[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
233
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 401

Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: oldschool »

Niby fajna akcja, ale tak naprawdę to Tede nakręci tylko tym zainteresowanie Mesowi.

Ile osób kupuje fizyki w 2025? Szczególnie Mesa? Z 1000? Oni i tak się doszukają poprawnego linku do preordera na Instagramie czy gdzieś.

Pewnie większość fanpage rapowych by osrała wrzucanie info, że Mes dał preorder, albo zebrałoby to 50 like, a przez tę akcję zasięgi mogą być kilka razy wyższe.

Props Tede, że dzięki tobie więcej ludzi się dowie kiedy Mes wydaje.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
mlodybi

Post autor: mlodybi »

Dopóki u tede nie będzie baby mamy na chórkach to nie ma co przesądzać
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Tede i Mes tak naprawdę chcieliby współpracować ze sobą tylko nie wiedzą jak zagadać
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Awatar użytkownika
francocarlos

Post autor: francocarlos »

oldschool pisze: 30 wrz 2025, 19:38 Niby fajna akcja, ale tak naprawdę to Tede nakręci tylko tym zainteresowanie Mesowi.

Ile osób kupuje fizyki w 2025? Szczególnie Mesa? Z 1000? Oni i tak się doszukają poprawnego linku do preordera na Instagramie czy gdzieś.

Pewnie większość fanpage rapowych by osrała wrzucanie info, że Mes dał preorder, albo zebrałoby to 50 like, a przez tę akcję zasięgi mogą być kilka razy wyższe.

Props Tede, że dzięki tobie więcej ludzi się dowie kiedy Mes wydaje.
cos w tym jest. ale pomysl, jak musi czuc sie mes z tym, ze pod domena schowana za jego ksywa jest sklep jego wroga #1 (przynajmniej na ten moment)? przeciez ksywa to mes
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

oldschool pisze: 30 wrz 2025, 19:38 Niby fajna akcja, ale tak naprawdę to Tede nakręci tylko tym zainteresowanie Mesowi.

Niby tak, ale idąc tą logiką raperzy powinni podejmować beefy wyłącznie z konkurentami mającymi na dany moment ~takie same~ liczby, żeby czasem niechcący nie dać możliwości przedstawić oponenta nowym słuchaczom.

Niech nadchodzący klip Mesa zrobi nawet i 100 tysięcy wyświetleń więcej przez ludzi bezpośrednio lub pośrednio od Tedego - co z tego, skoro lwia część wejdzie tam napisać komentarz "haha co to za gówno xD" i zostawić łapkę w dół.

Największym zwycięstwem będzie ewentualne, wspomniane już w temacie ojebanie na pniu płyty i merchu zrobionego od zera w czasie kiedy Mes drapie się po głowie.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

SWN pisze: 30 wrz 2025, 19:45 Niby tak, ale idąc tą logiką raperzy powinni podejmować beefy wyłącznie z konkurentami mającymi na dany moment ~takie same liczby, żeby czasem niechcący nie dać możliwości przedstawić go tym, którzy go nie znali/nie sprawdzali.
Niby tak, ale dla mnie śmieszniejsze byłoby gdyby wyszło, że Mes tak chciał podbić zainteresowanie płytą, a przez swoją opieszałość w dissowaniu wrzucił preorder i nikogo on nie obchodził.

A na polityce "nie ważne co mówią, ważne żeby mówili" niejeden się dorobił.

No ale to akurat Mesowi nie grozi, w każdym razie ciężko zaprzeczyć, że dzięki tej akcji Tedego info o preorderze Mesa zrobi kilka razy większy zasięg.
Awatar użytkownika
JESTEM_HIPHOPEM

Post autor: JESTEM_HIPHOPEM »

@oldschool TYLKO, ŻE TERAZ MES MA TAK SPIERDOLONY PR, ŻE KUPOWANIE JEGO PŁYT TO Z DEKA PRZYPAŁ. DLA MNIE WAŻNIEJSZA JEST SPRZEDAŻ MOJEJ EPKI I MERCHU NA PNIU NAWET JEŚLI RZĘPOLAKOWI WPADNIE TE 500 SZTUK WIĘCEJ W PREORDERZE. JESTEM TYLKO CIEKAW, CZY ON TEN PREORDER MA FINANSOWO ZABEZPIECZONY I NIE BĘDZIE AKCJI Z NIEWYSŁANYMI PŁYTAMI.
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

