La Liga - liga hiszpanska

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto skończy w TOP6 2023/2024?

Alavés
2
1%
Almería
1
1%
Athletic Bilbao
12
7%
Atlético Madrid
30
16%
Barcelona
29
16%
Cádiz
2
1%
Celta Vigo
3
2%
Getafe
0
Brak głosów
Girona
4
2%
Granada
2
1%
Las Palmas
1
1%
Mallorca
0
Brak głosów
Osasuna
0
Brak głosów
Rayo Vallecano
1
1%
Real Betis
13
7%
Real Madrid
34
19%
Real Sociedad
19
10%
Sevilla
10
5%
Valencia
1
1%
Villarreal
18
10%

Liczba głosów: 182

Awatar użytkownika
gambler

Re: La Liga - liga hiszpanska

Post autor: gambler »

Szczęsny szaman

Dodano po 1 dniu 9 minutach 27 sekundach:
gambler pisze: 24 wrz 2025, 23:10 T2 Może za szybko na takie wyrokowania, ale tak patrzę na te transfery w la liga i to że Real (surprise, surpise) wreszcie kontoluje mecze, no i ja nie wiem gdzie nasz kohchany duopol miałby tracić punkty?
Barca może mieć przy kontuzjach problemy w obronie, ale no mogą się kręcić obie drużyny przy 95pkt, chyba że xabi skusisz się na rekord co

T3 niesamowity props dla Cholo i chłopaków za ten start sezonu. Baena i Alvarez, w co wy się wpierdoliliście
hahah swietnie sie zestarzalo :lol: mimo ze te tezy to nadal 100% prawda

piekna Atletico dalo lekcje dojrzalosci mlodziezy z Realu, props.
yer a wizard, Harry
Deyker

Post autor: Deyker »

Dzisiejsza próba wstawienia na siłę Belinghama do składu zakończyła się grubą klapą. Do tego durna zmiana Ardy. Wpuszczenie Camy zamiast Ceballosa. Xabi dzisiaj się pogubił
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

o nie wszystko si3 zjebało gdy musiał zejść militao i wejść asensio? I po tym carva też i chuja już grali szok Carlo tak grał cały sezon a nie miał carraesa i hujsena
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

Niech PSG da z 300kk za Yamala i sprzedać go z pocałowaniem ręki, bo razem z jego spierdolonym ojcem to tykająca bomba
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
gambler

co odjebal tym razem staruszek? jedna z moich ulubonych postaci la ligowego uniwersum :oops:
Spoiler
Obrazek
młody mnie mniej interesuje, w ogóle co to za gówno tematy że 18-letni gwiazdor futbolu z patologii rucha se szlaufy na potęgę, jest arogancki i krzyczy o atencję. ludzie ZDZIWIENI :lol:

a przy okazji co tu tak cicho na temat meczu w Miami?

Tebas dopiął swego, zapisuję się w historii i jest prekursorem. Props za determinację.

w ogóle ten jego bait że jest kibicem Realu Madryt, ale nie Florentinistą świetnie się sprawdził, wszyscy łyknęli.
Genialna polityczna zagrywka, padła na podatne grunty i dobre narracyjnie czasy. Trzeba mu oddać że jest mocnym graczem. Wszyscy kibice i piłkarze zachwyceni meczem w USA, a Real jedyny krytykuje innowatorski pomysł; na oddziale wszyscy zdrowi :bowdown:
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

hustle_hard_304 save
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

@gambler wywiera presję, że Yamal za słabo był wspierany przez klub przy złotej piłce, ale bardziej to co odjebał Deco z zarządem przed meczem z PSG. Yamal spóźnił się na odprawę i zgodnie z zasadami u Flicka miał grzać ławę, ale Deco z Laportą naciskali na Flicka, żeby wyszedł w podstawowym składzie. Flick się wkurwił, bo stracił autorytet i możliwe że spierdoli po sezonie.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
Groszek

cyrk z tym pretekstem dzisiaj piłkarze nie grałi przez 30sekund a la ligę kamery na stadion :bowdown: :lol:
Awatar użytkownika
gambler

@jAg dzięki, gdzieś przegapiłem ten temat. Natomiast z tego co piszesz, to wygląda jak jakaś burza w szklance wody o której zaraz wszyscy zapomną. Ot, Deco i Laporta wyszli na kretynow, nie pierwszy i nie ostatni raz.
Chociaż wracając do projekcji kariery młodego, to chyba nikt się nie zdziwi jeżeli on za 2-4 lata wyląduje w PSG, no ale to przede wszystkim będzie zależeć od sytuacji finansowej (więc i kadrowej) Barcelony.

