Wasze ostatnie wielkie zakupy

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
oooizneb

Wasze ostatnie wielkie zakupy

Post autor: oooizneb »

hejka, chyba tego tematu jeszcze nie było więc zapytam: jakie były ostatnie wasze większe zakupy albumowe?

ostatnio kupiłam 8 albumów z Empika, potem jeszcze jeden (dystrybucji via Preorder) a potem z CS jeden album - wyszło 381,84 złociszy.

czy to od cholery? jak na mój budżet tak
warto było? tak

postanowiłam zacząć kompletować kolekcję, zaczęłam od większych zakupów - 10 albumów - m.in. PR0BL3M, wonsacz, coś od SBM, Matczaka (co jak co ale tracksy 100 dni do matury nawet bujało na melanżach), Pezet (Muzykę Rozrywkową), Rogala, K44, i... *śmiech* club2020 (no dobra, czasem lubię posłuchać nowoszkolnego "hip-hopu" nawet tego nowego hip-hop'olo :cc.

planuję teraz wesprzeć budżet Wielkiego Joł i kupić jako następne od Jaculi Elliminati, Kurta Rolsona i VH$.

pozdrawiam i smacznej kawusi życzę
kontakt i cala reszta: guns.lol/oooizneb
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall
Zbanowany

Re: Wasze ostatnie wielkie zakupy

Post autor: FruitOffTheWall »

dziad i litr wódki miętowej

kurwa kiedyś chciałem mieć płytę k44 3:44

ostatnio co kupiłem z hiphopu, gdzieś z rok temu to kaseta zespołu horrypaz/lagi poza sezonem. Super wydane pieniądze i to akurat w tym poście to prawda
Ostatnio zmieniony 26 sie 2025, 17:15 przez FruitOffTheWall, łącznie zmieniany 2 razy.
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
ricky

Post autor: ricky »

fajniutki temat do przechwalek plytowych, props. u mnie oszczedzanko ostatnio, ale nie moglem sie oprzec w tym miesiacu. w koncu zakupilem GZA "Liquid Swords" i Raekwon "Only Bulit 4 Cuban Linx". we wrzesniu moze skusze sie na "untitled unmastered" Kendricka, blisko mi do skompletowania jego plytek
FUCK OFF MR LAHEY
Awatar użytkownika
CCORD

Post autor: CCORD »

Nie przypominam sobie żadnych wielkich zakupów, ale chciałbym kiedyś mieć Najebawszy EP na winylu, choć z każdym rokiem wydaje mi się to mniej prawdopodobne, a jak wisiała oferta parę lat temu, to jeszcze nie było mnie stać.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Lygrys dostał kolejny temat do spamowania swoimi przemyśleniami o kiltach taktycznych i p0lakach katolickich :bowdown:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

W Empiku z okazji Dnia Chłopaka z aplikacją macie 2+1 gratis na wszystkie płyty rapowe.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
smerf

Post autor: smerf »

ostatnie co kupilem to chyba Lot Tetrisa, Pasja Pyskatego, coś tam od Weny i Wilk Chodnikowy :wall:
chyba od 10 lat nie przesłuchałem żadnego kawałka z tych plyt
Awatar użytkownika
Pomiot_Liryczny

Post autor: Pomiot_Liryczny »

temat dotyczy WIELKICH zakupów więc nie wiem czy małe zakupy się liczą ale dorwałem almost famous 1 używane za 8 dych i wódkę
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło :crazy: :oops:
ODPOWIEDZ