Spokojnie nie wysyłajcie propsów pochopnie 2rzyn sie jeszcze nie wypowiedział
This page is no longer available.
Awatar użytkownika
Ave

Post autor: Ave »

^Serio kogoś jeszcze bawi ten roleplay? Kurwa ale cringe
Awatar użytkownika
aplew

Post autor: aplew »

Zadajcie sobie pytanie, czy jak już zapamiętujecie nazwę jakiejś domeny, to co wpisujecie w pasek adresu, tymbardziej że domena jest polska?
Gownozdupy.pl czy gownozdupy.com?

No i elo
jotwupe pisze: 27 wrz 2025, 12:16 Niech kurwa usłyszę ksywę aplew gdzies na koncercie albo festiwalu to wjeżdżam bez gadki.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

myślę że o kwestie finansowe nie ma co się martwić u szlachcica Piotera, i preordery raczej normalnie zostaną wysłane

Dodano po 1 minucie 20 sekundach:
Ave pisze: 30 wrz 2025, 20:00 ^Serio kogoś jeszcze bawi ten roleplay? Kurwa ale cringe
Serio ktoś jeszcze myśli @JESTEM_HIPHOPEM to nie sam Pan Te De eF (wraz z giermkami od pru)? Kurwa ale cringe
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

aplew pisze: 30 wrz 2025, 20:00 Zadajcie sobie pytanie, czy jak już zapamiętujecie nazwę jakiejś domeny, to co wpisujecie w pasek adresu, tymbardziej że domena jest polska?
Gownozdupy.pl czy gownozdupy.com?

No i elo
Zapamiętuję domenę wraz z końcówką akurat, ale może to tylko ja tak mam xd
Antil

Post autor: Antil »

Tede w samolocie do USA, a chłop pisze na czacie i się podszywa, bo jego własne życie jest smutne.
ignorant

Post autor: ignorant »

oldschool pisze: 30 wrz 2025, 19:49
SWN pisze: 30 wrz 2025, 19:45 Niby tak, ale idąc tą logiką raperzy powinni podejmować beefy wyłącznie z konkurentami mającymi na dany moment ~takie same liczby, żeby czasem niechcący nie dać możliwości przedstawić go tym, którzy go nie znali/nie sprawdzali.
Niby tak, ale dla mnie śmieszniejsze byłoby gdyby wyszło, że Mes tak chciał podbić zainteresowanie płytą, a przez swoją opieszałość w dissowaniu wrzucił preorder i nikogo on nie obchodził.

A na polityce "nie ważne co mówią, ważne żeby mówili" niejeden się dorobił.

No ale to akurat Mesowi nie grozi, w każdym razie ciężko zaprzeczyć, że dzięki tej akcji Tedego info o preorderze Mesa zrobi kilka razy większy zasięg.
no ale jeśli płytka jest tak dobra jak te dwa single to więcej osób się dowie że mes się skończył...? bo tam nic lepszego nie będzie
"nie każdy to rozumie, myślą że mi odjebało już
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
Awatar użytkownika
efzet

Post autor: efzet »

:lol: dojebana akcja
Obrazek
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Ave pisze: 30 wrz 2025, 20:00 ^Serio kogoś jeszcze bawi ten roleplay? Kurwa ale cringe
Buraka, ale widocznie to mu wystarczy
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Wydaje mi się, że Tede ma depresję.
Awatar użytkownika
wrubel
Moderator

Post autor: wrubel »

:lol:
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Czemu? Skąd takie wnioski?
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Hehe

Post autor: Hehe »

patrząc na obecną dyspozycje psychiczną mesa i jego ego to ja tam szanuje takie wkurwianie piotera, pewnie nie jeden domofon dzisiaj wyłapie i może znów jakaś fajna akcja będzie
ODPOWIEDZ