Perfumy
Moderator: wrubel
Re: Perfumy
Może dlatego że we wrześniu nie potrzebujesz letnich perfum ale w czerwcu będziesz potrzebował już xD
brawo do niego właśnie był followup
btw ja perfumy praktycznie zawsze kupuję pod wpływem impulsu, więc nie interesowałem się nigdy, są sezonowe obniżki tak jak na kurtki zimowe w lato??
btw ja perfumy praktycznie zawsze kupuję pod wpływem impulsu, więc nie interesowałem się nigdy, są sezonowe obniżki tak jak na kurtki zimowe w lato??
kącik cebuli jest w oftopicu
- scam_sakawa
ja lubię letniaki cały rok
jebię dużo strzałów też na ubrania, a co
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
to kup se versace pour homme
Eau Fraiche też bardzo spoko, chociaż mam flakon z 2017 i nie wiem czy się nie zjebało w międzyczasie
- Ten Typ Gold
eau fraiche mega nudne perfumy chociaż często widzę polecajki więc może się najwidoczniej podobać
- IllEisenheim
Jesień i zima to najlepsze perfumy imo
Polecam powęszyć trochę po perfumeriach/kupić odlewki i się przekonać
Polecam powęszyć trochę po perfumeriach/kupić odlewki i się przekonać
- yungXpaproch
zapytałem ostatnio jakiegoś murzyna w autobusie o perfumy bo przeszedł obok mnie i poczułem od niego ładny zapach. tak jakby znajomy w jakiś sposób. no i mi powiedział, no i zamówiłem, no i mi dzisiaj przyszły.
ładne perfumki Armaf CDNI. nie znam się ogólnie na perfumach, zawsze miałem wyjebane, ale jakoś ostatnio czekałem właśnie na tego typu wydarzenie, żeby mnie coś natchnęło. teraz czekamy na komplementy od ładnych pań
ładne perfumki Armaf CDNI. nie znam się ogólnie na perfumach, zawsze miałem wyjebane, ale jakoś ostatnio czekałem właśnie na tego typu wydarzenie, żeby mnie coś natchnęło. teraz czekamy na komplementy od ładnych pań
Jo Malone Wood Sage & Sea Salt z tym że trwałość porażka. Warto sprawdzić.scam_sakawa pisze: ↑16 wrz 2025, 11:05 Szukam jakiejś inspiracji - co polecacie wśród zapachów, które mógłbym sobie najpierw sprawdzić w Rossmanie/Notino/Douglas/Sephora i są z grupy wodny-świeży-ozonowy-ziołowy?
kiedyś uwielbiałem Hugo Boss Now, ale nie ma go już w regularnej sprzedaży, znacie coś podobnego?
Spoiler
- yungXpaproch
przerobiłem już kilka flakonów i żaden nie jebał cifem na otwarciu ani w żadnym innym momencie
nic na potem
dossier woody sage można pobrać, trwałość też średnia ale przynajmniej tanioMilahovic pisze:Jo Malone Wood Sage & Sea Salt z tym że trwałość porażka. Warto sprawdzić.scam_sakawa pisze: ↑16 wrz 2025, 11:05 Szukam jakiejś inspiracji - co polecacie wśród zapachów, które mógłbym sobie najpierw sprawdzić w Rossmanie/Notino/Douglas/Sephora i są z grupy wodny-świeży-ozonowy-ziołowy?
kiedyś uwielbiałem Hugo Boss Now, ale nie ma go już w regularnej sprzedaży, znacie coś podobnego?
Spoiler
Co tam Panowie na jesień/zimę powijacie?
Kupiłem bratu Gucci Oud Intense na urodziny i kozak parametry jakby ktoś szukał czegoś trwałego. Jeśli chodzi o sam zapach to chyba dość klasyczny, mi bardzo podchodzi.
Kupiłem bratu Gucci Oud Intense na urodziny i kozak parametry jakby ktoś szukał czegoś trwałego. Jeśli chodzi o sam zapach to chyba dość klasyczny, mi bardzo podchodzi.
Ja spróbuję Givenchy Gentleman Privee. Wjadę w ciemno zapewne i obym tego nie żałował.

Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
ten avek wyraża więcej niż tysiąc słów
@Burak nie rób kurwa syfu w normalnym temacie jak nie umiesz sie zachowac to pal gume stąd