[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
O kurwa teraz to i Mes pewnie już zmęczony od te wygrywania
a to przepraszam najmocniej, props tede 
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Propsy za akcje z domeną

Tede był zawsze dobry w jakieś tego typu akcje
Tede był zawsze dobry w jakieś tego typu akcje
sflaczały jacek zaskoczył 
- JESTEM_HIPHOPEM
żeby tylko ta epka dowizoła 
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- bialyjelen
- Haczapurjan
Mes pewnie już jedzie wkurwiony rozliczyć się z domofonem raz a dobrze
- JESTEM_HIPHOPEM
JESTEM_HIPHOPEM pisze: ↑03 wrz 2025, 14:06Szmit coś miał, ale już tego nie ma. Graniecki mu zabrał.
mestentyp.pl również odsyła do zakupu epki 
Jak Tede sprzeda tej EPki więcej niż Mes Bukowskiego albo chociaż wyprzedzi go na Olisie to się zesram ze śmiechu xD Jaca props, w końcu jakiś zwrot akcji w tym nudnym beefie
W końcu jakieś pociski w beefie, props @JESTEM_HIPHOPEM
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- nobezprzesady
Najpierw śmiechłem, ale później ogarnąłem, że Mes nigdy nie miał stronki pod tym adresem, nikt nigdy do tego adresu nie odsyłał, a skrzynka mailowa pewnie była ze sto lat temu założona i nieaktywna od stu lat. Więc raczej nie tyle przejęta domena przez nieogar Mesa, co po prostu poszła rejestracja (i to ze strony syna Tedasa, jeszcze 26 sierpnia), trochę mniej zabawne i błyskotliwe niż wydawało się na początku.
Najwieksi wrogowie mesa: domofon i domena
- JESTEM_HIPHOPEM
MIAŁ, ALE JUŻ NIE MA. SPRAWDŹ JEGO FACEBOOKA I ZOBACZ JAKĄ DOMENĘ MA W BIO. DOMENA WYGASŁA 26-EGO SIERPNIA I ZOSTAŁA PRZEJĘTA MINUTĘ PO WYGAŚNIĘCIU.nobezprzesady pisze: ↑30 wrz 2025, 17:20 Najpierw śmiechłem, ale później ogarnąłem, że Mes nigdy nie miał stronki pod tym adresem, nikt nigdy do tego adresu nie odsyłał, a skrzynka mailowa pewnie była ze sto lat temu założona i nieaktywna od stu lat. Więc raczej nie tyle przejęta domena przez nieogar Mesa, co po prostu poszła rejestracja (i to ze strony syna Tedasa, jeszcze 26 sierpnia), trochę mniej zabawne i błyskotliwe niż wydawało się na początku.
Tede props, wycisnal z tego beefu ile sie dalo, a Mes kolejny raz nie potrafi dotrzymac terminu premiery płyty, o premierze dissa już nie wspominając.
Premiera Bukowskiego 24.10.2025, a miało być kurwa THIS WRZESIEŃ (pisownia oryginalna).
I to nad tą okładką pracował z koleżanką cały tydzień żeby była perfekt? xD

Premiera Bukowskiego 24.10.2025, a miało być kurwa THIS WRZESIEŃ (pisownia oryginalna).
I to nad tą okładką pracował z koleżanką cały tydzień żeby była perfekt? xD
Spoiler

hahahahha co za parówa. przecież żeby nie przedłużyć witryny to trzeba podjąć konkretne kroki bo hosting praktycznie bez pytania przedłuża więc albo hosting kontaktował się ze stasiakiem albo witkiem i oni dla beki stwierdzili, że nie przedłużają i poszedł sms do jacka, że jest niezła opcja tak czy inaczej kolejna beka z tego typaJESTEM_HIPHOPEM pisze: ↑30 wrz 2025, 17:27 MIAŁ, ALE JUŻ NIE MA. SPRAWDŹ JEGO FACEBOOKA I ZOBACZ JAKĄ DOMENĘ MA W BIO. DOMENA WYGASŁA 26-EGO SIERPNIA I ZOSTAŁA PRZEJĘTA MINUTĘ PO WYGAŚNIĘCIU.
- JESTEM_HIPHOPEM
@wuiru TO BYŁO TROCHĘ INACZEJ ;-)