Nie widziałem całości z Girona (Barca chyba przekręcona na karnym?), ale ten motyw że Hansi dostaje czerwona kartkę, a chwilę później tam sobie normalnie biega i pokazuje wały jest jednym z bardziej memicznych momentow tej ligi w ostatnich latach :lol: :bowdown:

A o tym że La Liga tuszje protest i jak to wygląda, to szkoda strzępić ryja.
Tebas kłamczuszku, czekam na objazdówkę po mediach <3
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Przekręcony karny i czerwo dla Flicka to też totalnie z dupy, bo machnął ręką a manzano wypierdala mu drugą żółtą :lol:
Awatar użytkownika
Pteh

Post autor: Pteh »

Oficjalnie: mecz w Miami odwołany. Kompromitacja Tebasa xD
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

Ale dojechali c+, wystarczy że Ćwiąkała nie komentował :p

Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Jeśli chodzi o El Clasico, to najlepszą atmosferkę tam zawsze robił Wolski. Teraz to jest lipa niestety. :dunno:
https://www.last.fm/user/Parlae

I got a ray gun in my hand
Pow, pow, pow, pow, pow, pow
Awatar użytkownika
insane

Post autor: insane »

komentarz na c+ mnie usypial, wiec po 30min przelaczylem na eleven i sluchalo sie ich w pyte
Mider

Post autor: Mider »

:bowdown:
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

To chyba wyrównany rekord GOATA Mariano Diaza? XD
Awatar użytkownika
gambler

^up - tak, ale tez Mariano zagral gdzies 350-360min mniej w tej pieknej serii, niz RodryGOAT

kurwa, props mocno za ten twist że Atletico wygrywając dzisiaj może zostać liderem, po tym żenującym starcie z którego sam się śmiałem. :bowdown:

kto wie, kto wie, dzisiejszy mecz da dużo odpowiedzi, ale przy takim Realu i Barcelonie można znowu wracać do punktu wyjścia przed sezonem, gdzie Colchoneros wyglądali na potencjalnego mistrza. Przy okazji szacun dla Hansiego Flicka za reakcję po ostatnim meczu, świetne zagranie żeby wstrząsnąć drużyną

Atleti poza tym memicznym startem to jadą z kurwami mocno, w 3.5 miesiąca tylko wyjazdowe mecze z Liverpoolem i Arenalem przegrane, czyli coś co można wliczyc w koszta.
Nie mogę się powstrzymać od kibicowania Julianowi Alvarezowi :oops:
yer a wizard, Harry
Mider

Post autor: Mider »

Dobra, niech ten Xabi wypierdala i dawać Mourinho do końca sezonu. I tak nic nie wygrają ale chociaż ustawi kilka pizd
Awatar użytkownika
Groszek

to co ten xabi odpierdala to się w piździe nie miejsci mialbyc świeży powiew nowoczesnej piłki typ jest chujowy ze zmianami, asensio na Rb fran razem z careasem w obronie :lol: a miałbyc taki kot i dawać szanse młodym ze szkółki endrick i gonzalo przyspawani do ławki wpuszczanie rodrygo bez gola od 34 meczy :lol:
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Przede wszystkim Xabi stracił autorytet po sytuacji z Vinim, któremu nie wymierzył żadnej kary za swoje zachowanie. Ponoć po tym stracił szatnię, a teraz to już chyba pozamiatane.
Ciężko mu będzie to wybronić.
https://www.last.fm/user/Parlae

I got a ray gun in my hand
Pow, pow, pow, pow, pow, pow
ODPOWIEDZ