylko tym zainteresowanie Mesowi.
Niech nadchodzący klip Mesa zrobi nawet i 100 tysięcy wyświetleń więcej przez ludzi bezpośrednio lub pośrednio od Tedego - co z tego, skoro lwia część wejdzie tam napisać komentarz "haha co to za gówno xD" i zostawić łapkę w dół.
Największym zwycięstwem będzie ewentualne, wspomniane już w temacie ojebanie na pniu płyty i merchu zrobionego od zera w czasie kiedy Mes drapie się po głowie.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Niby tak, ale dla mnie śmieszniejsze byłoby gdyby wyszło, że Mes tak chciał podbić zainteresowanie płytą, a przez swoją opieszałość w dissowaniu wrzucił preorder i nikogo on nie obchodził.
A na polityce "nie ważne co mówią, ważne żeby mówili" niejeden się dorobił.
No ale to akurat Mesowi nie grozi, w każdym razie ciężko zaprzeczyć, że dzięki tej akcji Tedego info o preorderze Mesa zrobi kilka razy większy zasięg.
- JESTEM_HIPHOPEM
@oldschool TYLKO, ŻE TERAZ MES MA TAK SPIERDOLONY PR, ŻE KUPOWANIE JEGO PŁYT TO Z DEKA PRZYPAŁ. DLA MNIE WAŻNIEJSZA JEST SPRZEDAŻ MOJEJ EPKI I MERCHU NA PNIU NAWET JEŚLI RZĘPOLAKOWI WPADNIE TE 500 SZTUK WIĘCEJ W PREORDERZE. JESTEM TYLKO CIEKAW, CZY ON TEN PREORDER MA FINANSOWO ZABEZPIECZONY I NIE BĘDZIE AKCJI Z NIEWYSŁANYMI PŁYTAMI.
- oKulTywowany
Spokojnie nie wysyłajcie propsów pochopnie 2rzyn sie jeszcze nie wypowiedział
This page is no longer available.
^Serio kogoś jeszcze bawi ten roleplay? Kurwa ale cringe
Zadajcie sobie pytanie, czy jak już zapamiętujecie nazwę jakiejś domeny, to co wpisujecie w pasek adresu, tymbardziej że domena jest polska?
Gownozdupy.pl czy gownozdupy.com?
No i elo
Gownozdupy.pl czy gownozdupy.com?
No i elo
myślę że o kwestie finansowe nie ma co się martwić u szlachcica Piotera, i preordery raczej normalnie zostaną wysłane
Dodano po 1 minucie 20 sekundach:
Dodano po 1 minucie 20 sekundach:
Serio ktoś jeszcze myśli @JESTEM_HIPHOPEM to nie sam Pan Te De eF (wraz z giermkami od pru)? Kurwa ale cringe
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Zapamiętuję domenę wraz z końcówką akurat, ale może to tylko ja tak mam xd
Tede w samolocie do USA, a chłop pisze na czacie i się podszywa, bo jego własne życie jest smutne.
no ale jeśli płytka jest tak dobra jak te dwa single to więcej osób się dowie że mes się skończył...? bo tam nic lepszego nie będzieoldschool pisze: ↑30 wrz 2025, 19:49Niby tak, ale dla mnie śmieszniejsze byłoby gdyby wyszło, że Mes tak chciał podbić zainteresowanie płytą, a przez swoją opieszałość w dissowaniu wrzucił preorder i nikogo on nie obchodził.
A na polityce "nie ważne co mówią, ważne żeby mówili" niejeden się dorobił.
No ale to akurat Mesowi nie grozi, w każdym razie ciężko zaprzeczyć, że dzięki tej akcji Tedego info o preorderze Mesa zrobi kilka razy większy zasięg.
"nie każdy to rozumie, myślą że mi odjebało już
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
- gods bidness
Wydaje mi się, że Tede ma depresję.
Czemu? Skąd takie wnioski?
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
patrząc na obecną dyspozycje psychiczną mesa i jego ego to ja tam szanuje takie wkurwianie piotera, pewnie nie jeden domofon dzisiaj wyłapie i może znów jakaś fajna akcja będzie