Lemik Golemik
Re: Lemik Golemik
no forma wydawnicza to ewidentnie pikersowo-lsowa
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
-
dobryjoint
Dokładnie, tylko bardziej jak Pikers sprzed około 5 lat, bo teraz Pikers wrzuca średnio jeden track na 2 miechy, ale za to na takim poziomie, ze nie ma co narzekać. Lemik to wrzuca chyba 3 numery tygodniowo. XD Co najśmieszniejsze w tym wszystkim to, że każdy jest dojebany, a mają ten vibe numeru pisanego na kiblu w 5 minut.
Pierwszy bit zmarnowany, dajcie go kotoldze i bylby bngr
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
ehh, skończyły się pomysły jakoś w 2023
nawet krój bluz zmienił na taki chujowo-bershkowy - a za dwa tygodnie kolejny drop
no nic, niech mu się wiedzie
może jeszcze z czymś fajnym wjedzie
nawet krój bluz zmienił na taki chujowo-bershkowy - a za dwa tygodnie kolejny drop
no nic, niech mu się wiedzie
może jeszcze z czymś fajnym wjedzie
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
Kurs życia Lemika
Zajebisty mixtape -> hossa -> bessa pod koniec roku -> zajebisty mixtape
Jeszcze tylko kilka miesięcy, wierzę
Zajebisty mixtape -> hossa -> bessa pod koniec roku -> zajebisty mixtape
Jeszcze tylko kilka miesięcy, wierzę
to kurwa forum rap, nie wizaż
elo, ktos tu spotkal kiedy losowo lemika na miescie? jak tak to jak to wygladalo? ciekawia mnie takie losowe interakcje a mamy tu ciezki przypadek jak chodzi o wszelkie formy kontaktu xd
joeyy janushkiewitch O/O/ORZEL MIKSTEJPS
moj ziomek kiedys go w biedronce spotkal no i ja pytam go i co podbiles do lema zagadac a on mowi ze byl z dziewczyna i wolal nie ryzykowac bo bal sie ze lemik mu zawinie dziewuche pod pache i tyle by ja widzial
Myślicie, że lemikowk Proszę Panu pisany będzie scenariusz rodem z życia belmondo? Wjazd na salony, kwitflipy, rozpady, odwoływane sztuki, afery obyczajowe, manie prześladowcze?
Nie życzę tego nikomu, ale zawodnik w moich oczach ma do tego predyspozycje.
Wysłane z mojego H4113 przy użyciu Tapatalka
Nie życzę tego nikomu, ale zawodnik w moich oczach ma do tego predyspozycje.
Wysłane z mojego H4113 przy użyciu Tapatalka
nie, bo to przeciętniak na 2 sezony max. wszystkie tracki na jednym i tym samym patencie - a nie jest on na tyle kurwa mocny żeby mógł zadziałać przez całą karierę, w przeciwieństwie do belmonda, który wystarczy, że pierdnie a tworzy klasyka.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- yungXpaproch
mój ziomek coś tam się z nim zna. mówi ze z 71mane bardziej się kumplują. ostatnio się bujaliśmy to on mówi że 71mane niby taki kozak, robi dla lemika, a jak się spotykają to się przytulają
Przecież Lem sprawdzał się już na wszystkim od ziomalskich bangerów pod zajebane glo type beaty, przez truskulowe numery na truskulowych bitach i coverowanie Firmy, po 14 minutowe strumienie myśli pomiędzy werblami. Pod względem czysto objętościowym liczonym w minutach zwrotek też ma więcej materiału od Belmondo już teraz. I piszę to jako osoba u której Młody G znalazłby się w all time top3 ulubionych raperów.
Obaj z podobnym skillsetem, pojebanym talentem do one-linerów i przede wszystkim pasywną umiejętnością bycia bardziej hip hopowymi robiąc absolutnie kurwa randomowe i trywialne rzeczy, niż placki które to tryhardują, a i tak nie wychodzi.
Mnie w jego kontekście nie martwi wspomniany skillset, bardziej to, jak zareagowałoby ego/zajawka docierając już do etapu legitnej popularności, czyli featów u jakichś Otsochodzich i Szpaków tego świata, gdzie starać musisz się coraz mniej, ale eksperymentować również nie możesz już tyle co kiedyś.
Dodano po 1 minucie 13 sekundach:
Za mixtape Belmondo/Lem/TWR na kradzionych bitach płaciłbym jak pojebany nawet jakbym w momencie robienia przelewu miał świadomość że nikt nigdy mi tego gówna nie wyśle
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
no ale ty mowisz o bitach na jakich nawija, a ja o tym JAK nawija.
to jest oczywiste, bo sra tymi numerami na jedno kopyto na okrągło. ja w ogóle nie argumentuję nawet, że belmondo jest wszechstronnym raperem - bo nie jest. też jedzie całą karierę na jednym patencie, który znakomicie ogrywa. i to jest to co go łączy z tym lemiczkiem - tyle, że w przypadku belmonda ten patent jest na tyle potężny że belmondo może se pozwolić na to żeby całą karierę na nim oprzeć, a lemik nie - a tym bardziej nie, jeśli ktoś słuchał na bieżąco te mixtapy z datpiffa kopiujace stylistyke keefa dekade temu.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
z chuja spadles chyba pozdro
Jakie Lemik ma one linery?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111