Wasze ostatnie wielkie zakupy
Wasze ostatnie wielkie zakupy
hejka, chyba tego tematu jeszcze nie było więc zapytam: jakie były ostatnie wasze większe zakupy albumowe?
ostatnio kupiłam 8 albumów z Empika, potem jeszcze jeden (dystrybucji via Preorder) a potem z CS jeden album - wyszło 381,84 złociszy.
czy to od cholery? jak na mój budżet tak
warto było? tak
postanowiłam zacząć kompletować kolekcję, zaczęłam od większych zakupów - 10 albumów - m.in. PR0BL3M, wonsacz, coś od SBM, Matczaka (co jak co ale tracksy 100 dni do matury nawet bujało na melanżach), Pezet (Muzykę Rozrywkową), Rogala, K44, i... *śmiech* club2020 (no dobra, czasem lubię posłuchać nowoszkolnego "hip-hopu" nawet tego nowego hip-hop'olo :cc.
planuję teraz wesprzeć budżet Wielkiego Joł i kupić jako następne od Jaculi Elliminati, Kurta Rolsona i VH$.
pozdrawiam i smacznej kawusi życzę
ostatnio kupiłam 8 albumów z Empika, potem jeszcze jeden (dystrybucji via Preorder) a potem z CS jeden album - wyszło 381,84 złociszy.
czy to od cholery? jak na mój budżet tak
warto było? tak
postanowiłam zacząć kompletować kolekcję, zaczęłam od większych zakupów - 10 albumów - m.in. PR0BL3M, wonsacz, coś od SBM, Matczaka (co jak co ale tracksy 100 dni do matury nawet bujało na melanżach), Pezet (Muzykę Rozrywkową), Rogala, K44, i... *śmiech* club2020 (no dobra, czasem lubię posłuchać nowoszkolnego "hip-hopu" nawet tego nowego hip-hop'olo :cc.
planuję teraz wesprzeć budżet Wielkiego Joł i kupić jako następne od Jaculi Elliminati, Kurta Rolsona i VH$.
pozdrawiam i smacznej kawusi życzę
kontakt i cala reszta: guns.lol/oooizneb
- FruitOffTheWall
- Zbanowany
Re: Wasze ostatnie wielkie zakupy
dziad i litr wódki miętowej
kurwa kiedyś chciałem mieć płytę k44 3:44
ostatnio co kupiłem z hiphopu, gdzieś z rok temu to kaseta zespołu horrypaz/lagi poza sezonem. Super wydane pieniądze i to akurat w tym poście to prawda
kurwa kiedyś chciałem mieć płytę k44 3:44
ostatnio co kupiłem z hiphopu, gdzieś z rok temu to kaseta zespołu horrypaz/lagi poza sezonem. Super wydane pieniądze i to akurat w tym poście to prawda
Ostatnio zmieniony 26 sie 2025, 17:15 przez FruitOffTheWall, łącznie zmieniany 2 razy.
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
fajniutki temat do przechwalek plytowych, props. u mnie oszczedzanko ostatnio, ale nie moglem sie oprzec w tym miesiacu. w koncu zakupilem GZA "Liquid Swords" i Raekwon "Only Bulit 4 Cuban Linx". we wrzesniu moze skusze sie na "untitled unmastered" Kendricka, blisko mi do skompletowania jego plytek
FUCK OFF MR LAHEY
Nie przypominam sobie żadnych wielkich zakupów, ale chciałbym kiedyś mieć Najebawszy EP na winylu, choć z każdym rokiem wydaje mi się to mniej prawdopodobne, a jak wisiała oferta parę lat temu, to jeszcze nie było mnie stać.
- marmolad_k2
Lygrys dostał kolejny temat do spamowania swoimi przemyśleniami o kiltach taktycznych i p0lakach katolickich 
- marmolad_k2
W Empiku z okazji Dnia Chłopaka z aplikacją macie 2+1 gratis na wszystkie płyty rapowe.
ostatnie co kupilem to chyba Lot Tetrisa, Pasja Pyskatego, coś tam od Weny i Wilk Chodnikowy 
chyba od 10 lat nie przesłuchałem żadnego kawałka z tych plyt
chyba od 10 lat nie przesłuchałem żadnego kawałka z tych plyt
- Pomiot_Liryczny
temat dotyczy WIELKICH zakupów więc nie wiem czy małe zakupy się liczą ale dorwałem almost famous 1 używane za 8 dych i wódkę
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło